Reclamă

Salma Hayek a declarat că nu a apelat niciodată la botox. Actrița uimește cu imaginea sa la vârsta de 56 de ani

Salma Hayek a declarat că nu a apelat niciodată la botox. Actrița în vârstă de 56 de ani uimește cu imaginea sa. Vedeta internațională spune că nu dorește să apeleze la proceduri de înfrumusețare. Aceasta a îmbrățișat procesul natural de îmbătrânire.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2023, 12:37

Salma Hayek este una dintre actrițele care și-a îmbrățișat frumusețea naturală. Vedeta a vorbit recent despre corpul său într-un interviu pe care l-a acordat publicației ET Online. Salma nu s-a ferit să recunoască faptul că uneori este nesigură cu privire la înfățișarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a declarat că nu a apelat niciodată la botox

Salma Hayek și-a dorit să se transforme complet pentru rolul său din filmul Like a Boss. Producția internațională a pus-o pe vedetă în dificultate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma a luat în considerare procedurile estetice cum ar fi injectarea de botox. Actrița va avea un rol dificil de jucat. Aceasta o va interpreta pe Claire Luna, o împătimită a procedurilor cosmetice, scrie publicația ET Online.

Reclamă

„Am fost destul de încântată de ideea de a apela la aceste proceduri, tocmai pentru că nu am încercat niciodată înainte. Chipul meu nu a trecut prin nicio procedură estetică. Eram curioasă să văd ce se va întâmpla dacă apelez la botoc”.

„Mai am un film după acesta. Cel de-al doilea film este mai mult despre o tragedie. Personajul meu nu poartă produse de maciad și nu are timp să-și aranjeze părul. Am renunțat rapid la ideea de botox”.

Actrița internațională trece printr-o transformare impresionată în filmul Like a Boss. Aceasta a declarat că s-a îndrăgostit deja de peruca sa roșcată.

Reclamă

Vedeta se bucură de cariera sa și de fiecare proiect nou în care apare. Aceasta a declarat în trecut că a trecut prin multe momente dificile înainte de a cunoaște celebritatea.

Ce face Salma Hayek pentru a avea imaginea perfectă

Salma Hayek spune că are un stil de viață destul de activ. Aceasta încearcă să mănânce cât mai sănătos și să facă sport în mod regulat. În plus, actrița este o mare iubitoare de yoga și meditație. În ceea ce privește trecerea timpului, acesta nu și-a lăsat amprenta asupra cipului vedetei.

Deși mulți s-au gândit că Salma a apelat la proceduri de înfrumusețare, actrița recunoaște că nu a folosit niciodată injectarea cu botox.

Totuși, Salma spune că folosește o cremă pe care a integrat-o în rutina ei de seară de mai bine de 30 de ani. Salma spune că folosește cremă care conțin extract de Mimosa Tenuiflora, planta care are numeroase beneficii asupra sănătății pielii.

„Folosesc acest extract de foarte mulți ani. În Mexic este un ingredient foarte popular, mai ales pentru tratarea rănilor provocate de arsuri. Este un ingredient care ajută la regenerarea pielii. Cred că este unul dintre motivele pentru care nu a fost nevoie să apelez niciodată la proceduri de injectare”.

Totodată, actrița spune că este foarte atentă cu folosirea produselor de frumusețe. Rutina ei de îngrijire este una cât mai simplă, dar concretă.

Salma are grijă să-și hidrateze foarte bine tenul înainte de culcare. În rutina de dimineață nu omite niciodată să folosească și o cremă cu un factor de protecție solară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×