Reclamă

Lourdes Leon a purtat o rochie transparentă la Vogue Fashion Night. Vedeta și-a etalat silueta într-o ținută mulată

Lourdes Leon a purtat o rochie transparentă la Vogue Fashion Night. Fiica Madonnei nu a lăsat loc imaginației atunci când și-a etalat silueta într-o ținută mulată. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este adepta ținuteleor îndrăznețe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 septembrie 2023, 10:47

Lourdes Leon știe cum să atragă toată atenția asupra sa. Diva și-a obișnuit deja admiratorii cu aparițiile sale pe covorul roșu. Vedeta este dezinvoltă și nu se teme să se afișeze așa cum este. Chiar dacă nu are silueta perfectă. Lourdes pozează plină de încredere la evenimentele publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon a purtat o rochie transparentă la Vogue Fashion Night

Artista, în vârstă de 26 de ani, a optat pentru un look care să-i îmbrățișeze formele voluptoase. Lourdes a optat pentru o rochie complet transparentă. Ținuta divei a avut motive asiatice în zona umerilor și pe spate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lourdes Leon în timp ce este fotografiată din spate, într-o rochie transparentă, la evenimentul Vogue Fashion Night
Lourdes Leon este adepta ținutelor îndrăznețe / Profimedia Images

Ținuta transparentă a pus-o pe fiica Madonnei în dificultate. La rochia transparentă a accesorizat o poșetă neagră din piele și o pereche de cizme. Bruneta și-a completat imaginea cu un machiaj simplu, cât mai natural.

Reclamă

Aceasta a ales să renunțe la lenjerie intimă, însă rochia i-a creat probleme atunci când a defilat pe covorul roșu.

Lourdes a fost pozată într-o postură jenantă. Fotografii au surprins-o în timp ce își scoate rochia dintre fese. Lourdes a încercat să mascheze acest moment, însă imaginile au devenit virale pe internet. Fiica Madonnei a fost însoțită de un grup de prieteni la evenimentul public.

Aceasta a postat câteva imagini și pe contul său de social media.Nu este prima dată când bruneta pozează într-o ținută îndrăzneață.

Reclamă

Recent aceasta a fost surprinsă într-o rochie din plasă. Imaginile cu ținuta ei din plasă au stârnit reacțiile fanilor din mediul online. Lourdes este intens criticată pentru alegerile pe care le face, însă artista nu pare deranjată de răutățile venite de la cei din jurul său.

Lourdes Leon nu se bazează pe ajutorul mamei sale pentru a avea o carieră de succes

Chiar dacă Lourdes Leon este fiica uneia dintre cele mai cunoscute artiste din lume, tânăra susține că nu s-a folosit niciodată de numele mamei sale pentru a avea o carieră de succes. Lourdes susține că încearcă să fie independentă și să-și croiască singură drumul în industria în care își dorește să activeze.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este pasionată de dans, dar a ales să urmeze o cariera ca model. Aceasta a defilat deja pentru nume celebre din industria modei.

Pe lângă pasiunea pentru fashion, Lourdes a moștenit talentul mamei sale. Fiica Madonnei a lansat mai multe piese muzicale, după cum relatează PageSix. Primul ei single a fost lansat în vara anului trecut. Mai târziu, aceasta a lansat un EP de debut.

„Oamenii cred despre mine că sunt un copil bogat și fără talent, căruia i s-a oferit totul, dar nu este deloc așa. Am muncit întotdeauna pentru cariera mea. Am vrut să mă îndepărtez de numele mamei mele”.

Lourdes și Madonna au o relație strânsă, dar tânăra vrea ca admiratorii săi să nu o compare cu mama sa. Lourdes a declarat într-un interviu pentru People faptul că Madonna este cea mai bună prietenă a sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×