Reclamă

Kendall Jenner și Emily Ratajkowski au purtat rochii transparente. Vedetele au participat la petrecerea ținută după evenimentul Met Gala 2023

Kendall Jenner și Emily Ratajkowski au purtat rochii transparente. Cele două prietene și-au făcut apariția împreună la evenimentul susținut după Met Gala 2023. Acesta au participat la petrecerea privată care s-a ținut la un club din New York.

Publicat: 3 mai 2023, 12:47 / Actualizat: 3 mai 2023, 16:16

Toate privirile au fost ațintite asupra a două celebrități la petrecerea ținută după Met Gala 2023. Cele două vedete internaționale au ales să poarte ținute îndrăznețe. Kendall Jenner și Emily Ratajkowski și-au lăsat la vedere formele de invidiat în timp ce au pozat din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kendall Jenner și Emily Ratajkowski au purtat rochii transparente

Fotografii au fost tot timpul cu aparatele după Kendall Jenner și Emily Ratajkowski. Cele două dive au renunțat la ținutele elegante și au optat pentru două rochii transparente. Prima care a ajuns la petrecerea ținută după Met Gala 2023 a fost Kendall Jenner.

Vezi mai multe imagni cu ambele ținute în Galeria Foto!

Kendall Jenner în timp ce sosește într-o rochie transparentă la petrecerea ținută după Met Gala 2023
Kendall Jenner este adepta ținutelor îndrăznețe / Profimedia Images

Sora lui Kim Kardashian a avut o intrare strălucitoare. Kendall nu s-a simțit deloc stânjenită să pozeze în fața celor prezenți. De altfel, vedeta a venit fără presupusul său iubit. Aceasta a optat pentru o pereche de bikini negri și o rochie transparentă. Accesoriile nu au lipsit nici ele.

Reclamă

În jurul umerilor a avut două rânduri de bretele confecționate din perle. În urechi a ales să poarte o pereche de cercei cu perle.

Ținuta divei a fost completată de o pereche de sandale negre cu toc. La scurt timp după sosirea divei, la eveniment și-a făcut apariția și Emily Ratajkowski. La fel ca prietena sa, Emily a optat pentru o rochie transparentă neagră.

Ținuta modelului a fost mult mai laborioasă. Emily a ales să poarte și o pereche de mănuși. La ținută a asortat o poșetă neagră și o pereche de sandale cu toc.

Reclamă

Vedeta a renunțat la sutien pentru a purta această ținută. În jurul gâtului a ales să pună un colier lung cu perle albe. Emily a pozat din toate unghiurile pentru fotografii prezenți. Diva s-a bucurat de timpul pe care l-a putut petrece alături de prietena sa, Kendall Jenner.

Surorile Jenner au fost prezente la Met Gala 2023

La evenimentul Met Gala de anul acesta au fost prezente și surorile Jenner. Kendall i Kylie n-au putut să lipsească de pe covoru rou.

Aceste au avut ținute elegante și au pozat pline de încredere. Kendall a optat pentru un body cu paiete și mâneci cu trenă Vedeta și-a lăsat la vedere picioarele lungi și posteriorul lucrat la sală. În picioare a ales să poarte o pereche de cizme cu toc. Kylie a pozat într-o rochie roșie.

Vedeta a fost printre puținele celbrități care a ales alătu culaore decat alb sau negru. Cele două surori au fost acompaniate de Kim kardashian. Kim și-a făcut apariția într-o rochie superbă. Vedeta a ales o ținută care a cuprins peste 50.000 de perle de apă cusute manual.

Rochia a avut nevoie de mai bine de 1.000 de ore pentru a fi gata. Cu toate acestea, Kim s-a confruntat și cu probleme. Înainte de a defila pe covorul roșu, rochia sa a început să se destrame. Vedeta a povestit că fiica sa, North West, a fost cea care a ajutat-o să adune perlele de pe jos. Surorile Kardashian s-au bucurat de atenția pe care au primit-o pe covorul roșu de la Met Gala 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×