Reclamă

Selena Gomez ia o pauză de la rețelele de socializare. Artista a făcut anunțul public în mediul online

Selena Gomez ia o pauză de la rețelele de socializare. Artista internațională a făcut anunțul public în mediul online. Acesta a vrut să-și avertizeze fanii înainte de a lua această decizie. Dispariția din mediul online nu a vrut să fie un bruscă și care să ridice semne de întrebare în rândul admiratorilor săi.

Publicat: 28 februarie 2023, 13:06

Selena Gomez a decis că este momentul să ia din nou o pauză de la mediul online. DE-a lungul timpului aceasta a întrerupt contactul cu rețelele de socializare în diferite etape ale vieții. În prezent, Gomez este una dintre cele mai urmărite femei pe Instagram din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez ia o pauză de la rețelele de socializare

Selena Gomez are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Doar pe contul său de Instagram a reușit să adune peste 386 de milioane de persoane. În ciuda comunității sale impresionante Gomez este decisă să dispară o vreme de pe aceste platforme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o rochie elegantă la Globurile de Aur 2023
Actrița a ales o rochie cu o crăpătură amplă pe picior / Profimedia Images

Diva nu-și dorește să mai petreacă timp în mediul online. Gomez nu și-a închis conturile, însă a anunțat faptul că nu va mai fi activă pe acestea.

Reclamă

Gomez nu a declarat cât de lungă va fi această pauză sau când se va întoarce din nou în mediul online. Decizia sa pare categorică, iar pentru acest moment nu pare că vrea o altă hotărâre.

”Am să iau o pauză de la social media. Tot ce se petrece aici în mediul online devine absurd. Am deja 30 de ani și cred că sunt puțin prea în vârstă pentru așa ceva.”

”Însă vă iubesc pe toți și știu că am să vă revăd din nou, mai devreme sau mai târziu. Acum am să iau o pauză de la toate acestea” a postat diva în mediul online.

Reclamă

Publicația Marca spune că Gomez ar fi fost implicată în mai multe neînțelegeri iscate în mediul online. Selena ar fi încercat să o apere pe prietena sa, Taylor Swift. Hailey Bieber și prietenele sale ar fi încercat ”să o atace” pe Gomez și prietena sa.

Nu în ultimul rând, Gomez a fost criticată în mediul online de către fani, Mulți au criticat-o pentru faptul că a luat câteva kilograme în plus

Ce mesaj a transmis Selena după ce a fost criticată de fani

Selena Gomez nu-și dorește să mai fie părtașă neînțelegerilor din mediul online. Diva a fost categorică în decizia pe care a luat-o. Pentru o vreme nu va mai fi activă pe social media. Înainte de a lua această decizie a discutat cu fanii săi.

Vedeta a ținut să le explice prin ce transformări a trecut în ultima vreme. Diva a fost criticată dur pentru faptul că a luat câteva kilograme în plus.

Conform declarațiilor sale, medicamentele pe care le ia pentru boala de care suferă, lupus, au dus la fluctuațiile de greutate din ultimii ani.

”Când iau aceste medicamente rețin multă apă. Este ceva ce se întâmplă de fiecare dată. Nu este ceva ce pot controla. E foarte normal. Când nu iau medicamentele, am tendința de a pierde în greutate. Oricine simte rușine față de propriul corp, sper să nu mai faci asta.„

”Am trecut și eu prin asta, dar nimeni nu știe niciodată care este povestea reală. Ești frumoasă așa cum ești. Prefer să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Medicamentele acestea sunt mult mai importante decât felul în care arăt. Nu sunt model și nu voi fi niciodată”

La final Gomez le-a mulțumit fanilor săi pentru susținerea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×