Reclamă

Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino. Actorul de 83 de ani urmează să devină tată pentru a patra oară

Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino. Actorul de 83 de ani urmează să devină tată pentru a patra oară. Robert și Al Pacino au o prietenie veche. Cele două legende de la Hollywood se bucură de parcursul lor în viața personală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2023, 11:42 / Actualizat: 2 iunie 2023, 12:50

Al Pacino urmează să devină tată alături de iubita sa, Noor Alfallah. Nu doar actorul își mărește familia. Prietenul său, Robert De Niro, a devenit și el recent tată. De Niro are și el o familie numeroasă. Actorul de 79 de ani se mândrește cu copiii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert De Niro l-a felicitat pe Al Pacino

Robert De Niro a oferit un interviu în cadrul unui show de televiziune. Actorul a părut extrem de fericit la aflarea veștii că prietenul său, Al Pacino, urmează să devină tată. De Niro l-a felicitat în direct pe Al Pacino și pe iubita acestuia, Noor Alfallah. De altfel, actorul a glumit pe seama vârstei lui.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noor Alfallah și Al Pacino au ieșit împreună la întâlnire
Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară / Profimedia Images

„Al Pacino este cu doar câți ani mai în vârstă ca mine. Dumnezeu să-l binecuvânteze. Mă bucur pentru el”.

Reclamă

Luna trecută, familia actorului Robert De Niro s-a mărit. Actorul internațional este acum tatăl a șapte copii. Cel de-al șaptelea copil l-a adus pe lume alături de partenera sa, Tiffany Chen.

În ciuda vârstei pe care o are, Robert De Niro este foarte atent în declarațiile pe care le face. Actorul consideră că înaintarea în vârstă l-a făcut să fie mult mai conștient de ceea ce e în jurul său și de dinamica familiei sale.

„Nu poți să eviți să înveți anumite lucruri sau modul în care trebuie să te confrunți cu ele. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, tu vei vedea lucrurile complet diferit”.

Reclamă

Actorul este fericit și împlinit alături de familia pe care o are și se bucură pentru faptl că prietenul său va deveni, la rândul său, tată.

Al Pacino va deveni tată la vârsta de 83 de ani

Al Pacino devine tată pentru a patra oară. Actorul în vârstă de 83 de ani așteaptă un copil alături de iubita sa, Noor Alfallah.

Cei doi îndrăgostiți nu au confirmat zvonurile însă apropiații acestora au oferit mai multe detalii pentru publicațiile internaționale. Se pare că iubita actorului se află deja în a opta lună de sarcină. Al Pacino mai are deja trei copii. El este tatăl unei fete, Julie, în vârstă de 33 de ani. Al Pacino mai are o pereche de gemeni, Anton și Olivia, în vârstă de 22 de ani.

Acesta are o relație strânsă cu copii lor, chiar dacă aceștia nu mai sunt doar niște adolescenți. Actorul internațional își mărește familia.

El și Alfallah au început să se întâlnească în timpul pandemiei de COVID-19. Conform PageSix, cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna aprilie 2022. Au existat zvonuri potrivit cărora Al Pacino și Alfallah s-ar fi despărțit.

Cu toate acestea, cei doi au fost văzuți la fel de des împreună, iar Alfallah a postat recent câteva fotografii alături de iubitul său. Cei doi s-au bucurat de timpul liber la o galerie de artă din New York. Cei doi îndrăgostiți așteaptă acum un copil împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×