Reclamă

Vedete care au purtat costume de baie albe. Cum și-au pus în valoare silueta în timpul verii

Vara a sosit și este sezonul perfect pentru a-ți expune silueta în costume de baie. Ți-am pregătit un clasament cu vedete care au purtat costume de baie albe. Ele sunt celebritățile care au ales să se distreze în vacanțe de vis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iulie 2023, 7:35

Actrițe, cântărețe, modele, toate aceste femei s-au pozat la un moment dat în costume de baie. Sezonul cald aduce cu sine dorința de a obține bronzul perfect, dar și de a te relaxa la piscină savurând o băutură răcoroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au purtat costume de baie albe

Atunci când nu mai ai idee ce să porți la plajă, poți să te inspiri din ținutele alese de celebritățile de peste ocean. Dacă plănuiești și tu să pleci în vacanță, atunci își poți pune în bagaj și un costum de baie alb. Este o nuanță care va contrasta foarte frumos cu bronzul obținut. Albul îți va scoate în evidență silueta și îți va pune în valoare frumusețea naturală.

Sofia Vergara

Sofia Vergara este una dintre vedetele care adoră costumele de baie albe. Vedeta a divorțat recent și pare mai fericită ca niciodată.

Sofia Vergara, într-un costum de baie întreg, alb
Dacă știe cineva să arate perfect în bikini, atunci ar fi actrița Sofía Vergara / Profimedia Images
Reclamă

Aceasta este pregătită să-și refacă viață, iar în prezent se relaxează în vacanțe de vis alături de grupul său de prieteni. Vedeta nu ține cont de părerile celor din jur și impresionează cu fizicul său de invidiat.

Bruna Biancardi

Deși este însărcinată, Bruna Biancardi nu evită să poarte costume de baie. Modelul s-a pozat în timpul unei vacanțe din Grecia. Iubita lui Neymar a ales să poarte un costum alb din două piese. Costumul croșetat i-a pus în valoare fizicul și i-a lăsat la vedere burtica de graviduță.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bruna Biancardi, fotografiată din lateral, cu burtica de gravidă la vedere
Bruna arăta impecabil în timp ce se bucura de soarele din Grecia cu un grup de prieteni / Profimedia Images

Pamela Anderson

Pamela Anderson este una dintre femeile care dovedesc că frumusețea nu are vârstă. Pare că trecerea timpului nu a afectat-o deloc pe blondină.

Pamela Anderson, întinsă pe spate pe o plajă, în timp ce pozează în costum de baie
Pamela Anderson și-a expus silueta într-un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Aceasta pozează plină de încredere în costumele minuscule de baie. Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, continuă să impresioneze cu fotografiile sale în costume de baie.

Chantel Jeffries

Chantel Jeffries este una dintre vedetele care adoră să stea la plajă. Vedeta merge deseori alături de prieteni să se distreze pe plajele din Miami. Jeffries are o colecție impresionantă de costume de baie. Diva a ales să poarte în costum de baie din două piese. Costumul alb, cu inimioare, i-a pus în valoare silueta.

Chantel Jeffries, la plajă, cu o cană de cafea în mână
Deși are numai 30 de ani, Chantel și-a făcut un nume printre vedetele de top / Profimedia Images

Sami Sheen

Sami Sheen adoră să se pozeze în costume de baie. Tânăra deține și un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Sami Sheen într-un costum de baie alb din două piese
Sami a profitat de peisajul idilic și de trupul său perfect pentru a realiza câteva pictoriale sexy / Profimedia Images

Acolo postează mai multe fotografii pentru cei care vor să o urmărească. Deși are o relație tumultoasă cu părinții săi, Sami pare să se bucure de fiecare vacanță pe care o petrece alături de prietenele sale.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio este una dintre femeile care adoră să stea la plajă. Diva a ales un costum de baie din două piese peste care a purtat o bluză albă. Modelul internațional merge deseori la plajă alături de cei doi copii, Noah și Anja.

Alessandra Ambrosio într-un costum de baie alb în apă cu o cămașă albă peste costumul de baie
Alessandra Ambrosio s-a bucurat de atenția fotografilor / Profimedia Images

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez a fost pozată purtând costume de baie, însă diva nu și-a ales cu grijă mărimea acestora. Costumele de baie au pus-o în dificultate pe Michelle, iar aceasta a fost tot timpul la un pas de a le pierde în valurile agitate, scrie DailyMail.

Michelle Rodriguez în valurile oceanului într-un costum de baie alb
Michelle a încercat să-și aranjeze rapid costumul de baie la loc, însă fotografii au fost mai rapizi ca ea și au surprins fiecare moment / Profimedia Images

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez adoră să se pozeze în costume de baie. Vedeta distribuie imaginile pe conturile sale de social media. La aniversarea celor 54 de ani, diva s-a pozat într-un set alb de lenjerie intimă. Soția lui Ben Affleck se mândrește cu fizicul lucrat la sală.

Jennifer Lopez într-un costum de baie alb
Jennifer Lopez este una dintre vedetele care adoră costumele de baie albe / Profimedia Images

Ashley Graham

Ashley Graham este una dintre femeile care nu se sfiesc să poarte costume de baie. În ciuda faptului că nu are formele perfecte, Ashley pozează deseori în costume de baie care să-i pună în valoare fizicu.

Ashley Graham în timp ce pozează într-un costum de baie alb
Ashley Graham este adepta costumelor de baie dintr-o singură piesă / Profimedia Images

De cele mai multe ori, Ashley alege costume de baie din două piese.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×