Reclamă

Pamela Anderson arată uimitor la vârsta de 55 de ani. Actrița a pozat cu trupul aproape dezgolit și fără machiaj pe chip

Pamela Anderson arată uimitor la vârsta de 55 de ani. Modelul și producătorul de televiziune a postat o fotografie pe contul său de Instagram unde își dezvăluie corpul aproape perfect. Aceasta a purtat o rochie superbă, decupată, care i-a scos în evidență formele.

Publicat: 5 martie 2023, 7:02

Pamela a dezvăluit fanilor ei că renunță la machiaj. De asemenea, Actrița a împărtățit și câteva gânduri despre îmbătrânire alături de comunitatea ei de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson arată uimitor la vârsta de 55 de ani

Modelul a fost fotografiată în cadrul unei ședințe foto. Pamela Anderson arată uimitor la vârsta de 55 de ani, lucru care se poate observa mulțumită faptului că în imagini apare nemachiată. Aceasta și-a lăsat la iveală abdomenul, coapsele și picioarele tonifiate, vorbind despre frumusețe și îmbătrânire.

Rochia purtată de Pamela este subțire, multă, lungă până în podea și decupată în zona șoldurilor. În mod evident, s-a putut observa abdomenul lucrat printre aceste crăpături ale rochiei. Următoarea fotografie o surprinde pe Pamela cu tenul radiant. Aceasta a renunțat la make-up și și-a scos în evidență pistruii. Vedeta de televiziune le-a vorbit fanilor ei despre frumusețea naturală, scrie Prevention.com.

„Prefer să-mi arăt pistruii… E distractiv să îmbătrânești. E o ușurare. Iar la o anumită vârstă, pur și simplu arătăm mai tineri și mai proaspeți fără machiaj”, a menționat Pamela în descrierea postării.

Vezi mai multe imagini cu Pamela Anderson în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Aceasta sunt eu – sunt fericită cu cine sunt acum. Este o lume nouă și sunt foarte recunoscătoare pentru toată dragostea”, a continuat vedeta.

Reacțiile fanilor, dar și a ale altor vedete au fost pe măsură. Cu toții au îmbrățișat sinceritatea cu care Pamela a vorbit despre cum se simte la cei 55 de ani.

Reclamă

Aceaștia au apreciat inclusiv faptul că actrița povestește, foarte deschis, despre imperfețiuni și naturalețe. Artista a mai avut ieșiri publice în care nu a purtat make-up.

Actrița Mindy Sterling a scris „Mari pistrui. Mi-a plăcut documentarul tău. Mulțumesc pentru onestitate și pentru ce ne-ai împărtășit”.

Fanii au scris multe mesaje de mulțumire și apreciere. „Te admir și îți mulțumesc foarte mult pentru că ai îmbătrânit frumos în mod natural și ai îmbrățișat acest lucru”, a comentat un fan.

Pamela Anderson a lansat o carte de memorii

„Love, Pamela” este noua carte cu memorii a actriței. Aceasta a dezvăluit povestea din spatele tuturor ecranelor, mai complicată decât a cunoscut-o toată lumea. De asemenea, alături de carte, Pamela și-a surpins fanii și cu un întreg documentar „Pamela, A Love Story”.

Toate întâmplările din cartea de memorii o prezintă pe actriță în cele mai sincere și interesante ipostaze. De asemenea, aceasta povestește și despre momentele grele din viața sa. Vedeta de televiziune a povestit inclusiv cum, într-o noapte, în copilărie, tatăl ei i-ar fi înecat pisicuțele.

„M-am simțit de parcă aș fi murit și eu în acea noapte”, scrie Anderson în memoriile sale.

„Love, Pamela” este o plimbare uimitoare și ocazional amețitoare prin această perioadă, în care scenele vii ale decadenței anilor ’80 și ’90 se lovesc de articole oarbe despre oligarhi ruși, dar și momente iconice ale celebrității, scrie The NewYork Times.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×