Reclamă

Madonna l-a prezentat pe Joshua Popper lui Rocco Ritchie la petrecerea de ziua ei, organizată în Lisabona. Ce rochie extravagantă a purtat cântăreața

Madonna l-a prezentat pe Joshua Popper lui Rocco Ritchie la petrecerea de ziua ei, organizată în Lisabona. Iubitul cântăreței are 29 de ani, iar fiul ei cel mare, 23 de ani. Diferența de vârstă dintre Regina Muzicii Pop și partenerul ei este de 36 de ani. La petrecere, vedeta a purtat o rochie extravagantă din voal alb. Ținuta și-a accesorizat-o cu un colier cu perle uriașe.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 22 august 2023, 6:59

Pe lista de invitați a sărbătoritei au fost cei șase copii, dar și cei mai apropiați prieteni. Recent, Madonna a transmis public un mesaj emoționant pentru Rocco Ritchie, băiatul cel mare pe care îl are din mariajul cu Guy Ritchie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna l-a prezentat pe Joshua Popper lui Rocco Ritchie la petrecerea de ziua ei, organizată în Lisabona

A fost petrecere mare în familia cântăreței Madonna. Regina Muzicii Pop a împlinit 65 de ani pe 16 august, însă, ea și-a programat petrecerea la câteva zile distanță. Mai mult, aniversarea a avut loc în Lisabona, unde a venit împreună cu toți copiii, iubitul și prietenii apropiați.

Presa internațională a titrat că, datorită acestui eveniment, artista l-a prezentat pe Joshua Popper lui Rocco Ritchie. Între partenerul ei de viață și fiul cel mare este o diferență de vârstă de 6 ani. Însă, se pare că moștenitorii vedetei se înțeleg foarte bine cu „tatăl lor vitreg“. Madonna a ales pentru petrecerea de ziua ei o ținută extravagantă. După cum se poate observa în imaginea de mai jos, diva a purtat o rochie din voal alb, pe care a avut perle și alte inserții. Iar pe sub outfit, și-a pus un body negru, care are o croială sexy.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Madonna, în timp ce stă în brațele lui Joshua Popper, iubitul ei care este mai tânăr cu 36 de ani
Madonna și Joshua Popper și-au oficializat relația în martie 2023 / Profimedia Images
Reclamă

Jurnaliștii de la Daily Mail au titrat că nu se cunosc amănunte despre cum a decurs prima întâlnire dintre Joshua Popper și Rocco Ritchie. Actorul de 23 de ani se afla într-o călătorie alături de frații săi: Lourdes Leon, Rocco, David Banda, Mercy James și gemenele Stella și Estere, au mai transmis ziarele de peste hotare. Mai mult, pe lista de invitați ai sărbătoritei s-au numărat și câțiva prieteni care i-au fost alături în perioada delicată pe care a traversat-o.

Madonna a fost găsită inconștientă în casa din orașul New York în iunie. În urma investigațiilor făcute, ea a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă, iar medicii au fost nevoiți să o țină la terapie intensivă.

Luna trecută, artista a făcut o postare copleșitoare pentru membrii familiei și prietenii apropiați.

Reclamă

Lourdes Leon i-a făcut un dar muzical Madonnei

În vârstă de 26 de ani, Lourdes Leon i-a făcut o surpriză celebrei sale mame, căreia i-a cântat o melodie, iar sărbătorita a imortalizat momentul emoționant. Pe imaginile cu fiica ei, încărcate pe social media, Madonna a scris: „Îți mulțumesc pentru muzica ta frumoasă, Lourdes Leon“.

Fata cea mare a Madonei a îmbrăcat la petrecere un outfit transparent format dintr-o fustă și un top scurt, până deasupra de buric.

Lourdes Leon își dorește o carieră în lumea muzicii, iar în vara anului trecut, ea și-a lansat primul single: „Lock&Key“. La scurt timp a apărut „Cuntradiction“ de pe EP-ul său de debut, care poartă numele „Go“. Acesta din urmă a fost lansat în noiembrie 2022.

Madonna și Joshua Popper s-au cunoscut datorită lui David Banda

Madonna l-a cunoscut pe Joshua Popper, după ce acesta a ajuns să fie antrenorul de box al lui David Banda, care are 17 ani. În vârstă de 29 de ani, boxerul are propria sală de sport în New York, însă, cochetează și cu actoria, conform publicației People.

În urmă cu câteva luni, o sursă a dezvăluit pentru Daily Mail că Joshua Popper este antrenorul copiilor Madonnei. Conform jurnaliștilor britanici, el a absolvit în 2015 Universitatea Rowan din Glassboro, New Jersey.

Înainte să devină antrenor de box, iubitul cântăreței a fost vânzător de asigurări pentru New York Life, iar în 2020, a deschis sala de sport Bredwinners Lounge. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul sălii de sport, Joshua Popper este un „atlet și un antrenor cu normă întreagă“.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×