Reclamă

Lourdes Leon a făcut o ședință foto inedită. Ipostazele în care a ales să pozeze fata cea mare a Madonnei

Lourdes Leon a făcut o ședință foto inedită în urmă cu câteva zile. Descoperă ipostazele în care a ales să pozeze fata cea mare a Madonnei, care are vârsta de 26 de ani.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 4 august 2023, 6:51

După ce a făcut o selecție de imagini, vedeta a publicat doar trei dintre ele pe social media. Printre celebritățile care au reacționat la postarea sa se numără și propria mamă, supranumită Regina muzicii pop.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon a făcut o ședință foto inedită

În urma unor negocieri intense cu un brand de modă australian, Lourdes Leon a acceptat să facă o ședință foto inedită. Ipostazele în care a ales să pozeze fata cea mare a Madonnei i-au surprins pe mulți. Conform mesajului scris de Lourdes Leon, shootingul a fost făcut de fotografa Carlota Guerrero.

Așa cum poți vedea în postarea realizată chiar de ea pe contul oficial de Instagram, în loc de haine, „poartă“ genți. Sutienul a fost creat cu ajutorul a două genți mici, negre și un lanț. Cea de-a treia geantă este prinsă de un lanț mai mare și arată ca un leagăn prins în tavanul studioului în care a avut loc pictorialul surprinzător.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Perechea de cizme lungi, care i-au acoperit coapsele tonifiate au atras atenția datorită designului. Ele sunt decupate în zona degetelor și au atașate lanțuri, astfel încât, se potrivesc perfect cu imaginea creată de gențile „transformate“ în haine.

Jurnaliștii publicației Page Six au titrat că o geantă dintre cele purtate de Lourdes Leon poate fi cumpărată cu aproape 1.000 de dolari americani.

În timp ce în a doua fotografie se observă că are prinse de genele de jos două lanțuri subțiri, în ultima, fiica Madonnei este așezată pe un scaun și privește o altă poză sexy. Aceasta din urmă pare că a fost făcută tot în timpul pictorialului la care a colaborat cu fotografa Carlota Guerrero.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când tânăra cântăreață semnează un un brad celebru ca să promoveze anumite colecții. În vara lui 2021, fiica Madonnei a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii. De-a lungul timpului, vedeta de 26 de ani a pozat și a defilat pentru branduri celebre de haine.

Lourdes Leon, carieră în lumea muzicii

Lourdes Leon visează la o carieră impresionantă în lumea muzicii. „Lock&Key“ este primul ei single și l-a lansat în vara anului trecut. Ulterior, a apărut „Cuntradiction“ de pe EP-ul ei de debut, intitulat „Go“, care a fost lansat în noiembrie 2022.

Într-un interviu oferit pentru revista Vogue, fata cea mare a Madonnei a vorbit despre felul în care este percepută de mulți dintre oameni. „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent, căruia i s-a dat totul, dar nu sunt“, a declarat Lolahol, așa cum își place să își spună în lumea muzicii.

Născută pe 14 octombrie 1996, Lourdes Leon este model, actriță, cântăreață și compozitoare. Ea a apărut în urma poveștii de iubire pe care Madonna a trăit-o cu actorul Carlos Leon. Regina muzicii pop are, în total, șase copii. Însă, doar doar Lourdes Leon și Rocco Ritchie sunt biologici. Recent, ea le-a transmis public un mesaj emoționant prin intermediul căruia și-a exprimat recunoștința pentru felul în care au susținut-o după ce a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×