Reclamă

Heidi Klum a purtat o rochie spectaculoasă pentru premiera filmului „Mica Sirenă”. Modelul arată impecabil la 49 de ani

Heidi Klum a purtat o rochie spectaculoasă pentru premiera filmului „Mica Sirenă”. Modelul arată impecabil la 49 de ani. Ea a făcut furori printre vedetele care au fost prezente la evenimentul de la Hollywood.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2023, 7:17

Supermodelul, în vârstă de 49 de ani, a fost o adevărată apariție într-o rochie fluture strălucitoare, foarte sexy, care a lăsat puțin imaginației. Heidi a purtat o rochie cu aripi, florală, cu o fustă minusculă transparentă și o trenă fluidă și translucidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a purtat o rochie spectaculoasă pentru premiera filmului „Mica Sirenă”

Aripile strălucitoare, argintii și designul floral s-au extins peste corpul ei. Au pus în valoare mai multe detalii ale trupului impecabil. Picioarele au fost lăsate la vedere. Ea și-a accentuat membrele lungi purtând tocuri bronzate, scrie DailyMail.

Părul lui Heidi a fost coafat în bucle lejere, cu bretonul atent aranjat astfel încât chipul ei să fie încadrat frumos. În timp ce Heidi este deja uimitoare în mod natural, și-a dus trăsăturile la următorul nivel. Ea a optat pentru un fard de ochi închis la culoare și un strop de fard de obraz, strălucitor.

Ea a distribuit și un videoclip în care se pregătea pentru premiera filmului, în care apare în bikini. Într-un videoclip realizat pe cântecul lui Kali Uchis Telepatia, Heidi s-a lăsat filmată în costumul de baie cu imprimeu, în timp ce echipa ei o îmbrăca.

Heidi Klum, machiată și coafată, într-o rochie spectaculoasă
Părul lui Heidi a fost coafat în bucle lejere, cu bretonul atent aranjat astfel încât chipul ei să fie încadrat frumos / Profimedia Images
Reclamă

Heidi Klum este una dintre vedetele de la Hollywood care a fost mereu apreciată pentru silueta și frumusețea ei. Deși are aproape 50 de ani este una dintre femeile care pot oferi un exemplu de pozitivitate, eleganță, naturalețe și frumusețe.

Însă în spatele imaginii pe care o afișează, se află un efort considerabil pe care diva îl depune zi de zi. Heidi este adepta unui stil de viață sănătos. Aceasta activează de mulți ani în industria modelling-ului și știe cât de important este să arate bine. Pe lângă stilul de viață sănătos și o rutină intensă de antrenamente, Heidi spune că preferă să aibă o alimentație echilibrată. 

Detalii despre filmul Disney Mica Sirenă

Reclamă

Viitorul remake live-action al clasicului film Disney Mica Sirenă îi are în rolurile principale pe Halle Bailey în rolul Prințesei Ariel, Melissa McCarthy în rolul Ursulei, Jonah Hauer-King în rolul Prințului Eric și Javier Bardem în rolul Regelui Triton.

Într-un interviu pentru Ebony, Halle a dezvăluit că interpretarea lui Ariel, „face parte din planul lui Dumnezeu pentru mine”.

Halle este o vedetă de când era adolescentă. De asemenea, ea face parte din trupa R&B Chloe x Halle împreună cu sora ei, Chloe Bailey. Alegerea ei pentru interpretarea rolului lui Ariel i-a permis să-și întindă aripile și să-și exploreze individualitatea.

„A fost primul lucru pe care l-am făcut singură, independent”, a dezvăluit Halle pentru presă. „A trebuit să mă mut prin lume. Dintr-o dată eram la Londra și eram singură. Chiar m-a forțat să cresc. Toată experiența de la filmare a fost o nebunie. A fost cea mai intensă, îngrozitor de frumoasă experiență din viața mea. Adică, fizic, mental, toate cele de mai sus”, a recunoscut actrița.

Mica Sirenă va fi lansată în cinematografe pe 26 mai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×