Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck vizitează o nouă casă de 100 de milioane de dolari. Cei doi soți își caută locuința perfectă

Jennifer Lopez și Ben Affleck vizitează o nouă casă de 100 de milioane de dolari. Cei doi soți își caută locuința perfectă. Artista a avut un look lejer și a purtat pantaloni cargo și un coc dezordonat. Ea și Ben Affleck erau foarte atenți la detaliile casei din Los Angeles.

Publicat: 14 martie 2023, 8:20

Jennifer Lopez a optat o ținută simplă în timp ce s-a întâlnit cu agenții imobiliari la un conac de 100 de milioane de dolari. Lopez, 53 de ani, și Affleck, 50 de ani, au vizitat recent complexul Pacific Palisades, din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck vizitează o nouă casă

Lopez a optat pentru o pereche de pantaloni cargo largi, albastru deschis, care aveau mai multe buzunare. Ea a completat look-ul cu un pulover alb și cizme maro, cu părul coafat într-un coc dezordonat.

Soțul ei a optat și el pentru confort. Ben a fost văzut într-o haină portocalie pe care a purtat-o peste un top negru, blugi de culoare închisă și pantofi sport colorați.

Imaginile surprinse de fotografi îi arată pe cei doi făcând turul proprietății cu telefoanele în mână și ceea ce părea a fi o tabletă.

Casa impunătoare din California se află pe o suprafață de 1,13 acri. Are opt dormitoare, 11 băi, o sală de sport, un cinematograf, o sală de jocuri, un lift și o curte imensă cu propria piscină și zonă pentru foc.

Reclamă

Affleck și Lopez s-au reorientat la această proprietate după ce se pare că s-au retras dintr-un angajament contractual pentru o casă vecină de 52 de milioane de dolari la începutul acestei luni.

Noua casă oferă mult spațiu pentru familia numeroasă a cuplului. Lopez îi are pe gemenii ei de 15 ani, Emme și Max, din relația cu fostul soț, Marc Anthony.

Affleck îi are pe Seraphina, de 17 ani, pe Violet, de 14 ani, și pe Samuel, în vârstă de 11 ani, cu Jennifer Garner.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre familia ei cu Ben Affleck

Lopez le-a adus recent un omagiu copiilor ei printr-o postare plină de emoție, distribuită pe Instagram, în ziua în care au împlinit 15 ani.

„La mulți ani nuci de cocos frumoase și strălucitoare. Sunt atât de mândră de voi amândoi din toate punctele de vedere”, a subtitrat Lopez videoclipul.

„Aduceți atât de multă bucurie și fericire în inima și sufletul meu. Vă iubesc dincolo de veșnicie.”

Una dintre fotografiile din Instagram Reel, care a avut pe fundal melodia Fifteen a lui Taylor Swift, l-a arătat pe Max adormit pe umerii lui Ben Affleck.

După ce căsătoria lui Lopez cu Anthony s-a încheiat, cântăreața a mers mai departe cu Alex Rodriguez. Cu toate acestea, artista și-a încheiat logodna cu fostul sportiv în 2021. Ea a trecut rapid mai departe alături de Ben Affleck.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată între 2002 și 2004 și chiar s-au logodit. După dragostea lor reaprinsă, Affleck a cerut-o pe Lopez în căsătorie pentru a doua oară în aprilie 2022. Perechea s-a căsătorit în Las Vegas în iulie 2022. Cuplul spus „Da” pentru a doua oară în Georgia în august anul trecut.

De când și-au îmbinat familiile, Lopez a spus că „tranziția emoțională” a fost un „vis devenit realitate”.

„A fost un an fenomenal. Cel mai bun an al meu, cred, de când s-au născut copiii mei”, a spus ea la emisiunea Today.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×