Reclamă

Viața amoroasă a Selenei Gomez: de la Justin Bieber la The Weeknd

Mulți s-au întrebat care e viața amoroasă a Selenei Gomez. „Nu vreau să pierd niciodată sentimentul iubirii pe care mi-l imaginez. Nu vreau să fiu obosită sau supărată pe nimic”, a spus anterior artista. Cântăreața a avut mai multe relații importante de-a lungul anilor, iar mai jos ai toate detaliile despre ele.

Publicat: 13 ianuarie 2023, 7:08

În calitate de tânără vedetă Disney, Gomez a stârnit titluri de presă alături de Nick Jonas. După despărțirea lor, cântăreața a continuat să se întâlnească cu Justin Bieber în următorii opt ani, până când dragostea lor s-a încheiat definitiv în 2018. Gomez a fost apoi implicată în relații cu nume importante precum Zedd, Charlie Puth și The Weeknd în următorii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața amoroasă a Selenei Gomez: ce spune artista despre iubire

Vedeta a spus pentru Vogue Australia detalii din experiențele ei. Din păcate, unele au fost negative și a trăit cu sentimentul că nu e sufcient de bună.

De aici a venit și ideea numelui pentru linia de produse cosmetice pe care o deține.

„Cred că majoritatea experiențelor mele în relații au fost blestemate. Am fost mult prea tânără pentru a fi expusă la anumite lucruri atunci când eram în relații”, a împărtășit ea, adăugând: „M-am simțit atât de slabă în relațiile anterioare. Niciodată nu m-am simțit cu adevărat egală cu partenerul.”

Deși Gomez nu se grăbește să-și găsească dragostea acum, recunoscând că relațiile implică „multă muncă”, ea știe ce caută și ce ar face diferit.

Reclamă

„Aș fi foarte transparentă. Nu am loc să tamponez lucrurile de care am nevoie sau pe care mi le doresc. Cred că uneori fetele se pot speria de asta. Suntem priviți ca nebuni sau nevoiași sau ne gândim prea mult la lucruri. Eu înțeleg uneori, dar îmi place să fiu fată și îmi place să am emoțiile pe care le am. Vreau doar să canalizez energia către zonele potrivite”, a spus ea.

Cântăreața a continuat: „Dar nu vreau să pierd niciodată sentimentul iubirii pe care mi-l imaginez. Nu vreau să fiu obosită. Cred că există. Mă bucur că aștept asta, totuși. Durează mult pentru că vom face asta pentru totdeauna”.

Selena Gomez îmbrăcată într-o rochie albă fără bretele în timp ce zâmbește la cameră și dezvăluie secretul unei ținute perfecte în cadrul unui eveniment din 2020 intitulat Gala Hollywood Beauty Awards
De-a lungul carierei, Selena Gomez a învățat să-și accepte corpul și să adopte ținute extrem de feminine / Getty Images
Reclamă

Nick Jonas

Gomez a fost legată pentru prima dată de Nick Jonas în 2008. Ei s-au întâlnit anterior pe platourile Disney Channel. La începutul acelui an, artista a fost văzută făcând skateboard și purtând tricoul Elvis Costello al lui Jonas. În martie, ea a fost văzută petrecând timp cu toți cei trei Jonas Brothers la Disney Channel. Deși Gomez și Jonas nu și-au confirmat imediat dragostea, zvonurile au atins apogeul când Gomez a apărut în videoclipul muzical „Burnin’ Up” al lui Jonas.

La scurt timp după ce Rolling Stone a publicat o fotografie cu perechea în ipostaze tandre în culise, reprezentanții Jonas Brothers au susținut că cei doi erau „doar prieteni”. Între timp, o sursă a confirmat pentru People că Gomez și Jonas se „întâlneau deja de luni de zile”.

Ce spune Selena despre familia Jonas

În următoarele câteva luni, Gomez și Jonas au fost văzuți împreună de mai multe ori. Ei au mers inclusiv la un meci de baschet în Los Angeles și la un concert la The Roxy. În ciuda aparițiilor lor împreună, Gomez a refuzat să confirme povestea lor de dragoste.

„M-am apropiat foarte mult de întreaga familie Jonas anul trecut”, a spus ea. „Nick și cu mine începem să ne cunoaștem, dar nu confirmăm nimic.”

În timp ce cuplul s-a despărțit în 2009, nu a trecut mult până când și-au reaprins iubirea. La începutul lui 2010, au apărut zvonuri că perechea ar fi din nou împreună. În aceeași lună, Gomez și Jonas au fost văzuți la o cină. La acea vreme, Jonas a spus că preferă să fie discreți cu iubirea lor.

În ciuda despărțirii lor, cei doi au rămas prieteni și au fost văzuți din nou împreună în 2015. Când Gomez a fost întrebată despre relația lor, la scurt timp după, ea a numit-o „dragoste de cățeluș”.

Gomez a glumit mai târziu că, deși relația nu a durat, ea a câștigat una dintre cele mai importante prietenii din viața ei, pe cea cu Taylor Swift.

Taylor Lautner

Articolul despre viața amoroasă a Selenei Gomez nu putea să meargă mai deaprte fără Taylor. După prima despărțire a lui Gomez de Jonas, despre ea s-a spus pentru scurt timp că formează un cuplu cu Taylor Lautner în aprilie 2009. Cei doi s-au întâlnit în timp ce se aflau amândoi în Canada. Lucrau la diverse proiecte, iar Gomez stătea la același hotel cu Kristen Stewart, partenerul lui Lautner din Twilight. După ce s-au întâlnit de mai multe ori, au început să iasă. Au fost văzuți luând cina împreună cu prietenii. Cu altă ocazie, ei au fost văzuți la un cinematograf. O sursă a spus pentru People că se poartă ca un cuplu.

Între timp, o sursă a mai spus pentru People că lucrurile nu erau încă o poveste de dragoste și că erau doar prieteni la acea vreme. Relația lor nu părea să se extindă dincolo de Canada. Cei doi au fost văzuți doar o dată când au ajuns înapoi în Los Angeles. Privind înapoi mai târziu în acel an, Gomez a spus că toată treaba a fost dusă „prea departe” de către mass-media.

Justin Bieber

La începutul anului 2009, Gomez i-a fost prezentată lui Justin Bieber, când managerul său, Scooter Braun, a contactat-o pe mama lui Gomez. Cei doi au devenit foarte buni prieteni și în ajunul Anului Nou al acelui an, Bieber i-a făcut o serenată lui Gomez la Rockin’ Eve de Revelion. În februarie, Gomez a vorbit despre Bieber, spunând pentru MTV News că era ca un frate mai mic pentru ea.

Lucrurile au luat o întorsătură romantică pentru ei spre sfârșitul anului 2010, când au fost văzuți plecând împreună dintr-un IHOP, braț la braț. Gomez a negat zvonurile despre relație, dar nu a trecut mult până când lucrurile au devenit oficiale. Gomez și Bieber s-au îndreptat spre insula St. Lucia și acolo au fost surprinși sărutându-se pe un iaht. Până în februarie, cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu la petrecerea Vanity Fair Oscars.

În ciuda faptului că au ajuns pe covorul roșu, duo-ul a așteptat până în luna mai pentru a confirma că sunt un cuplu, Gomez a explicat că nu vrea să fie nevoită să-și „ascundă” viața amoroasă. La scurt timp după ce au devenit oficial un cuplu, Gomez și Bieber au început să-și arate mai mult afecțiunea în public și chiar s-au sărut la Billboard Music Awards 2011. În septembrie, Bieber a închiriat Staples Center pentru o seară privată de film cu Gomez.

Selena Gomez într-o rochie roșie alături de Justin Bieber, la costum, la Gala Vanity Fair din 2011
Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație de opt ani / Getty Images

Împăcări și despărțiri nenumărate

În noiembrie 2012 cuplul a renunțat la relație după aproape doi ani împreună.

„S-a despărțit de el în urmă cu aproximativ o săptămână”, a declarat o sursă pentru People la acea vreme. „Cu ei fiind atât de separați, s-a complicat. Ea a avut câteva probleme de încredere. Nu este ușor, dar relația trebuia să se termine.”

Despărțirea lor a fost de scurtă durată. În aprilie 2013, duo-ul a stârnit zvonuri de reconciliere când Bieber a postat fotografii cu Gomez. Actrița a fost văzută chiar la unul dintre concertele lui Bieber din Norvegia. Cu toate acestea, în luna decembrie, Bieber a confirmat că nu sunt un cuplu.

În august 2014, Gomez și Bieber s-au împăcat, împărtășind fotografii pe rețelele sociale, dar până în noiembrie au pus din nou punct.

Gomez a refuzat să vorbească despre Bieber în mai multe interviuri la începutul lui 2016. Lucrurile s-au răcit din nou până în mai 2016, când Gomez a mototolit un panou al unui fan pe care scria „Căsătorește-te cu Justin, te rog”. Mai târziu în acea vară, Bieber a început să se întâlnească cu Sofia Richie, cu multe reacții din partea fanilor.

Gomez și Bieber nu au interacționat timp de peste un an, în timp ce amândoi se întâlneau cu alte persoane. Dar în octombrie 2017, au stârnit încă o dată zvonuri de reconciliere. Cei doi au fost văzuți mergând la biserică și luând micul dejun. Mai târziu au fost văzuți mergând împreună cu bicicleta. Cuplul a durat până la începutul lui 2018. Au participat chiar și la nunta tatălui lui Bieber împreună, iar în martie, Gomez a oficializat lucrurile pe Instagram. Dar la doar câteva zile după ce au devenit publice, lucrurile au luat o întorsătură pentru cuplu și s-au despărțit pentru ultima oară.

Zedd

La începutul lui 2015, Gomez a început să lucreze la muzică nouă cu producătorul Zedd, pe numele său real Anton Zaslavski. Au apărut curând zvonuri că formează un cuplu. După ce duo-ul a fost fotografiat plecând mână în mână de la Globurile de Aur, Gomez a distribuit o postare pe Instagram dedicată iubitului ei. Așa a continuat viața amoroasă a Selenei Gomez.

Până la sfârșitul lunii ianuarie, cuplul fusese văzut împreună de mai multe ori. Zedd a făcut chiar și o excursie la Atlanta pentru a o vizita pe Gomez în timp ce ea filma Fundamentals of Caregiving. Mai târziu, ea a postat o fotografie de grup, în care Zedd putea fi văzut cu brațele înfășurate în jurul ei, și un videoclip de la o întâlnire la bowling.

În februarie, a fost lansată prima colaborare a duo-ului, intitulată „I Want You to Know”. Zedd a fost chiar prezentat în videoclipul muzical. După lansarea piesei, Gomez a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Zedd, deși nu a dezvăluit dacă se întâlneau oficial.

Drgostea a dispărut în cele din urmă pentru cei doi. Privind înapoi la relație doar câteva luni mai târziu, Gomez nu avea decât lucruri frumoase de spus.

„Îl ador mult pe Anton [Zedd] și cu siguranță am avut o chestie cu el, care a fost drăguță”, a spus Gomez.

Mai târziu, Zedd și-a împărtășit propriile gânduri despre relația lor, admițând că atenția mass-media care îi înconjura a fost greu de gestionat uneori.

Niall Horan

În noiembrie 2015, Gomez a fost legat pentru scurt timp de cântărețul One Direction, Niall Horan, după ce au fost prieteni ani de zile. Perechea a stârnit zvonuri când Gomez a fost văzută luând cina cu Horan și un grup de prieteni în Malibu. Ei au sărbătorit în urma premiilor American Music Awards. La acea vreme, sursele au spus că cei doi erau doar prieteni. Dar, la puțin, Gomez și Horan au fost văzuți în timp ce participau la petrecerea de 35 de ani a Jennei Dewan.

Gomez și Horan au continuat să fie observați pe tot parcursul lunii decembrie. Dar, în ciuda iubirii dintre ei, Gomez a susținut că cei doi erau doar prieteni.

Samuel Krost

Cam în aceeași perioadă când Gomez a fost legată de Horan, ea a fost, de asemenea, văzută cu directorul de vânzări și merchandising, Samuel Krost, un prieten apropiat al lui Gigi Hadid. După ce au fost fotografiați împreună în New York în noiembrie 2015, au fost revăzuți la începutul lui 2016 în timp ce erau în vacanță cu un grup de prieteni. Mai târziu, în ianuarie, Gomez a fost văzută ținându-se de mână cu Krost, când plecau de la o cină la hotelul SLS.

Doar câteva seri mai târziu, Gomez și Kroft au fost văzuți din nou, de data aceasta în timpul unei cine la Nobu cu un alt prieten. În ciuda faptului că a fost văzută cu el de mai multe ori, Gomez a susținut că era singură.

Cei doi păreau să meargă pe drumuri separate, dar și-au realuat din nou iubirea în 2019, deși Gomez a oprit rapid zvonurile despre întâlniri.

Charlie Puth

În martie 2016, s-a zvonit că Gomez se întâlnește cu colaboratorul ei „We Don’t Talk Anymore”, Charlie Puth, care a susținut ulterior că au avut o poveste de dragoste de scurtă durată.

Între timp, sursele au declarat pentru People că cei doi de fapt „nu s-au întâlnit niciodată”.

The Weeknd

La scurt timp după evadarea lor în Italia, Gomez s-a alăturat lui The Weeknd în turneu. Au plecat cu avionul în Canada, unde muzicianul i-a arătat lui Gomez orașul său natal, Toronto. Perechea a continuat să-și spună povestea pe rețelele sociale, documentând chiar și weekendul lor la Coachella.

The Weeknd pe scena de la spectacolul din Super Bowl 2021 într-un costum roșu
Printre fanii fotbalului american s-au numărat și oameni care au deschis televizorul doar la pauză, pentru a-l umări pe The Weeknd cântând / Getty Images

În mai, cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu la Gala Met. A primit aprobare de la mama lui Gomez, Mandy Teefey.

Artistul s-a oferit să-i doneze rinichiul său

Din viața amoroasă a Selenei Gomez nu avea cum să lipsească The Weeknd. În acea vară, The Weeknd a continuat turneele în timp ce Gomez a suferit un transplant de rinichi. În ciuda faptului că a trebuit să călătorească în jurul lumii pentru spectacolele sale, muzicianul și-a planificat angajamentele în legătură cu operația și recuperarea lui Gomez, astfel încât să poată fi alături de ea cât mai mult posibil. Muzicianul s-a oferit chiar să-i doneze unul dintre rinichii lui Gomez. El a făcut referire la situația din melodia sa „Call Out My Name”.

Chiar dacă părea că cei doi sunt bine împreună, la începutul lunii septembrie, Gomez și The Weeknd s-au separat. Surse au spus că lucrurile au fost dificile în timp ce el era în turneu, iar ea filma la New York. Ulterior, Gomez a confirmat despărțirea. Ea a spus că a fost pe cale amiabilă și că era „mândră” de felul în care lucrurile s-au încheiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×