Reclamă

Heidi Klum a împlinit 50 de ani. Modelul a sărbătorit alături de familia sa

Heidi Klum a împlinit 50 de ani. Modelul internațional a celebrat momentul alături de familia sa. Heidi trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Tom Kaulitz. Cei doi s-au căsătorit în anu 2019. Totodată, modelul este o mamă mândră. Fiica sa, Leni Klum, a ales să-i calce pe urme și o impresionează pe Heidi cu fiecare apariție pe care o are.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 6:15

Heidi Klum pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. La 50 de ani aceasta arată incredibil. Are o siluetă de invidiat, iar urmele trecerii timpului se observă cu greu pe chipul ei. Heidi are o viață activă și se îngrijește în continuare de imaginea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a împlinit 50 de ani

Heidi Klum aniversează 50 de ani alături de familia sa. Heidi are în spate o carieră plină de suișuri și coborâșuri și o viață plină de povești cu lecții impresionante. Heidi s-a născut în Bergisch Gladbach. Aceasta a venit pe lume în ziua de 1 iunie 1973.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi Klum într-o fotografie surprinsă în anul 2001
Heidi Klum și-a început cariera de la vârstă fragedă / Profimedia Images

Heidi și-a început cariera încă din adolescență. În anul 1992 a fost descoperită și invitată să participe la un concurs de frumusețe.

Reclamă

Heidi avea doar 19 ani la acel moment, iar dintre 25.000 de candidate, ea a ieșit câștigătoare. Imediat după absolvirea liceului aceasta a început să lucreze ca model. Heidi Klum nu s-a rezumat doar la cariera de model.

Aceasta s-a orientat către lumea filmului și a televiziunii. În prezent apare în mai multe proiecte de modeling, dar și de televiziune.

Diva a avut o apariție recentă la Festivalul de Film de la Cannes. În anul 2008, Heidi a primit și cetățenia americană. Modelul ternațional se bucură de viața pe care o trăiește alături de soțul său în Statele Unite ale americii.

Reclamă

Aceștia au petrecut o vacanță minunată împreună. De ziua ei, Heidi a ales să celebreze momentul alături de oamenii importanți. Modelul internațional s-a bucurat să aibă aproape familia și prietenii.

Heidi Klum este o femeie împlinită

La 50 de ani, Heidi Klum se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes și o familie frumoasă. Ea a petrecut câteva momente frumoase în vacanță alături de Tom. Modelul internațional și soțul său se gândesc la viitorul lor împreună, însă nu vorbesc despre posibilitatea venirii unui copil pe lume.

Heidi este deja mama a patru copii. Modelul spune că va lua decizia să aibă un copil doar după ce soțul său își va dori acest lucru la fel de mult ca ea. Heidi a devenit mamă pentru prima dată în anul 2004. Atunci ea a adus-o pe lume pe fiica sa, Leni, din relația cu Flavio Briatore. Ulterior, Heidi a mai avut trei copii cu fostul său soț, Seal.

Tom este cel de-al treilea soț al modelului internațional. Acesta a mai fost căsătorit anterior cu modelul Ria Sommerfeld. Tom nu a avut copii alături de fosta sa parteneră.

Heidi nu vorbește foarte des despre familia sa. Cu toate acestea, ea se mândrește cu copii ei. Leni este cea care a ales să-i calce pe urme mamei sale. Cele două au pozat de mai multe ori împreună pentru campanii publicitare

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×