Reclamă

Madonna a fost fotografiată fără machiaj pe străzile din Paris. Paparazzi au surprins-o pe cântăreață în compania echipei sale de securitate

Madonna a fost fotografiată fără machiaj pe străzile din Paris. Paparazzi au surprins-o pe artistă pe străzile din Paris. Aceasta a luat o pauză după ce a susținut un concert din cadrul turneului său mondial. The Celebration Tour este cel de-al doisprezecelea turneu al vedetei americane.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 noiembrie 2023, 6:48

Fanii s-au bucurat să vadă cele mai recente imagini cu Madonna. Artista, în vârstă de 65 de ani, a profitat de timpul liber și a explorat câteva locuri din Paris. Aceasta a încercat să se ferească de fotografi și să poarte o ținută care să-i ascundă micile imperfecțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a fost fotografiată fără machiaj pe străzile din Paris

Paparazzi au surprins-o pe Madonna fiind însoțită de echipa sa personală de securitate. Diva s-a plimbat prin Paris, însă a fost întotdeauna sub atenta supraveghere a echipei sale. Cântăreața a fost întâmpinată de mai mulți fani nerăbdători să o întâlnească.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Madonna cu ochelari de soare negri în timp ce pleacă dintr-un hotel din Paris
Madonna se află în turneul său mondial în această perioadă / Profimedia Images

Cântăreața a încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra sa. Aceasta a purtat o ținută casual. Madonna a optat pentru o pereche de pantaloni din satin la care a asortat un hanorc lung, cu glugă.

Reclamă

Peste acesta a purtat o geacă neagră. Ținuta ei a fost completată de o pereche de mănuși și o pereche de ochelari de soare, a scris People.

Madonna a ieșit din hotel fără machiaj. Aceasta a preferat să-și ascundă micile imperfecțiuni. În trecut a fost acuzată de fani că își editează pozele din mediul online în exces.

Chipul real al divei nu mai este la fel de perfect. Diva, în vârstă de 65 de ani, și-a lăsat la vedere chipul, iar fanii au putut observa de această dată câteva riduri, dar și aspectul real al pielii sale din zona gâtului.

Reclamă

Imaginile acestea vin la scurt timp după ce și-a luat fanii prin surprindere cu fotografiile pe care le-a postat în mediul online. Interpreta piesei Fever este recunoscută pentru ipostazele sexy în care pozează în mediul online.

Ce spun admiratorii Madonnei despre postările sale din mediul online

Madonna este una dintre cele mai active artiste din mediul online. Aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a posta imagini din viața sa personală. Diva a pozat sexy, iar fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii.

Cei mai mulți admiratori au felicitat-o pentru curajul cu care pozează la vârsta de 65 de ani. Cu toate acestea, părerile sunt mereu împărțite.

Există persoane care o critică des pentru imaginile pe care le postează. Pe lângă imaginile sexy, fanii se bucură să vadă faptul că diva este din nou plină de viață. Aceasta și-a speriat comunitatea după ce a ajuns să fie internată în spital. Copiii artistei sunt și ei îngrijorați pentru sănătatea mamei lor.

„Copiii ei își doresc ca ea să aibă mai multă grijă și să nu-și împingă limitele prea mult. Ei știu că muzica este pasiunea ei cea mai mare și că este determinată să ducă acest turneu la bun sfârșit. Speră că ea își va asculta coprul și va lua o pauză atunci când va fi nevoie”, a declarat un apropiat al familiei artistei pentru presa de peste hotare.

Madonna a ajuns în trecut de urgență la spital după ce ar fi petrecut prea multe ore în sala de repetiții. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×