Reclamă

Selena Gomez și sora sa au fost invitate la concertul artistei Taylor Swift. Ce cadou a primit Gracie Elliot Teefey de la cântăreață

Selena Gomez și sora sa au fost invitate la concertul artistei Taylor Swift. Cântăreața internațională a vrut să-i facă un cadou micuței Gracie Elliot Teefey. Taylor s-a apropiat de marginea scenei și i-a oferit lui Gracie pălăria sa neagră. Sora mai mică a Selenei Gomez a fost extrem de încântată.

Publicat: 4 aprilie 2023, 6:50 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 10:45

Selena Gomez și Taylor Swift au o relație strânsă de prietenie. Cele două se susțin reciproc și nu ratează nicio ocazie pentru a fi una lângă cealaltă la evenimentele importante. De data aceasta Gomez a participat la unui dintre concertele artistei din cadrul Eras Tour.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez și sora sa au fost invitate la concertul artistei Taylor Swift

Taylor Swift a făcut un adevărat spectacol pentru fanii săi din Arlington, Texas. Artista internațională a urcat pe scenă și a cântat unele dintre cele mai îndrăgite melodii de pe noul său album. Era Tour i-a bucurat pe fanii prezenți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În public s-au aflat și invitați speciali. Printre aceștia s-au numărat Selena Gomez și sora mai mică a acesteia. În timp ce Taylr interpreta melodia 22 de pe albumul Red, Gracie s-a apropiat de scenă. Acela a fost momentul în care Taylor i-a oferit micuței pălăria sa neagră.

Reclamă

Selena s-a bucurat să vadă zâmbetul de pe fața surorii sale. Aceasta face tot ce poate pentru a-și fae sora mai mică fericită. Micuța în vârstă de 9 ani este o mare admiratoare a cântăreței Taylor Swift, iar Gracie se bucură ca Selena să fie atât de apropiată cu artista internațională.

Momentul adorabil dintre Swift și Gracie a fost surprins de camerele de filmare. Imaginile au devenit virale în mediul online. În imagini se poate vedea cu Gracie a ales să poarte imediat pălăria pe care a primit-o de la artistă.

Gracie i-a făcut și ea un dar cântăreței. Aceasta i-a oferit lui Swift o brățară a prieteniei. Micuța a trecut rapid peste emoții și a aplaudat-o pe Taylor pentru interpretarea pe care a oferit-o melodiilor sale.

Reclamă

Ce relație are Selena Gomez cu Taylor Swift

Selena Gomez a anunțat că renunță o perioadă al conturile sale de social media. Decizia a fost luată în urma unor neînțelegeri din mediul online. Artista și-a apărat prietena, pe Taylor Swift, atunci când Jenner și Hailey Bieber au încercat să o defăimeze.

Selena Gomez și Taylor Swift au o relație strânsă de prietenie. În seara concertului, Gomez a fost zărită în timp ce o aplaudă pe Swift și purta un cardigan împrumutat de la aceasta, relatează People. Swift i-a fost alături Selenei în multe momente dificile.

Cele două s-au cunoscut mai bine în anul 2008. Swift i-a stat aproape Selenei în perioada în care aceasta a avut o relație cu Justin Bieber, apoi i-a fost alături în lupta împotriva bolii cu care se confruntă. Cele două artiste sunt ca două surori, se sprijină reciproc în viața publică, dar și în viața privată.

”A existat mereu o legătură strânsă între noi. Selena îmi e ca o soră. Am știut din clipa în care am întâlnit-o că pot avea încredere în ea și că mi-ar fi mereu alături. Am abilitatea de a-i ierta pe cei care mă rănesc, dar nu cred că pot ierta pe cineva care o rănește pe ea”, a declarat Swift despre prietenia ei cu Selena Gomez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×