Reclamă

Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino. Actorul de 83 de ani urmează să devină tată pentru a patra oară

Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino. Actorul de 83 de ani urmează să devină tată pentru a patra oară. Robert și Al Pacino au o prietenie veche. Cele două legende de la Hollywood se bucură de parcursul lor în viața personală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2023, 11:42 / Actualizat: 2 iunie 2023, 12:50

Al Pacino urmează să devină tată alături de iubita sa, Noor Alfallah. Nu doar actorul își mărește familia. Prietenul său, Robert De Niro, a devenit și el recent tată. De Niro are și el o familie numeroasă. Actorul de 79 de ani se mândrește cu copiii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino

Robert De Niro a oferit un interviu în cadrul unui show de televiziune. Actorul a părut extrem de fericit la aflarea veștii că prietenul său, Al Pacino, urmează să devină tată. De Niro l-a felicitat în direct pe Al Pacino și pe iubita acestuia, Noor Alfallah. De altfel, actorul a glumit pe seama vârstei lui.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noor Alfallah și Al Pacino au ieșit împreună la întâlnire
Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară / Profimedia Images

„Al Pacino este cu doar câți ani mai în vârstă ca mine. Dumnezeu să-l binecuvânteze. Mă bucur pentru el”.

Reclamă

Luna trecută, familia actorului Robert De Niro s-a mărit. Actorul internațional este acum tatăl a șapte copii. Cel de-al șaptelea copil l-a adus pe lume alături de partenera sa, Tiffany Chen.

În ciuda vârstei pe care o are, Robert De Niro este foarte atent în declarațiile pe care le face. Actorul consideră că înaintarea în vârstă l-a făcut să fie mult mai conștient de ceea ce e în jurul său și de dinamica familiei sale.

„Nu poți să eviți să înveți anumite lucruri sau modul în care trebuie să te confrunți cu ele. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, tu vei vedea lucrurile complet diferit”.

Reclamă

Actorul este fericit și împlinit alături de familia pe care o are și se bucură pentru faptl că prietenul său va deveni, la rândul său, tată.

Al Pacino va deveni tată la vârsta de 83 de ani

Al Pacino devine tată pentru a patra oară. Actorul în vârstă de 83 de ani așteaptă un copil alături de iubita sa, Noor Alfallah.

Cei doi îndrăgostiți nu au confirmat zvonurile însă apropiații acestora au oferit mai multe detalii pentru publicațiile internaționale. Se pare că iubita actorului se află deja în a opta lună de sarcină. Al Pacino mai are deja trei copii. El este tatăl unei fete, Julie, în vârstă de 33 de ani. Al Pacino mai are o pereche de gemeni, Anton și Olivia, în vârstă de 22 de ani.

Acesta are o relație strânsă cu copii lor, chiar dacă aceștia nu mai sunt doar niște adolescenți. Actorul internațional își mărește familia.

El și Alfallah au început să se întâlnească în timpul pandemiei de COVID-19. Conform PageSix, cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna aprilie 2022. Au existat zvonuri potrivit cărora Al Pacino și Alfallah s-ar fi despărțit.

Cu toate acestea, cei doi au fost văzuți la fel de des împreună, iar Alfallah a postat recent câteva fotografii alături de iubitul său. Cei doi s-au bucurat de timpul liber la o galerie de artă din New York. Cei doi îndrăgostiți așteaptă acum un copil împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×