Reclamă

Ashley Graham și-a pus în evidență formele într-o rochie transparentă. Modelul plus-size și-a lăsat lenjeria intimă la vedere

Ashley Graham și-a pus în evidență formele într-o rochie transparentă. Modelul plus-size și-a lăsat lenjeria intimă la vedere când s-a alăturat vedetelor pentru deschiderea unei noi locații a unui magazin de bijuterii în New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 noiembrie 2023, 6:43

Situat de invidiat pe Fifth Avenue, noul sediu a găzduit o mulțime de celebrități, de la Kim Kardashian la Gwyneth Paltrow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre numele cu rezonanță în industria divertismentului, Ashley, în vârstă de 36 de ani, s-a dovedit a fi o prezență care fură toate privirile într-o ținută spectaculoasă.

Ashley Graham și-a pus în evidență formele într-o rochie transparentă

Susținătoarea acceptării de sine și-a arătat formele voluptoae într-o rochie strălucitoare, transparentă, care i-a lăsat lenjeria la vedere. Adunându-și părul într-o coadă de cal la spate, modelul plus-size și-a subliniat trăsăturile inconfundabile cu machiaj și un ruj închis la culoare.

Ea a oferit look-ului ei și mai multă strălucire cu mai multe bijuterii. Ashley a purtat coliere masive și o pereche de cercei cerc.

Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale stiletto, cu tocuri înalte.

Reclamă
Ashley Graham, la un eveniment al unui brand de bijuterii, în New York
Justin și Ashley au așteptat să aibă relații intime după s-au căsătorit, deși „s-au descurcat greu” înainte / Profimedia Images

Gala de deschidere din această săptămână a fost, de asemenea, marea dezvăluire a colecției de diamante cultivate în laborator a mărcii Galaxy, relatează National Jeweller.

Brandul de bijuterii și-a deschis porțile în anii 1890, în Imperiul Habsburgic, fondat de fiul unui tăietor de sticlă din munții Boemiei. De la sediul său inițial din orașul Wattens din Tirol, marca s-a răspândit pentru a oferi peste 2.000 de magazine în peste 150 de țări.

Reclamă

Ashley Graham a dezvăluit care e secretul căsniciei ei cu Justin Ervin

Ashley este căsătorită cu regizorul Justin Ervin, cu care are trei copii. Vedeta a dat naștere fiului Isaac și gemenilor Roman și Malachi. Deși și-a documentat cea de-a doua sarcină în mediul online, aceasta a ales să posteze imagini reale cu trupul său chiar și după ce a născut.

Ashley a făcut o alegere îndrăzneață și a ales să nască natural chiar în propria ei casă.

„Băieții mei au venit pe lume în casa noastră. S-au născut de dimineață și sunt fericiți. Am nevoie de mai mult timp pentru a mă vindeca. Am nevoie de timp pentru a mă conecta cu soțul și cei trei băieți ai mei. Aștept să vă povestesc mai multe despre această călătorie”.

În urmă cu câțiva ani, ea a acordat un interviu pentru Elle. Ea a dezvăluit atunci că secretul ei pentru o căsnicie fericită era simpla afirmație: „Fă doar sex!”

Ashley, care la acel moment era căsătorită de opt ani, a spus: „Faceți sex tot timpul. Chiar dacă nu ai chef, doar fă sex”.

Modelul plus-size a explicat: „Am descoperit că, dacă nu am făcut sex, devenim distanți, iar apoi, dacă facem sex, suntem peste tot unul peste altul. Pentru noi este simplu. Facem sex și apoi ne-am întors imediat într-o dispoziție grozavă”.

Justin și Ashley au așteptat să aibă relații intime după s-au căsătorit, deși „s-au descurcat greu” înainte.

Ea a explicat că, înainte de a-l întâlni pe Justin, în opinia ei, „a renunțat prea curând” cu ceilalți bărbați din viața ei. „Văzusem lumea. M-am culcat cu jumătate din orașul New York. Le făcusem pe toate, la propriu!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×