Reclamă

Celebrități care au purtat costume de baie roz. Cum pozează vedetele de la Hollywood atunci când merg la plajă

Nu rata sezonul de vară fără să te distrezi la plajă. Am pregătit pentru tine o listă cu celebrități care au purtat costume de baie roz. Aceste dive de la Hollywood au știut cum să-și pună în valoare silueta cu ajutorul unei culori feminine și jucăușe. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2023, 7:26

Atunci când mergi la plajă îți dorești să ai cea mai bună imagine și să alegi un costum de baie care să te avantajeze. Bronzul perfect intră foarte frumos în contrast cu nuanțele de roz pudrat sau de roz aprins. Te invităm să te inspiri în alegerea costumului de baie ideal și să vezi cum anume au ales unele dintre cele mai cunoscute femei de la Hollywood să iasă la plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrități care au purtat costume de baie roz

Costumele de baie vin într-o gamă largă de mărimi, forme și culori. Atunci când alegi cu ce să te îmbraci la plajă este important să ai în vedere mai multe aspecte ce țin de fizicul tău, de tonul pielii, de nuanța pe care dorești să o ai după ce stai la plajă și multe altele.

Celebritățile de la Hollywood se afișează deseori în costume de baie. Acestea aleg vacanțe extravagante și își doresc să obțină bronzul perfect într-un mod cât mai natural. De data aceasta te invităm să te inspiri din câteva costume de baie roz.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pozează destul de rar în costume de baie. Cântăreața este foarte atentă cu alegerile pe care le face.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez în timp ce pozează într-un costum de baie roz
Jennifer Lopez preferă costumele de baie dintr-o singură piesă / Profimedia Images

De cele mai multe ori, Jennifer, alege costume de baie dintr-o singură piesă. Vedeta latino știe cum să-și pună în valoare formele de invidiat, iar nunața de roz contrastează frumos cu tonul pielii sale.

Reclamă

Julia Roberts

Julia Roberts este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Aceasta preferă costumele de baie dintr-o singură piesă.

Julia Roberts a impresionat la plajă într-un costum de baie roz
Julia Roberts se află de câteva luni în Australia / Profimedia Images

Deși nu merge foarte des în vacanță  la plajă, Julia se îngrijește să aibă o imagine perfectă. Ultima dată când a purtat un costum de baie roz a fost în timpul vacanței sale din Australia.

Ashley Graham

Ashley Graham este un model pentru femeile din întreaga lume. Modelul plus-size nu se sfiește să-și etaleze formele în costume de baie din două piese. Chiar dacă nu are formele perfecte, Ashley pozează plină de încredere în costume care să o avantajeze.

Ashley Graham într-un costum de baie roz
Ashley Grahalm și-a etalat silueta într-un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Kim Kardashian

Kim Kardashian deține propria linie de costume de baie. Aceasta poartă modelele create după propriile sale preferințe și nevoi. De cele mai multe ori alege costumele de baie din două piese. Diva vrea să-și pună în valoare formele voluptoase, dar să obțină și bronzul perfect. 

Kim Kardashian în timp ce se plimbă pe plajă într-un costum de baie din două piese, roz
Kim Kardasian este adepta costumelor de baie din două piese / Profimedia Images

Chantel Jeffries

Chantel Jeffries este una dintre vedetele care adoră să-și petreacă timpul liber la plajă. Aceasta este văzută deseori în timp ce se relaxează pe plajele din Miami.

Chantel Jeffries și-a impresionat fanii într-un costum de baie roz pe plajă
Chantel Jeffries a optat pentru un sutien fără bretele pentru a avea parte de bronzul perfect / Profimedia Images

Aceasta deține o gamă variată de costume de baie și are o mulțime de culori pe care să le poarte după bunul plac. Este una dintre vedetele care adoră să poarte costume de baie negre.

Noah Cyrus

Noah Cyrus nu are formele perfecte, dar adoră să-și petreacă timpul la plajă. Sora mai mică a lui Miley Cyrus are o nuanță foarte deschisă a pielii, iar costumul de baie roz contrastează frumos cu aceasta. De obicei, Noah a fost surprinsă în costume de baie din două piese.

Noah Cyrus a purtat un costum de baie roz și o șapcă albastră pe plajă în Miami
Noah Cyrus a ales un costum de baie roz pentru a se distra pe plaja din Miami / Profimedia Images

Isla Fisher

Isla Fisher demonstrează că vârsta este doar un număr. Actrița adoră să-și petreacă timpul la plajă, iar rozul este printre culorile sale preferate. Isla poartă deseori costume de baie care să-i pună în valoare silueta. Aceasta optează pentru costume dintr-o singură piesă.

Isla Fisher, la plajă, într-un costum de baie roz, întreg
Isla Fisher a uimit într-un costum de baie roz / Profimedia Images

Joy Corrigan

Modelul Joy Corrigan a realizat un întreg shooting photo pe plajă. Diva a optat pentru un costum de baie din două piese.

Deși mulți au criticat-o pentru faptul că ar fi mult prea slabă, Joy nu a dat curs comentariilor răutăcioase și a continuat să pozeze în fața cameramanilor.

Joy Corrigan într-un costum de baie roz din două piese în timp ce pozează pentru un shooting foto din Miami
Joy Corrigan a impresionat din nou cu silueta sa / Profimedia Images

Winnie Harlow

Winnie Harlow este un alt exemplu de femei asumată. Aceasta adoră să iasă la plajă, în ciuda condiției cu care se confruntă.

Winnie Harlow într-un costum minuscul din două piese pe o plajă din Rio de Janeiro
O zi de-a dreptul memorabilă pentru vedeta care știe să se facă remarcată la plajă de fiecare dată / Profimedia Images

Modelul internațional a inițiat de mai multe ori campanii de educare cu privire la vitiligo, problema dermatologică cu care se confruntă de mult timp. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×