Reclamă

Heidi Klum a purtat o ținută cu spatele gol. Fotografii au surprins-o pe străzile din California

Heidi Klum a purtat o ținută cu spatele gol. Vedeta internațională a făcut un adevărat spectacol pe străzile din California. Aceasta și-a lăsat la vedere silueta de invidiat. Modelul are în această perioadă un program aglomerat.

Publicat: 6 aprilie 2023, 12:32

Heidi Klum se află în California unde filmează pentru un show de televiziune. Modelul a reușit să impresioneze publicul de acasă cu ținuta pe care a ales-o. Heidi este adepta hainelor îndrăznețe. Vedeta de 49 de ani nu lasă să se vadă trecerea timpului asupra imaginii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a purtat o ținută cu spatele gol

Heidi Klum pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Modelul internațional arată impecabil a 49 de ani. Aceasta continuă să impresioneze cu ținutele pe care le alege. De data aceasta paparazzi au surprins-o pe străzile din California.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi Klum într-o ținută cu spatele gol în timp ce pozează pe stradă
Heidi Klum s-a lăsat fotografiată pe străzile din California / Profimedia Images

Heidi s-a grăbit să ajungă pe platourile de filmare. Diva are un program încărcat, dar nu ratează nicio ocazie pentru a le face pe plac fotografilor.

Reclamă

Heidi a purtat un costum sexy din două piese. Deși ținuta pare una banală la prima vedere, spectacolul este impresionant atunci când o privești din spate.

Heidi a renunțat la sutien și a purtat o bluză cu spatele gol. Modelul a fost fotografiat din toate unghiurile. Din ținuta sa nu au lipsit nici tocurile. Diva și-a asortat întreaga imagine cu o pereche de ochelari de soare.

Modelul nu se sfiește să pozeze din toate unghiurile. RiRi a fost surprinsă recent într-o ipostază asemănătoare. Cântăreața s-a întâlnit și ea cu un grup de fotografi și a stat câteva momente pentru a le oferi câteva imagini rare.

Reclamă

Cum reușește Heidi Klum să se mențină

Heidi Klum arată impecabil la vîrsta de 49 de nai. Însă în spatele imaginii perfecte se află un efort considerabil pe care diva îl depune zi de zi. Heidi este adepta unui stil de viață sănătos. Aceasta activează de mulți ani în industria de modeling și știe cât de important este să arate bine.

Pe lângă stilul de viață sănătos, Heidi spune că preferă să aibă o alimentație echilibrată. Fiica sa îi urmează exemplul și încearcă să fie la fel de atentă la ceea ce consumă. Leni a fost văzută la multe prezentări de modă alături de mama sa.

Adolescenta are deja propria carieră și pare că va avea la fel de mult succes ca cea care a inspirat-o mereu. În ceea ce privește aspectul fizic, Heidi Klum a povestit într-un interviu din trecut ce exerciții face pentru a-și menține silueta. La fel ca multe alte vedete, Heidi adoră să facă pilates. Aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a se prezenta în sala de antrenament.

Diva spune că o parte din exercițiile fizice pe care le face sunt incluse în obiceiurile sale zilnice. Aceasta spune că plimbările o ajută sp rămână activă. Heidi are doi câini și obișnuiește să iasă cu iei la plimbare. Recent unul dintre patrupezii divei au avut nevoie de asistență medicală.

Heidi a fost atunci pozată în timp ce încerca să-și ducă animăluțul la cabinetul veterinar. Modelul este implicat în viața familiei sale și încearcă să rămână activă și pe plan profesional. Aceasta continuă să apară la evenimente nenumărate și să pozeze pentru revistele internaționale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×