Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la premiera Air. Cei doi soți par extrem de fericiți împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la premiera Air. Cei doi soți par extrem de fericiți împreună. S-au ținut în brațe unul pe celălalt chiar și la petrecerea de după evenimenul din Los Angeles.

Publicat: 29 martie 2023, 12:01

Cuplul a oferit fanilor un adevărat spectacol în timp ce se acomodau în colțul Teatrului Regency Village. Ben, care joacă în film alături de prietenul său Matt Damon, a fost văzut uitându-se cu dragoste în ochii soției sale în timp ce își punea brațul în jurul taliei ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la premiera Air

În timp ce mergeau pe covorul roșu alături de oameni ca Matt, Jason Bateman și Viola Davis, cei doi soți au atras toate privirile. Pe lângă ținutele pe care le-au purtat, ei s-au comportat exemplar unul cu celălalt și au oferit dovada că tensiunile dintre ei nu mai există.

Jennifer, în vârstă de 52 de ani, arăta uluitor într-o rochie cu un top alb și o fustă verde neon. Corsetul, care ajungea până la gât, era decorat cu șiruri de strasuri strălucitoare, iar pe dedesubt purta un sutien de culoarea pielii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez și Ben Afflec, fotografiați în timp ce se sărută la Premiera Air
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la premiera Air / Profimedia Images
Reclamă

Ținuta ei avea mâneci lungi, iar fusta verde era ridicată peste abdomenul ei tonifiat. Rochia era lungă până în pământ, acoperindu-i încălțămintea. Ținuta a fost combinată cu un clutch subțire și strălucitor, care se potrivea perfect cu partea de sus a rochiei.

Părul l-a avut coafat la spate într-un coc elegant, cu șuvițe lăsate atârnând liber în partea din față pentru a-i încadra fața impecabil machiată.

Ben a purtat un costum bleumarin din catifea cu două rânduri de nasturi. Ținuta a fost asortată cu o cravată din tricot de mătase bleumarin și cu o cămașă albastru deschis, scrie DailyMail.

Reclamă

Ce alte vedete au mai fost prezente la premiera filmului

La petrecere de după premiera Air au participat și Adriana Lima și soțul ei Andre Lemmers, prezentatorul de talk-show Jimmy Kimmel și actorul Marlon Wayans, căruia i s-au alăturat copiii Amai, de 22 de ani, și Shawn, în vârstă de 21 de ani.

Ben a făcut echipă cu prietenul său de mult timp Matt pentru a realiza drama biografică Air. Cu această ocazie, actorul a dezvăluit că îi plăcea să lucreze cu prietenul său.

Ben, care a regizat filmul și joacă, de asemenea, rolul lui Phil Knight, co-fondatorul Nike, a declarat recent pentru IndieWire: „Îmi place și am atât de mult încredere în Matt și a fost atât de minunat să lucrăm împreună”.

„A fost ca un sentiment de, vreau să simtă și ceilalți actori asta. Totul e bine, iubesc actorii, te iubesc, vei fi bine. Fă-ți timp, fă ceea ce trebuie să faci și fii respectat și cumva. Proiectează acea energie.”

Ben și Matt au câștigat premii internaționale în 1997, când au co-regizat filmul premiat Good Will Hunting.

Matt a spus atunci: „Sincer, a fost un fel de progres natural. Am scris o grămadă de filme, am produs și am jucat împreună atâția ani și decenii, așa că nu s-a simțit diferit”.

La începutul acestei luni, Ben a descris lucrul cu Matt ca fiind cea mai bună experiență a carierei sale. Actorul devenit regizor, care s-a căsătorit cu Jennifer în 2022, a dezvăluit, de asemenea, că îi lipsește deja să lucreze cu el.

El a declarat: „A fost atât de distractiv. Nu știu. Am reușit să facem ceea ce am vrut să facem. Am făcut. Mi-a plăcut. Mi-a plăcut. De atunci, mi-e dor în fiecare zi. A fost cea mai bună experiență de muncă din viața mea, fără îndoială”.

Matt a fost și el prezent pe covorul roșu alături de soția sa Luciana Barroso. Acesta a purtat un costum negru simplu, dar l-a asortat cu un pulover negru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×