Reclamă

Selena Gomez și-a expus decolteul pe TikTok. Vedeta a postat un videoclip în care își aranja părul

Selena Gomez și-a expus decolteul pe TikTok. Cântăreața internațională s-a filmat în timp ce își aranja coafura. Aceasta a vrut să interacționeze cu admiratorii săi din mediul online. Totuși, Gomez nu a fost foarte atentă la decolteul abisal pe care l-a expus în fața camerelor. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 iunie 2023, 10:56

Selena Gomez și-a finalizat călătoria de la Paris și s-a întors în Statele Unite ale Americii. Artista a dorit să se prezinte în fața fanilor săi. Ea a ales un look casual și s-a filmat pentru a se postat pe platforma de socializare. Vedeta în vârstă de 30 de ani este tot mai activă în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez și-a expus decolteul pe TikTok

Cântăreața a fost surprinsă recent în timp ce a luat cina în Los Angeles. Călătoria de la Paris pare că i-a prins foarte bine. După ce s-a întors din oraș, Gomez a postat un clip pe TikTok. Conform publicației DailyMail, Gomez a purtat un top alb cu un decolteu abisal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez a purtat un top care i-a lăsat bustul la vedere
Selena Gomez nu a ținut cont de comentariile răutăcioase ale celor din mediul online / Profimedia Images

Peste acesta a ales să poarte un cardigan estimat la suma impresionantă de 1440 de dolari.

Reclamă

Gomez a sincronizat pe clipul postat o secventă din seria The Nanny, unde personajul principal este Fran Fine.

În clip, Gomez apare în timp ce spune următoarele replici: „În primul rând, am fost atrasă de el imediat, ceea ce înseamnă că el este în mod cert indisponibil.”

Clipul are doar șase secunde, dar a reușit să strângă rapid 1.2 milioane de vizualizări. Actrița a optat pentru a nu adăuga nicio descriere clipului postat.

Reclamă

Gomez s-a filmat recent în timp ce se afla pe un teren de fotbal și își declara sentimentele față de un jucător.

Artista este foarte glumeață și nu ezită să se distreze prin clipurile pe care le postează în mediul online. Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, Gomez le oferă deseori fanilor săi indicii cu privire la viața ei amoroasă.

Ce declarații a făcut Selena Gomez despre relațiile sale

După despărțirea de Justin Bieber, Gomez a avut mai multe relații pasagere. Vedeta a ales să se concentreze mai mult asupra carierei sale și a pus viața personală pe planul doi. În ceea ce privește sentimentele sale, Gomez pare să fie sinceră cu fanii ei de pe TikTok.

În urmă cu câteva săptămâni a postat un videoclip în care declara că este singură. Videoclipul a apărut după ce în presă au circulat zvonuri cu privire la o relație pe care ar avea-o cu Zayn Malik, fostul partener al lui Gigi Hadid.

Clipul a fost postat la scurt timp după ce actrița din Only Murders In The Building a postat mai multe imagini în secțiunea de story de pe Instagram. Gomez a apărut în ipostaze sexy în timp ce se distra pe o barcă. Vedeta s-a pozat în costume de baie în timp ce se bucura de timpul său liber.

Gomez a mărturisit în trecut faptul că nu obișnuiește să stea tot timpul pe Instagram. Aceasta are o asistentă care se ocupă de postările sale.

Cântăreața a declarat pentru Vanity Fair că deține doar platforma TikTok pe telefonul personal. Acolo alege să posteze chiar ea și să se conecteze cu fanii din online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×