Reclamă

Lourdes Leon și Madonna s-au relaxat în St Barts. Alături de ele s-a aflat și Rocco Ritchie

Lourdes Leon și Madonna s-au relaxat în St Barts. Alături de ele s-a aflat și Rocco Ritchie. Mama și fiica au atras toate privirile cu alegerile lor vestimentare. Familia a început anul 2024 cu o excursie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 ianuarie 2024, 6:19

Tânăra în vârstă de 27 de ani a purtat o rochie din dantelă neagră. Ea a fost fotografiată în timp ce se urca într-o barcă mică după ce a ajuns în Caraibe. Alături de Lourdes a fost și mama sa în vârstă de 65 de ani, și fratele ei, Rocco Ritchie, în vârstă de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon și Madonna s-au relaxat în St Barts

Arătându-și silueta de model, Lourdes a purtat o ținută îndrăzneață și sandale cu toc. Ea și-a protejat părul cu o eșarfă colorată din satin. În imagini apare și o prietenă a lui Lourdes care a purtat și ea o rochie îndrăzneață din dantelă albă.

În ciuda faptului că este cunoscută pentru ținutele ei sexy, Madonna a optat pentru o ținută care o acoperea cu totul. Ea a purtat pantaloni largi alb-negru cu o jachetă asortată și o eșarfă albă.

Vedeta și-a asortat ținuta cu o pălărie Gucci cu boruri largi și ochelari de soare supradimensionați.

Madonna, cu pălărie și ochelari de soare, ajutată de cineva din echipa sa
Madonna are șase copii. Pe Lourdes, 27 de ani, Rocco, 23 de ani, David, 18 ani, Mercy, 17 ani și gemenele Estere și Stella, ambele în vârstă de 11 ani / Profimedia Images
Reclamă

De asemenea, Rocco a avut o ținută lejeră. El a optat pentru o vestă albă tricotată și pantaloni gri. Și el a fost fotografiat în timp ce se urca în barcă împreună cu celebra sa mamă și sora lui.

Ieșirea lor vine la doar câteva zile după ce Madonna a folosit Instagramul pentru a le arăta fanilor cum a petrecut sărbătorile de Crăciun cu cei șase copii ai săi.

Madonna are șase copii. Pe Lourdes, 27 de ani, Rocco, 23 de ani, David, 18 ani, Mercy, 17 ani și gemenele Estere și Stella, ambele în vârstă de 11 ani.

Reclamă

Ce a povestit artista despre starea ei de sănătate

Madonna a dezvăluit că a fost în comă indusă timp de 48 de ore în timp ce era internată cu o infecție bacteriană.

Cântăreața era în turneul Celebration în Brooklyn, New York, când a avut problemele de sănătate. Vedeta a fost internată la terapie intensivă după ce a suferit insuficiență pulmonară și renală.

Adresându-se mulțimii, Madonna a mulțumit personal prietenului ei Shavawn, spunând: „Sunt niște oameni foarte importanți în seara asta aici. Au fost cu mine la spital. Există o femeie foarte importantă care m-a dus la spital”.

„Nici nu-mi amintesc. Am leșinat pe podeaua băii și m-am trezit la terapie. Am fost în comă indusă timp de 48 de ore. Ea mi-a salvat viața. Mulțumesc, Shavawn”.

Madonna, care a urmat Cabala, un ram mistic al iudaismului, din 1996 a continuat să-i mulțumească profesorului ei de Cabala, care a fost alături de ea la spital, spunând că a lui a fost „singura voce pe care am auzit-o” în timp ce era în comă.

Ea a dezvăluit: „Singura voce pe care am auzit-o a fost a lui. L-am auzit spunând: „Strânge-mă de mână”.

Madonna a continuat să le mulțumească copiilor ei pentru că i-au fost alături în spital.

Ea a continuat: „Când am devenit conștientă prima dată mi-am văzut cei șase copii incredibili stând în jurul meu. Apropo, a trebuit să mor ca să-mi adun toți copiii într-o singură cameră”.

Madonna are în total șase copii

Madonna a devenit mamă pentru prima dată cu Lourdes. Artista se afla atunci într-o relație cu partenerul de atunci Carlos Leon, actor și antrenor.

Ea îl mai are pe fiul ei cel mare, Rocco, cu fostul ei soț Guy Ritchie. Rocco a venit pe lume în august 2000, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Madonna și Guy l-au adoptat pe David dintr-un orfelinat din capitala Malawi, Lilongwe, în 2006.

Chifundo, „Mercy”, James, în vârstă de 17 ani, a fost adoptat de Madonna când era mamă singură, în 2009, tot din Malawi.

Cel mai recent, Madonna a adoptat gemenele Stella și Estere Ciccone, care s-au născut în Malawi în august 2012.

Un articol scris în Radar Online a susținut că Madonna a suferit un șoc septic acut și a fost readusă la viață cu Narcan, care este de obicei folosit pentru a trata supradozele.

În prezent, se află în etapa americană a turneului ei și a împărtășit o serie de fotografii din culise.

Madonna le-a spus fanilor despre ceea ce a trăit în spital și, pe scenă, la Paris: „Am fost în spital. Am fost la UTI. Nu-mi funcționau plămânii, nu respiram singură. Rinichii mi-au cedat. Am fost infectată cu niște bacterii despre care nimeni nu știe. Și există o rată a mortalității de 40%”.

Madonna și-a amintit: „Când m-am trezit, mi-am văzut toți copiii în jurul meu și m-am gândit că asta mă va salva. Copiii mei mă vor salva”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×