Reclamă

Selena Gomez ia o pauză de la rețelele de socializare. Artista a făcut anunțul public în mediul online

Selena Gomez ia o pauză de la rețelele de socializare. Artista internațională a făcut anunțul public în mediul online. Acesta a vrut să-și avertizeze fanii înainte de a lua această decizie. Dispariția din mediul online nu a vrut să fie un bruscă și care să ridice semne de întrebare în rândul admiratorilor săi.

Publicat: 28 februarie 2023, 13:06

Selena Gomez a decis că este momentul să ia din nou o pauză de la mediul online. DE-a lungul timpului aceasta a întrerupt contactul cu rețelele de socializare în diferite etape ale vieții. În prezent, Gomez este una dintre cele mai urmărite femei pe Instagram din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez ia o pauză de la rețelele de socializare

Selena Gomez are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Doar pe contul său de Instagram a reușit să adune peste 386 de milioane de persoane. În ciuda comunității sale impresionante Gomez este decisă să dispară o vreme de pe aceste platforme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o rochie elegantă la Globurile de Aur 2023
Actrița a ales o rochie cu o crăpătură amplă pe picior / Profimedia Images

Diva nu-și dorește să mai petreacă timp în mediul online. Gomez nu și-a închis conturile, însă a anunțat faptul că nu va mai fi activă pe acestea.

Reclamă

Gomez nu a declarat cât de lungă va fi această pauză sau când se va întoarce din nou în mediul online. Decizia sa pare categorică, iar pentru acest moment nu pare că vrea o altă hotărâre.

”Am să iau o pauză de la social media. Tot ce se petrece aici în mediul online devine absurd. Am deja 30 de ani și cred că sunt puțin prea în vârstă pentru așa ceva.”

”Însă vă iubesc pe toți și știu că am să vă revăd din nou, mai devreme sau mai târziu. Acum am să iau o pauză de la toate acestea” a postat diva în mediul online.

Reclamă

Publicația Marca spune că Gomez ar fi fost implicată în mai multe neînțelegeri iscate în mediul online. Selena ar fi încercat să o apere pe prietena sa, Taylor Swift. Hailey Bieber și prietenele sale ar fi încercat ”să o atace” pe Gomez și prietena sa.

Nu în ultimul rând, Gomez a fost criticată în mediul online de către fani, Mulți au criticat-o pentru faptul că a luat câteva kilograme în plus

Ce mesaj a transmis Selena după ce a fost criticată de fani

Selena Gomez nu-și dorește să mai fie părtașă neînțelegerilor din mediul online. Diva a fost categorică în decizia pe care a luat-o. Pentru o vreme nu va mai fi activă pe social media. Înainte de a lua această decizie a discutat cu fanii săi.

Vedeta a ținut să le explice prin ce transformări a trecut în ultima vreme. Diva a fost criticată dur pentru faptul că a luat câteva kilograme în plus.

Conform declarațiilor sale, medicamentele pe care le ia pentru boala de care suferă, lupus, au dus la fluctuațiile de greutate din ultimii ani.

”Când iau aceste medicamente rețin multă apă. Este ceva ce se întâmplă de fiecare dată. Nu este ceva ce pot controla. E foarte normal. Când nu iau medicamentele, am tendința de a pierde în greutate. Oricine simte rușine față de propriul corp, sper să nu mai faci asta.„

”Am trecut și eu prin asta, dar nimeni nu știe niciodată care este povestea reală. Ești frumoasă așa cum ești. Prefer să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Medicamentele acestea sunt mult mai importante decât felul în care arăt. Nu sunt model și nu voi fi niciodată”

La final Gomez le-a mulțumit fanilor săi pentru susținerea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×