Reclamă

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani. Motivele separării, dezvăluite de apropiați ai celor doi

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de relație. Anunțul separării a fost făcut chiar de ei într-un comunicat oferit unei publicații internaționale. Iar motivele care au dus la divorț au fost dezvăluite de un apropiat al foștilor parteneri.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 18 iulie 2023, 11:29

Pe 10 iulie, actrița columbiană a împlinit 51 de ani. Ea a ales să își sărbătorească ziua de naștere în Italia, alături de prietenii ei. Joe Manganiello, care îi este încă soț în acte, nu apare în niciuna dintre fotografiile postate pe Instagram de vedetă. În plus, ea nu a purtat nici verigheta la petrecere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani

Sofia Vergara și Joe Manganiello au fost văzuți ultima dată împreună luna trecută în Hoboken, New Jersey, unde au loc filmările pentru noua peliculă în care va apărea actorul de 46 de ani.

Este vorba despre „Nonnas“ în care joacă alături de Susan Sarandon, Drea de Matteo și Vince Vaughn. Vedeta și-a vizitat fostul partener pe platourile de filmare.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre“, au transmis Sofia Vergara și Joe Manganiello în comunicatul oferit jurnaliștilor de la PageSix.

Sofia Vergara, în timp ce stă pe umărul soțului ei, la Actors Guild Award, în 2019
Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate actrițe de la Hollywood / Getty Images
Reclamă

Motivele separării, dezvăluite de apropiați ai celor doi

Persoane din anturajul fostului cuplu au vorbit sub protecția anonimatului despre motivele care au dus la separarea dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello.

„Ei au evoluat diferit de ceva vreme. Deși au încercat să își rezolve lucrurile, sunt concentrați pe diferite domenii ale vieții lor“, a spus o sursă apropiată a actriței pentru publicația PEOPLE. Amica vedetei a descris căsătoria Sofiei Vergara cu Joe Manganiello fiind plină de „o dragoste pasională, atotcuprinzătoare, care a menținut flăcările fierbinți pentru o perioadă de timp“.

Reclamă

Un al doilea apropiat al foștilor parteneri a făcut următoarele dezvăluiri: „Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți, atât de pasionați și atât de fericiți. Râdeau mereu, erau îndrăgostiți și cu adevărat fericiți. Exista o strălucire magică deasupra capetelor lor. Amândoi sunt oameni autentici și cu picioarele pe pământ“.

Ulterior, aceeași sursă a mai mărturisit că flacăra iubirii dintre ei s-a stins în timp. „Cu siguranță se iubesc și se respectă. Dar, odată ce acea pasiune inițială se stinge și alte domenii le stau în cale, atunci micile diferențe devin mai mari“.

Între Sofia Vergara și Joe Manganiello au apărut și diferențe mari în legătură cu felul în care își doreau să își trăiască viețile, a mai precizat cel de-al doilea apropiat. Iar acele aspecte au provocat stres și multă tensiune în interiorul fostului cuplu.

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au cunoscut în mai 2014 în cadrul evenimentului Cina Corespondenților, la Casa Albă. Iar în același an, în decembrie, actorul din „Magic Mike“ a cerut-o de soție pe celebra actriță. Ei s-au căsătorit în noiembrie 2015. Născută în Columbia, vedeta a mai fost măritată în trecut cu Joe Gonzolez, căruia i-a dăruit un fiu. Manolo Gonzalez are 31 de ani și este și el tot actor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×