Reclamă

Noor Alfallah și Al Pacino așteaptă împreună primul copil. Actorul în vârstă de 83 de ani va deveni pentru a patra oară tată

Noor Alfallah și Al Pacino așteaptă împreună primul lor copil. Actorul în vârstă de 83 de ani va deveni pentru a patra oară tată. Iubita actorului este însărcinată în opt luni, scriu sursele internaționale. Vedeta nu a oferit mai multe detalii despre sarcina sa. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2023, 10:49

Sursele internaționale susțin că un reprezentant al actorului a confirmat zvonurile privind venirea pe lume a unui copil pentru publicația NBC News. Noor și Al Pacino au ținut sarcina vedetei un mare secret. Aceasta a reușit să ascundă burtica de gravidă de cei curioși. Se pare că doar apropiații au știut despre acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noor Alfallah și Al Pacino așteaptă împreună primul copil

Noor Alfallah este însărcinată în opt luni. Ea așteaptă primul copil la vârsta de 29 de ani. Vedeta urmează să-i ofere lui Al Pacino cel de-al patrulea copil. Actorul în vârstă de 83 de ani va fi un tată mândru. Cei doi nu au oferit mai multe detalii despre sarcină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noor Alfallah și Al Pacino au ieșit împreună la întâlnire
Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară / Profimedia Images

Nu se cunoaște sexul copilului sau data exactă în care Noor va deveni mamă. Actorul și partenera sa au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna aprilie a anului 2022.

Reclamă

Cei doi au fost atunci pozați în timp ce părăseau un restaurnat de lux din California. Anul acesta, tot în luna aprilie, Alfallah a distribuit o fotografie alături de iubitul său pe rețelele de socializare. Cei doi apăreau împreună la o expoziție de artă din New York.

Alfallah și Al Pacino trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar acum urmează să devină părinți. Al Pacino a vorbit despre rolul de tată într-un interviu din anul 2014. 

„M-a ajutat foarte mult să am copii. Am devenit mult mai atent și mi-am dat seama că nu-mi doresc să fiu ca tatăl meu. Mi-am dorit să fiu prezent în viața copiilor mei. Am trei copii și sunt complet responsabil pentru ei. Sunt parte din viața lor”. 

Reclamă

Al Pacino a suferit mult în copilărie, după ce tatăl lor a părărint familia când actorul avea doar doi ani.

Al Pacino are trei copii alături de fostele partenere

Noor Alfallah și Al Pacino urmează să devină părinți. Actorul mai are trei copii din relațiile anterioare. Al pacino mai are o fiică, Julie Marie, alături de fosta sa iubită, Jan Tarrant. De asemenea, el mai are gemenii Anton și Olivia, alături de fosta iubită, Beverly D’Angelo.

Julie Marie Pacino are deja 33 de ani. Aceasta s-a născut în luna octombrie a anului 1989 în New York. Julie a ales să calce pe urmele tatălui său și a devenit actriță. Vedeta susține că tatăl său a inspirat-o încă din copilărie.

Totodată, Julie deține o firmă de producție de film. Anton Pacino are în prezent 22 de ani și este singurul fiu al actorului în vârstă de 83 de ani. Acesta s-a născut în anul 2001 în Los Angeles. Anton a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Acesta evită inclusive rețelele de socializare.

Deși are o relație bună cu tatăl său, Anton preferă să ducă o viață obișnuită. Cea de-a doua fiică a actorului este Olivia Pacino.

Sora geamănă al lui Anton este mult mai activă în mediul online. Aceasta a apărut de mai multe ori în lumina reflectoarelor. În luna februarie 2020 a distribuit o fotografie de pe covorul roșu de la Oscar, unde poza alături de Al Pacino. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×