Reclamă

Hailey Bieber și Kendall Jenner au luat cina în Santa Monica. Modelele și-au expus siluetele în ținute mulate

Hailey Bieber și Kendall Jenner au luat cina în Santa Monica. Cele două prietene au ales ținute asemănătoare. Acestea au optat pentru haine care să le scoată în evidență silueta suplă. Soția lui Bieber a fost cea care a atras atenția tuturor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iunie 2023, 6:39

Hailey este văzută deseori în compania surorilor Jenner. De data aceasta a fost pozată alături de Kendall. Cele două au luat masa la un restaurant cu specific italienesc. Localul de lux a fost vizitat recent și de către Rihanna. Celebritățile par să se delecteze cu preparatele din locul renumit din Santa Monica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber și Kendall Jenner au luat cina în Santa Monica

Haylie Bieber și Kendall Jenner au petrecut o seară ca între prietene. Cele două modele au ales să se relaxeze în Santa Monica. 

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Hailey Bieber într-o rochie gri după cina din Santa Monica
Hailey Bieber a optat pentru o rochie gri / Profimedia Images

Acestea au luat masa împreună, iar mai apoi s-au îndreptat spre casă. Paparazzi le-au surprins în timp ce ieșeau din restaurant și se îndreptau la mașina pe care a condus-o chiar Haily. Cele două prietene au ales și ținute asemănătoare.

Reclamă

Soția lui Justin Bieber și-a făcut apariția într-o rochie mulată. Rochia gri i-a pus în valoare picioarele lungi și lucrate la sală. Hailey a asortat întreaga ținută o geacă de piele și o poșetă neagră. Vedeta a părut vizibil încântată de momentele pe care le-a petrecut alături de prietena sa.

Kendall a ales o ținută formată din două piese. Modelul a purtat o fustă din piele și un tricou transparent. Diva,la fel ca retena sa, a renunțat complet la sutien.

Fotografii au surprins imediat accidentul vestimentar al acesteia. Totuși, Kendall nu a părut deranjată de imaginea sa.

Reclamă

Vedeta a continuat să meargă spre mașina prietenei sale fără să țină cont de prezența fotografilor insistenți. Publicațiile internaționale susțin că Hailey ar fi fost implicată recent în câteva neînțelegeri cu Selena Gomez.

Hailey Bieber a fost implicată într-o neînțelegere cu Selena Gomez

Hailey Bieber a părut destul de relaxată în timpul ieșirii sale cu prietenele. Totuși. Vedeta internațională se confruntă cu probleme din cauza admiratorilor săi. Recent le-ar fi cerut acestora să nu mai lase comentarii răutăcioase la adresa vedetelor.

O parte a comunității sale de fani a atacat-o în mediul online pe Selena Gomez. Neînțelegerile s-au intensificat în luna februarie a acestui an. În martie, Hailey a contactat-o pe Gomez din cauza amenințărilor pe care le-a primit în mediul online.

Fanii soției lui Justin Bieber au încerca să-i aducă critici și injurii cântăreței. Cu toate acestea, Selena și-a îndemnat întotdeauna comunitatea la dragoste și înțelegere. De altfel, artista a decis pentru o vreme să ia o pauză de la rețelele sociale.

Aceasta a sperat că lucrurile se vor rezolva cu trecerea timpului. Deși nu a dat curs răutăților din mediul online, fanii săi s-au sesizat.

Aceștia au susținut-o pe Selea și au încercat să pună capăt speculațiilor pe care fanii soției lui Justin Bieber le-au lansat în mediul online.

Acum, Hailey este cea care își roagă comunitatea să fie mai înțelegătoare cu ceilalți. Vedeta internațională a pierdut cel puțin un milion de urmăritori în luna martie a acestui an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×