Reclamă

Sofia Vergara s-a pozat într-un costum de baie verde neon. Silueta modelului arată incredibil la 51 de ani

Sofia Vergara s-a pozat într-un costum de baie verde neon. Silueta modelului arată incredibil la 51 de ani. Blondina a postat imaginile sexy pe contul său personal de Instagram. Aceasta sa bucurat de comentariile frumoase pe care le-a primit de la comunitatea sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2023, 6:22 / Actualizat: 12 iulie 2023, 8:54

Sofa Vergara a celebrat cele 30 de milioane de urmăritori de pe contul său de Instagram. Aceasta a ales să posteze o imagine superbă din timpul vacanței sale din Italia. Sofia a vrut să le mulțumească celor care au susținut-o în mediul online de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara s-a pozat într-un costum de baie verde neon

Modelul internațional știe cum să-și aprecieze comunitatea din mediul online. Aceasta și-a surprins fanii cu o serie de fotografii într-un costum sexy de baie. Blondina a ales un costum dintr-o singură piesă. Diva a optat pentru o nuanță verde neon care să contrasteze cu părul său blond.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița din The Modern Family știe cum să-și pună în valoare formele din cele mai bune unghiuri. Alături de fotografiile postate a ales și un mesaj pentru comunitatea sa din mediul online, relatează DailyMail.

Reclamă

„30 de milioane de urmăritori! Vă mulțumesc atât de mult! Vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați fost mereu aproape. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și aprecierea voastră. Vă salut din Italia!”

La fel ca multe ate cleberități, Sofia Vergara a ales să-și facă vacanța pe continentul european. Aceasta a fugit din agitația din Statele Unite ale Americii și a ales o destinație retrasă. Aceasta preferă intimitatea și încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra vieții sale private.

Atunci când are ceva de împărtășit, Sofia alege să posteze pe conturile sale de social media. Comunitatea impresionantă pe care a reușit să o strângă în mediul online îi este alături de fiecare dată. 

Reclamă

Sofia Vergara a primit un diagnostic periculos la vârsta de 28 de ani

Sofia Vergara a împlinit 51 de ani pe data de 10 iulie 2023. Viața sa este plină de suișuri și coborâșuri. La vârsta de 28 de ani a primit un diagnostic periculos, în urma unui control de rutină. Artista a aflat atunci că suferă de cancer tiroidian.

„Am făcut multe teste și, într-un final, mi-au spus că am cancer tiroidian. Când ești tânăr și auzi cuvântul acesta, mintea ta se duce atât de departe încât fără să vrei te panichezi. Am decis să mă educ. Am citit fiecare carte despre acest subiect și am aflat multe lucruri despre boala mea. Am avut norocul că am depistat-o devreme.”

Sofia Vergara și-a schimbat de atunci stilul de viață. Aceasta a ales să fie mult mai atentă la alimentație pentru a avea un organism cât mai sănătos.

Modelul spun că a introdus sportul în stilul său de viață, iar de atunci nu se abate de la rutina sa de exerciții fizice și de la alimentația sănătoasă.

Sofia încearcă să promoveze aceste valori printre femeile din comunitatea sa din mediul online. Vedeta este un model al unei femei puternice și încearcă să le inspire pe doamnele din comunitatea sa. La vârsta de 51 de ani continuă să arate incredibil, iar acest lucru se datorează stilului de viață pe care l-a ales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×