Reclamă

Rihanna a luat cina în oraș cu familia sa. Cântăreața a purtat o ținută excentrică

Rihanna a luat cina în oraș cu familia sa. Cântăreața a purtat o ținută excentrică și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Fotografii au așteptat-o la ieșirea din restaurantul din Santa Monica. RiRi nu s-a lăsat intimidată și a ales să le ofere acestora câteva imagini rare.

Publicat: 6 aprilie 2023, 11:29

Cântăreața internațională a avut parte de o ieșire în oraș. Aceasta s-a bucurat de timpul petrecut în familie. Diva internațională și-a ținut tot timpul fiul n brațe. Deși a încercat să-l țină ferit de paparazzi, de data aceasta a ales să-l expună public. RiRi s-a bucurat de sprijinul partenerului său. Rocky a fost mereu în spatele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a luat cina în oraș cu familia sa

Rihanna nu ratează nicio ocazie pentru a face impresie. De data aceasta și-a luat prin surprindere fanii cu ținuta pe care a ales-o. Cântăreața internațională nu renunță la ținutele preferate nici atunci când este graviduță. Iubita lui Rocky a ales să poarte pe rochie alb-negru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna în timp ce își ține în brațe fiul și este pozată în fața restaurantului
Rihanna a fost fotografiată din toate unghiurile / Profimedia Images

Rochia scurtă i-a acoperit burtica de graviduță. Vedeta așteaptă alături de partenerul său cel de-al doilea copil. Ținuta cântăreței a fost completată de un voal negru.

Reclamă

La întreaga ținută a asortat un colier cu perle și o pereche de ochelari de soare. Machiajul de seară nu a lipsit nici el. Fiul cântăreței a fost îmbrăcat într-un costum casual. Micuțul a fost îmbrăcat de către mama sa în alb. Diva s-a obișnuit deja cu atenția pe care o primește.

Cu toate acestea, fiul său nu pare la fel de încântat de atenția din jurul său. Micuțul a fost nevoit să stea în brațele mamei sale în timp ce aceasta a pozat în fața unui grup de paparazzi.

Aceștia nu au scăpat-o o clipă din priviri și au așteptat-o pe divă să iasă din restaurantul din Santa Monica. RiRi a tratat situația cu mult calm. Aceasta chiar a pozat pentru cei prezenți și nu a încercat să se ferească. 

Reclamă

Rihanna se pregătește să devină pentru a doua oară mamă

Rihanna se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Cântăreața internațională a anunțat că urmează să devină mamă pentru a doua oară în timpul spectacolului de la Super Bowl.

Artista și-a mângâiat burtica și a fost foarte încântată să le arate fanilor faptul că urmează să devină din nou mamă. Cântăreața a participat ulterior la Gala Premiilor Oscar. Aceasta a urcat pe scenă într-o ținută care i-a lăsat din nou burtica de graviduță la vedere.

Apropiații cântăreței spun că aceasta ador să se afle în rolul de mamă. RiRi depune eforturi considerabile pentru a fi alături de familia sa. În ciuda programului încărcată, artista își face mereu timp pentru fiul său. În ultima perioadă RiRi a început să-l ia tot mai des pe micuț la activitățile pe care le are de desfășurat pe parcursul zilei.

Cântăreața spune că se bucură de sprijinul pe care îl primește de la partenerul său.Rocky este alături de cântăreață și o ajută cu tot ce are nevoi.

Cei doi formează o familie frumoasă, în ciuda faptului că au ales să nu se căsătorească. RiRi se pregătește cu entuziasm să aducă pe lume cel de-al doilea copil Diva nu a oferit foarte multe informații despre modul înc are evoluează sarcina. Cu toate acestea, fanii au remarcat faptul că burtica graviduței este tot mai mare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×