Reclamă

Madonna a publicat un videoclip după apariția de la Premiile Grammy 2023. Artista și-a uimit fanii cu felul în care arată

Madonna a publicat un videoclip după apariția de la Premiile Grammy 2023. Artista și-a uimit fanii cu apariția ei la eveniment. Cu toate acestea, ea le-a mai oferit fanilor o privire asupra aspectului ei care a ridicat sprâncenele la Grammy. S-a confruntat cu reacții pentru schimbarea continuă a aspectului ei.

Publicat: 8 februarie 2023, 8:36 / Actualizat: 8 februarie 2023, 13:07

Într-un videoclip de pe Instagram postat luni, cântăreața s-a îndreptat încet spre cameră în timp ce lovea un bici în palma ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a publicat un videoclip după apariția de la Premiile Grammy 2023

„Și câștigătorul este…”, a spus vedeta pop, în vârstă de 64 de ani. Pe fundal se auzea piesa „Baddest of Them All” de la Eliza Rose și Interplanetary Criminal.

Pentru videoclip, Madge a combinat accesoriul cu aceeași ținută pe care a purtat-o la ceremonia de decernare a premiilor muzicale: o rochie blazer neagră, fustă maxi și cămașă albă cu guler.

În mod tipic, cântăreața „Material Girl” a completat ținuta cu o cravată neagră, colanți din plasă și o coafură futuristă. Cu toate acestea, fanii nu s-au concentrat pe ținuta ei în cea mai mare noapte a muzicii.

Reclamă

După ce cântăreața „Vogue” a urcat pe scenă pentru a-i prezenta pe Kim Petras și Sam Smith pentru interpretarea lor controversată din „Unholy”, fanii s-au adunat pe rețelele sociale pentru a comenta „noua înfățișare” a superstarului.

„Încerc să ignor faptul că Madonna are o față cu totul nouă la #GRAMMYs”, a scris un fan pe Twitter împreună cu un videoclip meme cu Adele care e confuză la un meci de baschet.

„A fost Madonna nominalizată pentru Cel mai bun chip nou la Premiile Grammy din acest an?”, a glumit un alt utilizator.

Reclamă

„Aceasta nu este Madonna cu care am crescut. Aceasta este o lecție pentru toți, îmbrățișați îmbătrânirea”, a scris o a treia persoană.

Ce fel de intervenții are Madonna

De fapt, anul trecut, renumitul chirurg plastician dr. Ehsan Ali a enumerat toate procedurile pe care crede că artista. Pe listă se aflau inclusiv un lifting facial, o operație la nas și filler.

„Cu siguranță a avut un lifting facial”, susține Dr. Ali. „Puteți vedea că pielea ei este trasă înapoi și strânsă, fără piele lasată și fără riduri. Un lifting alterează și forma ochilor tăi, pe care o poți vedea în imaginea ei, ochii ei par „trasi înapoi”.

El observă, de asemenea, că artista „Like a Virgin” a suferit o rinoplastie. Kassir, care este unul dintre medicii renumiți în rinoplastie de la Hollywood, este de acord cu ea. El a remarcat: „Nasul pare prea îngust, cu vârful ascuțit”.

Ali, medicul care se laudă cu clienți precum Kim Kardashian, Kylie Jenner, Gwen Stefani și Ariana Grande, spune că pare că Madonna a apelat și la botox. Acesta este o toxină folosită pentru a reduce ridurile în mai multe zone ale chipului ei.

Deși câștigătoarea a șapte Premii Grammy nu a comentat încă criticile, ea nu stă departe când vine vorba de a se confrunta cu reacții la postările ei ciudate pe social media.

De la imaginea în care bea dintr-un castron pentru câini până la postărle în haine extrem de sexy, fanii și-au exprimat îngrijorarea față de cântăreață și „noul ei chip”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×