Reclamă

Selena Gomez a fost pozată pe străzile din Paris. Actrița și-a salutat fanii care au așteptat-o în fața hotelului

Selena Gomez a fost pozată pe străzile din Paris. Actrița și-a salutat fanii care au așteptat-o în fața hotelului. Vedeta s-a aflat mai multe zile în capitala Franței. Aceasta a participat alături de un grup de prieteni la concertul pe care Beyonce l-a ținut la Paris.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iunie 2023, 6:25

Selena Gomez se bucură de timpul său liber pe care îl poate petrece în Europa. Vedeta internațională a luat o pauză de la programul aglomerat și a decis să se relaxeze. De data aceasta a fost fotografiată în timp ce părăsea hotelul în care este cauzată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a fost pozată pe străzile din Paris

Selena Gomez a fost surprinsă de mai multe ori în ultimele zile în Paris. Aceasta se bucură de timpul petrecut alături de prietenii săi. Vedeta internațională a venit în Europa pentru a participa la unul dintre concertele susținute de Beyonce.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o ținută all black pe străzile din Paris
Selena Gomez și-a salutat fanii care au așteptat-o în fața hotelului din Paris / Profimedia Images

De altfel, Selena a avut parte de un incident neplăcut în timpul concertului susținut de cântăreață. Imediat după concert, Gomez a fost pozată ieșind dintr-un club din Paris. Aceasta a fost însoțită atunci de un grup de prieteni.

Reclamă

Selena a ales de această dată o ținută all black. Diva a purtat o pereche de pantaloni și un top. A ales accesorii chic pentru ținuta sa. A purtat tocuri și un pulover peste tricou. Totodată a ales să poarte o bentiță neagră  o pereche de ochelari de soare.

Selena a pășit plină de încredere în fața fanilor săi. Aceștia au așteptat-o cu răbdare în fața hotelului în care era cazata. Selena este cunoscută pentru faptul că este prietenoasă cu fanii săi.

Gomez a interacționat cu aceștia, a oferit autografe și a stat puțin de vorbă cu cei care au așteptat-o afară. Ulterior aceasta s-a urcat într-o mașină și a plecat în oraș. Publicațiile internaționale susțin că Selena va petrece mai multe zile în capitala Franței.

Reclamă

Selena Gomez și-a pierdut calmul în timpul unui concert

Selena Gomez se află deja de câteva zile în Paris. Artista internațională a fost surprinsă de fanii săi pe stadion, la concertul susținut de Beyonce. Gomez a fost filmată de fani și a ajuns virală în mediul online. Fanii au surprins un incident dintre artistă și un bodyguard.

Nu se cunoaște motivul pentru care Gomez a reacționat atât de violent. Cu toate acestea, publicațiile speculează că vedeta s-ar fi certat cu omul din echipa de securitate din cauza atitudinii acestuia față de fanii săi. Se pare că bărbatul s-ar fi comportat nepotrivit cu fanii care au încercat să o abordeze pe Selena Gomez la concert.

Selena ar fi încercat să aplaneze conflictul și a strigat la bodyguard pentru a-l atenționa. Momentul a ajuns imediat viral în mediul online. Fanii acesteia au apreciat intervenția pe care diva a avut-o. Nu doar Selena a avut probleme cu oamenii din echipa ei de securitate.

Taylor Swift a trecut printr-un moment asemănător în timpul unui concert.

Unul dintre bărbații care se afla în echipa sa de securitate a fost violent cu fanii cântăreței. Taylor a întrerupt preț de câteva momente concertul pentru a-l atenționa pe bodyguard. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×