Reclamă

Lourdes Leon a purtat o rochie din plasă. Fiica Madonnei și-a expus silueta la un show de modă din New York

Lourdes Leon a purtat o rochie din plasă. Fiica Madonnei și-a expus silueta la un show de modă din New York. Bruneta s-a aflat printre invitații evenimentului Victoria’s Secret World Tour. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a reușit să întoarcă toate privirile asupra sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 septembrie 2023, 11:18

Fiica Madonnei este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice. Nici de data aceasta nu și-a dezamăgit admiratorii și a ales o rochie mini care să-i pună în valoare trupul și frumusețea naturală. Lourdes încearcă să promoveze o imagine cât mai realistă asupra trupului unui femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon a purtat o rochie din plasă

Lourdes Leon și-a făcut apariția la evenimentul care s-a organizat în New York. Fiica Madonnei a optat pentru o ținută complet transparentă. Diva a renunțat la sutien și a ales să defileze plină de încredere pe covorul roșu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lourdes Leon în timp ce vine la un show de modă din New York și poartă o rochie din plasă
Lourdes Leon s-a aflat printre vedetele invitate la show-ul de modă organizat de Victoria’s Secret / Profimedia Images

Aceasta a purtat o rochie din plasă. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, și-a acoperi mameloanele pentru a nu lăsa loc comentariilor din mediul online. Ținuta i-a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc și un colier din aur.

Reclamă

Machiajul a fost unul natural, iar părul a ales să-l lase desprins pe spate. Fanii i-au putut admira colecția impresionantă de tatuaje, relatează People.

Aceasta nu este prima apariție excentrică a fiicei Madonnei. Recent diva a făcut un pictorial sexy pe care l-a postat pe conturile sale de social media. Lourdes susține că este o femeie asumată și nu se lasă pusă la pământ de comentariile răutăcioase pe care le primește de la cei din jur.

Deși nu are silueta perfectă, Lourdes nu ratează nicio ocazie pentru a purta ținute mulate sau transparente.

Reclamă

Aceasta vrea să promoveze o imagine cât mai normală a trupului unei femei. Lourdes s-a afirmat tot mai mult în lumea modelingului în ultimul timp. Acesta și-a dorit să-și construiască singură o carieră de succes și să nu depindă de ajutorul mamei sale.

Lourdes Leon își dorește o carieră de succes în muzică

Lourdes Leon nu se mulțumește cu o carieră ca model. Fiica Madonnei este pasionată de muzică și dans, scrie publicația PageSix. Aceasta vrea o carieră impresionantă și nu se lasă intimidată de rapiditatea cu care se schimbă preferințele publicului în materie de muzică.

Aceasta a lansa primul ei single în vara anului trecut. Ulterior, diva a lansat un EP de debut, care a apărut în noiembrie 2022. Fiica Madonnei se confruntă cu multe critici din exterior, dar acest lucru nu pare să o deranjeze.

„Oamenii cred că sunt acest copil bogat și fără talent, căruia i s-a oferit totul, da nu este așa. Am muncit foarte mult pentru cariera mea. Am vrut să mă desprind de numele mamei mele”.

Lourdes Leon este în prezent model, actriță și cântăreață. Vedeta spune că muncește din greu pentru a-și compune singură melodiile. Deși încearcă să se detașeze de numele mamei sale pe plan profesional, Lourdes spune că are o relație strânsă cu mama sa.

Atunci când Madonna a fost internată în spital, Lourdes și frații săi i-au fost imediat alături. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, spune că mama sa i-a fost întotdeauna un model.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×