Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizionat o altă locuință din Pacific Palisades. Cei doi soți au făcut deja un depozit pentru o altă proprietate

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizionat o altă locuință din Pacific Palisades. Cei doi soți au făcut deja un depozit pentru o altă proprietate în valoare de 34,5 milioane de dolari tot în zonă.

Publicat: 3 martie 2023, 7:45

Cuplul a fost surprins în timp ce ieșea din casă. Soții au venit să vizioneze proprietatea cu mașina actorului. Automobilul actorului este un vehicul complet electric în valoare de peste 125.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vizionat o altă locuință din Pacific Palisades

Jennifer, în vârstă de 53 de ani, și Ben, de 50 de ani, au stat aproape unul de celălalt în timp ce păreau să viziteze locuința cu doi bărbați în urma lor. Căutarea lor de a găsi casa perfectă a început în anul 2022. Perechea a fost adesea fotografiată vizitând proprietăți cu prețuri ridicate din Los Angeles.

Casa pe care au văzut-o recent avea o ușă de intrare albă, cu ferestre mari și o pasarelă. Ben și-a parcat mașina pe aleea spațioasă. Pe proprietate se află și un mic parc sau o zonă de joacă situată lângă casă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck și JLo, de mână, în timp ce vizionează o casă
Casa pe care au văzut-o recent avea o ușă de intrare albă, cu ferestre mari și o pasarelă / Profimedia Images
Reclamă

Jennifer arăta confortabil într-o jachetă din fleece în carouri, asortată cu pantaloni cargo și cizme de piele întoarsă. Cântăreața de la On The Floor și-a păstrat machiajul simplu și și-a purtat părul lăsat liber pe spate, scrie DailyMail.

Între timp, Ben și-a băgat mâinile în buzunarele unei perechi de blugi din denim de culoare închisă. Aceștia erau asortați cu un pulover albastru marin și pantofi sport colorați.

Înainte să se împace cu Ben în aprilie 2021, Jennifer a locuit în Miami, Florida, cu gemenii ei Max și Emme, în vârstă de 15 ani. Copiii sunt din relația cu fostul soț Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani.

Reclamă

Ea deține o proprietate în Bel-Air. Acesta este un cartier bogat din partea de vest a Los Angeles. De atunci, locuința este scoasă pe piață pentru 42,5 milioane de dolari, potrivit THR. Din anunț reiese că locuința a fost în renovare în august anul trecut.

Ben și-a vândut casa de 30 de milioane de dolari din Pacific Palisades în timpul verii. El a cumpărat-o după despărțirea de fosta soție Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani, în 2018.
A plătit 19 milioane de dolari pentru casa nou-nouță de atunci, cu șapte dormitoare și nouă băi, potrivit The Dirt.

Ben Affleck și Jennifer Lopez fac eforturi pentru a-și uni familiile

Ben și Jennifer au închiriat conacul lui James Packer în Beverly Hills, în valoare de 60 de milioane de dolari. Cei doi se pare că vor locui acolo pe parcursul căutărilor lor pentru locuința perfectă.

Un nou raport al TMZ susține că cuplul este în prezent sub contract pentru un conac de 34,5 milioane de dolari, cu șapte dormitoare și 13 băi, în Pacific Palisades.

Casa, situată în prestigiosul Rustic Canyon, are un garaj pentru șase mașini, o casă de oaspeți separată, o piscină și „sala de mese cu șemineu”, precum și un bar, jacuzzi și o bucătărie în aer liber.

Pe lângă o cramă, o sală de sport și un centru spa de sănătate, suita principală a proprietății are balcon privat, băi duble și dressing-uri mari. Ben și Jennifer au fost văzuți la potențiala lor casă la începutul acestei luni. Au mers la locuință împreună cu fiica lor cea mai mică, Seraphina, de 14 ani, și o femeie care ar fi putut fi agent imobiliar.

Actorul o are pe Seraphina, precum și pe fiica Violet, în vârstă de 16 ani, și pe fiul Samuel, în vârstă de 10 ani, din relația cu fosta soție, Jennifer Garner.

Ben și Jennifer s-au logodit în aprilie anul trecut și s-au căsătorit trei luni mai târziu în Las Vegas. Ei au avut o nuntă extravagantă în august la moșia lui Ben din Georgia. La începutul acestui an, Jennifer a recunoscut că conectarea familiilor lor a fost o „tranziție emoțională”.

„Ne-am mutat împreună. Copiii s-au mutat împreună”, a explicat Lopez pentru Today. „A fost un fel de tranziție emoțională, dar în același timp toate visele tale devin realitate”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×