Reclamă

Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris. Fiica Madonnei a purtat o ținută mulată

Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-o ținută mulată. Admiratorii vedetei au recunoscut-o cu greu pe fiica Madonnei. Aceasta și-a schimbat culoarea părului, iar transformarea a fost una vizibilă. Lourdes a fost invitată să urce pe podium într-o ținută semnată de Marine Serre în cadrul lansării colecției de primăvară 2023.

Publicat: 27 iunie 2022, 11:11

Puțini știu faptul că fiica Madonnei nu a dorit să urmeze o carieră muzicală, ci și-a concentrat atenția asupra lumei modei. Vedeta în vârstă de 25 de ani a muncit din greu pentru a-și face un nume în această industrie. De-a lungul timpului, Leon a declarat că nu vrea să se folosească de imaginea mamei sale pentru a atinge celebritatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris

Lourdes a pășit plină de încredere pe podiu. Nu este prima dată când defilează pentru brand-uri celebre, prin urmare aceasta știe foarte bine ce are de făcut pentru a impresiona. Show-ul spectaculos a prezentat colecția de primăvară a designerului francez.

Vezi mai multe imagini cu Lourdes Leon în Galeria Foto!

Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-un costum negru mulat la care a avut atașat un set de lanțuri aurii în jurul taliei
Leon a declarat că nu vrea să se folosească de imaginea mamei sale pentru a atinge celebritatea / Profimedia Images

Într-un videoclip distribuit de Vogue se poate observa procesul de pregătire al fiicei Maddonei înainte de a urca pe podium. Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-un costum negru mulat care a fost acoperit în întregime cu un imprimeu cu semilună aurie.

Reclamă

Ținuta vedetei a fost completată de o curea masivă și alte câteva lanțuri care i-au fost atașate în jurul taliei și soldurilor. La încheieturile mâinilor aceasta a avut mai multe brățări masive din lanțuri aurii. Zona bustului a fost accentuată de o altă serie de lanțuri care au fost completate de un medalion impresionant în formă de semilună. Len și-a lăsat părul desprins pe spate.

Fanii au remarcat rapid faptul că aceasta și-a schimbat nuanța părului. De data aceasta diva a pășit pe podium având părul violet.

Apariția vedetei are loc la mai puțin de nouă luni după ce a defilat pentru colecția lansată de Rihanna în timpul show-ului Savage X Fenty.

Reclamă

Ce spune Lourdes Leon despre parcursul său profesional

Lourdes Leon a povestit de-a lungul timpului cum a reușit să-și construiască o carieră de succes. Vedeta a muncit din greu pentru a se putea întreține singură. Încă din adolescență aceasta și-a dat seama că nu își dorește să depindă de mama sa.

Deși au o relație foarte apropiată, Leon spune că este necesar să se dezvolte singură și să aibă controlul asupra deciziilor pe care vrea să le ia.

”Dacă părinții tăi plătesc pentru lucrurile tale, atunci au un oarecare drept asupra ta. Mama este obsedată de control. Au fost multe momente în care m-a controlat. Acesta a fost motivul pentru care am avut nevoie să fiu complet independentă. Am făcut acest lucru imediat ce am absolvit liceul”.

Totodată, Leon a recunoscut faptul că poate cânta, însă nu își dorește să activeze în industria muzicală. Aceasta își dorește să facă ceva diferit de mama sa. Deși recunoaște influența puternică pe care muzica mamei sale a avut-o asupra generațiilor de-a lungul timpului, Leon dorește să-și exprime talentul și creativitatea într-un mod diferit.

Leon își face în prezent simțită prezența în lumea modei. De altfel aceasta este și imaginea unui brand celbru de bijuterii. Pe lângă show-urile la care ia parte, aceasta este și o dansatoare extrem de talentată. Vedeta postează deseori videoclipuri în care dansează pe contul său personal de Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×