Reclamă

Camila Cabello și-a expus fizicul într-un costum de baie roșu. Vedeta s-a distrat în timpul vacanței sale din Grecia

Camila Cabello și-a expus fizicul într-un costum de baie roșu. Vedeta s-a distrat în timpul vacanței sale din Grecia. Cântăreața încearcă să se detașeze de zvonurile legate de relația sa cu Shawn Mendes. După ce s-au despărțit anul trecut, presa internațională a scris că aceștia ar fi fost văzuți în ipostaze tandre vara aceasta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2023, 11:04

Camila Cabello este complet transformată. Cântăreața a decis că este momentul să facă o schimbare în viața sa. După despărțirea de fostul partener, aceasta a fost surprinsă înflorind. Silueta ei s-a transformat complet, iar acum radiază de fericire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello și-a expus fizicul într-un costum de baie roșu

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a postat o fotografie sexy pe contul său personal de Instagram. Diva spune că se află în vacanță în Atena, Grecia. La fel ca multe alte vedete de la Hollywood, Camila a ales să fugă de agitația din Statele Unite ale Americii și să se relaxeze în Europa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Camila a optat pentru un costum de baie roșu, din două piese. Costumul minuscul i-a acoperit cu greu formele voluptoase.

Reclamă

Cântăreața a completat look-ul cu o pereche de ochelari negri. Fotografia o surprinde pe Camila în cea mai bună formă fizică a sa din ultimii ani. Diva are un abdomen plat, iar rezultatele orelor petrecute la sală sunt tot mai vizibile.

Dacă în ultimii ani era criticată pentru silueta pe care o are, acum Camila se bucură de un fizic pe care puține femei îl pot obține. Admiratorii divei au felicitat-o pentru transformarea prin care a trecut. Aceștia i-au lăsat comentarii în secțiunea dedicată de pe Instagram.

Cu doar câteva zile înainte de a posta fotografia în costumul de baie, diva a distribuit și câteva fotografii de la o petrecere din Atena.

Reclamă

Cântăreața se bucură de această perioadă din viața sa. Deși nu are nicio relație amoroasă, Camila nu pare deranjată de acest aspect. Cariera este prioritară pentru ea în această perioadă.

Camila Cabello se concentrează asupra carierei sale

Camila Cabello trece printr-o perioadă agitată pe plan personal. Hollywood Life relatează că diva internațională se confruntă cu probleme după ultima despărțire de Shawn Mendes. Cei doi îndrăgostiți au încercat să-și reia relația în luna aprilie a acestui an.

Cei doi au fost văzuți la mai multe festivaluri de muzică la începutul verii. Deși mulți s-au așteptat ca cei doi să se împace definitiv, se pare că lucrurile nu au fost deloc așa. Sursele internaționale susțin că diva și Mendes s-au despărțit în cele din urmă definitiv.

Ultima dată când au fost văzuți împreună a fost la jumătatea lunii iunie. Perechea continuă să aibă o relație de prietenie, susțin apropiații cuplului. Camila și Shawn au fost pentru prima dată împreună în 2019, dar s-au despărțit după mai bine de un an de relație.

În ciuda sentimentelor puternice și a colaborărilor de pe plan muzical, artistul și cântăreața nu au reușit să găsească o cale de împăcare. Astfel, Camila preferă să-și petreacă vacanțele alături de prietenii ei și să pună mai mult accent asupra carierei sale muzicale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×