Reclamă

Heidi Klum a purtat o rochie galbenă la premiera filmului „La Passion De Dodin Bouffant”. Modelul a avut parte de un moment jenant în fața tuturor

Heidi Klum a purtat o rochie galbenă la premiera filmului „La Passion De Dodin Bouffant”. Modelul a avut parte de un moment jenant în fața tuturor. Ea a asistat la proiecția filmului în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 mai 2023, 7:08

Modelul de origine germană, în vârstă de 49 de ani, s-a prezentat la eveniment într-o rochie galbenă îndrăzneață, care era decupată în zona bustului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a purtat o rochie galbenă

Ținuta avea, de asemenea, un șliț adânc până la coapsă și o capă mare pe care Heidi a arătat-o încrezătoare în timp ce mergea pe covorul roșu. Rochia a fost completată de o pereche de pantofi transparenți. Cu toate acestea, Heidi a atras și mai mult atenția asupra look-ului ei cu detaliile bijuterie pe care le avea pe umeri, scrie DailyMail.

Din păcate, ținuta a lăsat la vedere mai multe decât modelul și-ar fi dorit probabil. În anumite momente, din cauza mișcărilor, bustul modelului nu a mai fost acoperit în totalitate de rochie. Fotografii au surprins momentul jenant de care a avut parte în fața tuturor.

Heidi Klum, cu bustul dezgolit, pe covorul roșu, într-o rochie cu decolteu amplu
Heidi și-a accentuat frumusețea naturală cu un machiaj discret / Profimedia Images

Chiar dacă Heidi a fost destul de îndrăzneață pe covorul roșu, ea a trecut cu discreție peste incident. A pozat cu atitudine pentru presa venită la eveniment.

Reclamă

Heidi și-a accentuat frumusețea naturală cu un machiaj discret. La începutul zilei, Heidi a optat pentru un look de vară în timp ce savura prânzul cu soțul ei Tom Kaulitz la hotelul Cap-Eden-Roc.

Modelul a optat pentu ieșirea de la restaurant pentru o rochie maxi cu imprimeu galben, alb și negru, în timp ce a savurat un rosé.

Heidi s-a accesorizat cu ochelari de soare rotunzi și și-a purtat părul lăsat liber peste umeri, în timp ce a optat pentru un machiaj natural. Alături de ea, Tom, în vârstă de 33 de ani, arăta cool într-o cămașă cu imprimeu de camuflaj alb-negru și pantaloni albi din catifea.

Reclamă

Cei doi s-au distrat de minune în timp ce mâncau prânzul și se bucurau de priveliștile din jur.

Heidi Klum a fost vocală la meciul FC Bayern Munchen – Leipzig

Ieșirea lor are loc la doar o zi după ce s-a spus că Heidi a invocat furia celor din tribuna VIP de la meciul recent al lui FC Bayern Munchen. Ea a făcut comentarii disprețuitoare despre șefii echipei și a părut că a consumat băuturi alcoolice dincolo de limită.

Potrivit Bild.de, comportamentul vedetei de televiziune în timp ce s-a bucurat de bere la meci „a provocat încruntări ale sprâncenelor” pentru alți oaspeți VIP. Mai ales atunci când l-a filmat pe CEO-ul Bayern Munchen, Oliver Kahn, în vârstă de 53 de ani, și a spus: „Oh, iată-l, Oli Kahn. De fapt, cred că este tipul potrivit pentru toată treaba. Este ultima dată când îl vedem? Nu știu…”

Ea a cerut apoi ca directorul sportiv al clubului, Hasan Salihamidzic, în vârstă de 53 de ani, să fie eliminat, spunând: „De fapt, Hasan ar trebui să plece. Hopa, am spus asta, scuze”.

De asemenea, Heidi s-a filmat încercând să atragă atenția soțului Tom în timp ce urmărea meciul. I-a strigat în mod repetat numele, în timp ce privirea lui rămânea ațintită asupra meciului.

Câți copii are Heidi Klum

Vedeta s-a bucurat de o vacanță în Germania natală cu Tom. Heidi și-a ținut milioanele de fani la curent cu experiențele lor.

Modelul provine din Bergisch Gladbach, Germania, în timp ce soțul ei este din Leipzig. Mama a patru copii îl susține în prezent pe Kaulitz în turneul lui și al trupei sale, Tokio Hotel.

La începutul acestui an, Heidi a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil cu soțul ei.

„Depinde ce zi este. Uneori spun da, alteori nu” a spus modelul de origine germană la emisiunea lui Jennifer Hudson din februarie.

Heidi a devenit mamă pentru prima dată în 2004. Atunci a dat naștere fiicei ei Leni, din relația cu Flavio Briatore, în vârstă de 72 de ani. Ea a mai avut trei copii cu fostul soț, Seal.

Tom este al treilea soț al lui Heidi. Chitaristul a mai fost căsătorit o dată cu modelul Ria Sommerfeld în perioada 2015-2018, dar nu au avut copii împreună.

Seal a adoptat-o pe prima fiică a lui Klum, Leni, în 2009.

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2005-2014. Sunt părinți pentru copiii lor Henry, de 17 ani, Johan, în vârstă de 16 ani și Lou, de 13 ani.

În 2018, vedeta a stârnit primele zvonuri legate de o poveste de dragoste cu Tom după ce au fost văzuți ținându-se de mână în mai multe ieșiri publice. S-au logodit mai târziu în acel an și s-au căsătorit în secret în februarie 2019.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×