Reclamă

Selena Gomez se distrează cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham. Cei trei au luat masa la un restaurant din New York

Selena Gomez se distrează cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham. Cei trei au luat masa la un restaurant din New York. Artista și-a petrecut seara în compania prietenilor, deși există zvonuri că are deja o relație cu Drew Taggart.

Publicat: 10 februarie 2023, 7:44

Actrița în vârstă de 30 de ani, pe care Paul Rudd, actorul din Only Murders in the Building sezonul 3, a numit-o o prietenă foarte grozavă, a fost văzută plecând din Carbone în cartierul South Village din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez se distrează cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham

Gomez a fost fotografiată râzând cu Peltz, de 28 de ani, și cu Beckham, 23 de ani, după cină. Cei trei au fost fotografiați în timp ce se întorceau la vehiculul lor, scrie DailyMail.

Gomez a ieșit în oraș purtând un top negru sub o haină lungă neagră, peste genunchi. Ieșirea a avut loc la câteva săptămâni după ce s-a scris că acum se întâlnește cu Drew Taggart.

Cântăreața avea o poșetă Yves Saint Laurent din piele neagră, cu un lanț auriu atârnat peste antebraț. Și-a completat look-ul cu pantaloni negri și cizme negre. În timp ce ieșea din restaurant, Selena a fost văzută purtând o mască medicală.

Selena Gomez, în oraș cu Nicola lși Brooklyn Beckham
Selena Gomez se distrează cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham / Profimedia Images
Reclamă

Prietena ei, Peltz, a optat și ea pentru un aspect complet negru. A optat pentru o haină cu puf și o eșarfă neagră în jurul gâtului pentru a se proteja de frig. Ea a purtat, de asemenea, o mască medicală albastră în timp ce ieșea din restaurant. În cele din urmă a aruncat-o înainte să ajungă la mașină.

Actrița și-a completat look-ul cu pantaloni negri din piele și cizme negre cu platformă. Soțul lui Peltz, Beckham, a ieșit în oraș cu o șapcă neagră de la Brooklyn Nets. El a purtat și un hanorac negru, blugi albaștri și pantofi sport albi.

Gomez și cuplul, care s-a căsătorit în aprilie 2022, au fost destul de apropiați în ultimii ani. Selena chiar a glumit într-o postare de Anul Nou și a spus că sunt o „grupă”.

Reclamă

Ce a spus Selena Gomez despre zvonurile că a avut o relație cu Brooklyn

De asemenea, despre Selena s-a mai scris și luna trecută, când a reapărut un clip din 2015 al ei de la Watch What Happens Live. Actrița, care atunci avea 23 de ani la acea vreme, a înlăturat zvonurile că s-ar fi întâlnit cu Beckham, fiul legendei fotbalului David Beckham și al Victoriei Beckham, care avea doar 16 ani atunci.

Au existat zvonuri că Beckham a rupt relația cu actrița Chloe Grace Moretz din cauza pasiunii lui pentru Gomez. Ea a fost întrebată despre zvonurile apărute atunci.

„Ce vârstă are? Nu are șaisprezece ani? Acum știu că arăt de șaisprezece ani, dar am 23 de ani și că tocmai am făcut un film cu Chloe și e excepțională”, a glumit Gomez.

Gomez a fost văzută recent pe o pistă de bowling din New York, în ianuarie 2023, alături de Taggart, solistul trupei The Chainsmokers.

Sursele susțin că dezvoltă o relație „foarte lejeră și discretă”. Despre ei s-a mai spus că „se distrează mult împreună” și „Selena cu greu își poate ține mâinile departe Drew”.

Totuși, Gomez a dezmințit zvonurile despre o poveste de iubire într-o postare pe Instagram, afirmând: „Îmi place prea mult să fiu singură #IAmSingle”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×