Reclamă

Cele mai bogate femei de la Hollywood. Celebritățile care au o avere de invidiat

Forbes a întocmit o listă cu cele mai bogate femei de la Hollywood. Aceștia au inclus în top actrițe celebre, cântărețe și prezentatoare TV. Ele sunt celebritățile care impresionează cu averile lor, dar și cu inteligența de care dau dovadă. Competențele lor nu pot fi întrecute cu ușurință.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 iunie 2023, 6:39

Unele dintre cele mai bogate femei de la Hollywood au știut cum să-i valorifice potențialul astfel încât să strângă averi cât mai mari. În ciuda sumelor impresionante pe care le dețin, cheltuielile pentru stilul de viață pe care l-au ales sunt pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bogate femei de la Hollywood

Unele dintre cele mai bogate femei de la Hollywood se deosebesc prin afacerile pe care le dețin. Multe dintre aceste vedete au reușit să se îmbogățească în urma eforturilor pe care le-au depus ani la rândul. Nu este ușor să strângi o avere de câteva sute de milioane de dolari, însă ele au demonstrat că nimic nu poate sta în calea succesului. Iată care sunt cele mai bogate femei de la Hollywood, conform Forbes.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey are o avere de 2.5 miliarde de dolari. Recent aceasta a cumpărat un teren în Maui, adăugându-l la portofoliul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Oprah Winfrey este îmbrăcată într-o rochie aurie și ține în mână un trofeu Oscar
Oprah Winfrey a fost nominalizată la Oscar în 1986 / Profimedia Images

Prezentatoarea TV deține peste 10 proprietăți în Hawaii, plus o vilă de lux în California. Vedeta a apărut recent în public.

Aceasta a ținut un discurs emoționant la Tennessee State University. Prezentatoarea TV nu are doar o avere impresionantă, ci și o poveste de viață pe măsură.

Reclamă

Rihanna

Rihanna este considerată a doua cea mai bogată femeie de la Hollywood. Cântăreața deține o avere de 1.4 miliarde de dolari. Show-ul pe care l-a ținut la Super Bowl a reușit să strângă peste 121 de milioane de vizualizări, devenind unul dintre cele mai urmărite spectacole din istorie.

Rihanna, într-o rochie gri, lungă, elegantă
Artista și-a arătat silueta incredibilă după naștere într-o rochie cu paiete / Profimedia Images

Cea mai mare parte a averii artistei provine din veniturile pe care le încasează în urma liniilor de cosmetice și haine pe care aceasta le dețin. Restul câștigurilor financiare provin din activitatea ei ca artistă.

Kim Kardashian

Kim Kardashian nu putea să lipsească de pe această listă. Modelul internațional are o avere de 1.2 miliarde de dolari.

Kim Kardashian, în pijamale roz
Kim Kardashian s-a întâlnit cu nepotul lui Michael Jackson, TJ Jackson / Profimedia Images

Aceasta deține mai multe linii de haine, iar cea mai mare parte a veniturilor sale provin din vânzările pe care le face. Totodată, vedeta este asociată cu unele dintre cele mai cunoscute branduri haine din lume.

Taylor Swift

Taylor Swift are o avere de 740 milioane de dolari. Cântăreața internațională este una dintre vedetele care câștigă cel mai bine în urma concertelor pe care le susține. Albumul său, Midnights, a înregistrat un succes impresionant.

Taylor Swift într-o rochie transparentă în timp ce pozează pe covorul roșu la MTV EMAs 2022
Taylor Swift a ales o rochie elegantă la premiile MTV EMAs 2022 / Profimedia Images

Aceasta se află în prezent în turneul Eras. Un număr de peste 2 milioane de bilete au fost vândute într-o singură zi pentru unul dintre concertele susținute de Swift în cadrul turneului său. Averea sa a crescut cu 170 de milioane de dolari doar datorită lansării ultimului album.

Kylie Jenner

Sora mai mică a lui Kim Kardashian are o avere de 680 de milioane de dolari. Veniturile sale continuă să crească.

Kylie Jenner într-o rochie neagră creată din dantelă
Kylie Jenner nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-o rochie din dantelă / Profimedia Images

Cea mai mare parte a acestora provin din linia de cosmetice pe care și-a ansat-o. Jenner are peste 390 de milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde colaborează cu o mulțime de branduri pentru a le promova produsele.

Madonna

Madonna are o avere impresionantă de 580 de milioane de dolari. Cântăreața internațională continuă să aibă venituri impresionante, în ciuda faptului că nu a mai apărut la fel de des pe scenă.

Cântăreața Madonna într-un costum excentric negru cu dantelă în timp ce zâmbește la cameră și pozează pe covorul roșu
În 2017, Madonna le-a oferit fanilor o imagine rară asupra vieții sale personale și de familie într-un interviu sincer / Getty Images

Vedeta va lansa curând un film despre viața sa personală. Se așteaptă ca veniturile divei să crească semnificativ până la finalul acestui an.

Beyoncé

Beyonce se află în prezent în turneul de promovare al noului său album, Renaissance. Cântăreața are o avere de 540 de milioane de dolari și se apropie rapid de sumele pe care le deține Madonna.

Beyonce imbracata cu o rochie aurie si lunga cu decolteu generos.
Beyonce la Globurile de Aur în 2007 / Profimedia Images

Artista internațională deține peste 32 de premii Grammy și se mândrește cu piese legendare. Recent,  Selena Gomez a fost surprinsă la unul dintre concertele cântăreței. Beyonce se află în turneu în Europa.

Celine Dion

Celine Dion are o avere de 480 de milioane de dolari. Cântăreața se confruntă cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care s-a văzut nevoită să-și afle multe dintre concertele pe care le programase.

Celine Dion, îmbrăcată într-o rochie roz, cu multe volane, la landarea colecției Miu Miu 2019/2020
Pe data de 17 decembrie 1994, Celine Dion și Rene Angelil s-au căsătorit în cadrul unui eveniment fastuos / Getty Images

În ciuda acestui lucru, Celine Dion a fost activă în ultimii ani și a continuat să lanseze pies. Veniturile sale provin din activitatea muzicală, în cea mai mare parte.

Dolly Parton

Dolly Parton are o avere impresionantă de 440 de milioane de dolari. La vârsta de 77 de ani aceasta continuă să apară pe scenă și să facă spectacole impresionante.

Dolly Parton în timpul unui concert din turneul Auckland
Dolly Parton a promis să ajute oamnii cu banii căștigați din premiul Bezos / Getty Images

Dolly este un model pentru multe tinere, iar pentru Miley Cyrus a fost întotdeauna o inspirație. Cele două se reunesc deseori pe scenă pentru a cânta împreună.

Reese Witherspoon

Actrița are o avere de 440 de milioane de dolari. De-a lungul timpului a jucat într-o mulțime de producție care i-au adus venituri impresionante.

Reese Witherspoon într-o rochie albastru electric la Premiile Emmy 2022
Reese Witherspoon a ales o rochie mulată, dar cu paiete / Profimedia Images

De altfel, ea este producătorul executiv pentru Daisy Jones & the Six. Totodată, acesta mai deține o companie media. Cele mai multe venituri ale vedetei provin din aceasta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×