Reclamă

Salma Hayek s-a fotografiat într-un costum de baie sexy. Actrița și-a etalat bustul voluptos pe Instagram

Salma Hayek s-a fotografiat într-un costum de baie sexy. Actrița și-a etalat bustul voluptos pe Instagram, iar imaginea e încă o dovadă a faptului că sfidează vârsta și nu se teme să-și arate corpul la 56 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iulie 2023, 11:14

Salma Hayek ridică temperatura în termometre în această vară cu fotografiile ei în costum de baie. Pentru a comemora NationalBikiniDay, actrița a postat o imagine la marginea piscinei, împărtășind un instantaneu care i-a lăsat pe fani fără suflare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a fotografiat într-un costum de baie sexy

„Fericită #NationalBikiniDay! Îți vine să crezi că bikini-ul există doar de 77 de ani?! Să sperăm că nu-l vor interzice”, și-a subtitrat Hayek postarea, asigurându-se că include traducerea în spaniolă pentru fanii ei internaționali.

Ea a adăugat chiar și hashtag-ul „notathrowback” pentru a evita orice confuzie cu privire la momentul fotografiei.

În imagine, Hayek își etalează silueta de invidiat într-un costum de baie din două piese, cu model, într-o fotografie în timp ce stă într-o piscină. Părul ei lung a fost lăsat liber pe spate pentru a i se vedea cum trebuie trăsăturile feței.

Completându-și look-ul de piscină, vedeta de la Hollywood s-a accesorizat cu o pereche de cercei eleganți din aur. Cu o privire seducatoare și buzele ușor deschise, Hayek se uită cu încredere direct în cameră, captând atenția milioanelor ei de urmăritori.

Reclamă

Salma Hayek dă foc rețelelor sociale cu imaginile pe care le postează atunci când vrea să atragă atenția asupra încrederii în sine.

Nu este prima dată când Salma Hayek își prezintă cu încredere corpul în bikini. Recent, ea a făcut furori în mediul online cu o fotografie în care se relaxează nud într-o saună, acoperită doar de două prosoape. În postare, ea a subliniat beneficiile terapeutice ale saunelor, folosind hashtag-ul #WorldWellbeingWeek.

Reclamă

Cum se menține în formă Salma Hayek

De cele mai multe ori, Salma Hayek a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă. Chiar dacă a fost acuzată că și-a făcut mai multe operații estetice, inclusiv implant mamar, actrița nu s-a sfiit să le dea explicații pertinente ori de câte ori a avut ocazia.

„Am fost destul de încântată de ideea de a apela la aceste proceduri, tocmai pentru că nu am încercat niciodată înainte. Chipul meu nu a trecut prin nicio procedură estetică. Eram curioasă să văd ce se va întâmpla dacă apelez la botoc”.

„Mai am un film după acesta. Cel de-al doilea film este mai mult despre o tragedie. Personajul meu nu poartă produse de machiaj și nu are timp să-și aranjeze părul. Am renunțat rapid la ideea de botox”.

Salma Hayek a declarat mereu că are un stil de viață destul de activ. Aceasta încearcă să mănânce cât mai sănătos și să facă sport în mod regulat. În plus, actrița este o mare iubitoare de yoga și meditație. În ceea ce privește trecerea timpului, acesta nu și-a lăsat amprenta asupra sa.

Cu toate acestea, Salma spune că folosește cremă care conțin extract de Mimosa Tenuiflora.

„Folosesc acest extract de foarte mulți ani. În Mexic este un ingredient foarte popular, mai ales pentru tratarea rănilor provocate de arsuri. Este un ingredient care ajută la regenerarea pielii. Cred că este unul dintre motivele pentru care nu a fost nevoie să apelez niciodată la proceduri de injectare”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×