Reclamă

Kim Kardashian și-a schimbat look-ul. Vedeta și-a etalat aspectul fizic într-o pereche de pantaloni scurți și un top asortat

Kim Kardashian și-a schimbat look-ul și cu această ocazie a postat pe contul de Instagram o serie nouă de fotografii. Mogulul a privit către cameră adoptând mai multe look-uri „naturale”, asociind noua ei tunsoare cu pantaloni scurti și un crop top.

Publicat: 25 aprilie 2023, 12:42

Kim, în vârstă de 42 de ani, pare foarte încântată de noua ei coafură. Ea a subtitrat lotul de poze cu o descriere complexă: "light glam, skin prep with Skkn".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și-a schimbat look-ul

Mama a patru copii a optat într-adevăr pentru un machiaj extrem de simplu. Ea a pozat în fața camerei în timp ce îți arăta bretonul proaspăt tuns. Într-una dintre imagini, ea stătea întinsă, cu privirea în lateral, uitându-se la cameră. În alta imagine, stătea pe o canapea maro închis, în timp ce purta un compleu bleumarin, mulat.

Picioarele ei subțiri și bronzate au spus multe despre noua ei siluetă, dar la fel și noua ei coafură. Bretonul îi încadrează fața perfect, cu multă eleganță și bun gust.

Fanilor Kardashian le-a plăcut ceea ce au văzut. Un utilizator a comentat: „Kim este superbă”, iar altul a spus: „Ești incredibil de uluitoare”.

Un al treilea fan a scris: „Foarte drăguță Kim”.

Reclamă

O altă persoană a spus: „Aș da fiecare cent pe care îl am pentru a vedea versiunile neretușate”.

Kim a optat pentru blond atunci când a încercat să se transforme în Marilyn Monroe pentru Gala Met din 2022. Ea a slăbit atunci 16 kilograme pentru a se potrivi în celebra rochie a artistei.

Reclamă

De atunci, a revenit la culoarea ei naturală. Cu toate acestea, Kim a mai avut breton, prima dată optând pentru el în luna februarie. Kim și-a lăsat părul liber, pe spate și și-a încadrat fața cu bretonul elegant în timp ce purta o rochie roșie fără bretele la acea vreme.

Pe Reddit, oamenii au avut multe de spus despre noua coafură a lui Kim. Unii chiar au comparat-o cu cea mai recentă cucerire a fostului ei iubit, Pete Davidson, Emily Ratajkowski.

Comediantul Pete a fost legat de modelul Emily la sfârșitul anului trecut, la doar câteva luni după ce s-a despărțit de Kim după o poveste de dragoste de nouă luni.

Kim Kardashian va participa la Met Gala

Deși s-a spus că Kim nu se mai află anul acesta pe lista de invitați de la la Gala Met, se pare că vedeta de reality și Anna Wintour au revenit la sentimente mai bune. Anne este redactor șef al revistei Vogue încă din anul 1988 și se ocupă de listele cu persoanele care urmează să participe la eveniment.

De asemenea, s-a mai aflat că vedeta de reality nu va fi singura din familie care va urca pe treptele Muzeului Met. Încă nu s-a aflat care dintre surorile ei a primit invitație. Vedeta de reality a participat pentru prima dată la Gala Met în 2013 împreună cu soțul de atunci Kanye West. Kim era atunci însărcinată cu primul lor copil.

Mulți au spus că Kim nu mai este invitată anul acesta din cauza controverselor pe care le-a creat anul trecut. Ea a purtat ținuta lui Marylin doar pe covorul roșu. Apoi s-a schimbat într-o replică, dar s-a spus că Kim a stricat cusăturile rochiei originale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×