Reclamă

Rumi Carter seamănă mult cu sora sa, Blue Ivy. Imaginea rară cu fata cea mică a lui Beyonce cu Jay-Z, în vârstă de 6 ani

Rumi Carter seamănă mult cu sora sa, Blue Ivy. Imaginea rară cu fata cea mică a lui Beyonce cu Jay-Z, în vârstă de 6 ani, a fost făcută publică de Madonna.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 6 august 2023, 6:41

Beyonce și soțul ei postează foarte rar pe social media fotografii în care apar alături de copiii lor. Ei au trei moștenitori: Blue Ivy Carter și gemenii Sir și Rumi Carter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rumi Carter seamănă mult cu sora sa

Recent, Beyonce a susținut un concert impresionant în East Rutherford, New Jersey. Spectacolul impresionant face parte din turneul mondial care poartă același nume cu albumul pe care diva l-a lansat îm 2022, respectiv: „Renaissance“.

Iar Madonna a fost prezentă la eveniment împreună cu trei dintre moștenitoarele sale. Este vorba despre Mercy, care are 17 ani și gemenele Stella și Estere, în vârstă de 10 ani. În plus, fata cea mică a artistei de 41 de ani a fost și ea în culise.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

La scurt timp după ce Beyonce a coborât de pe scenă, ea și Madonna s-au fotografiat alături de fiicele lor. Iar Regina muzicii pop a încărcat pe Instagram Story una dintre imaginile rare cu Rumi Carter.

„Mulțumesc, Regina B pentru spectacolul tău magnific! Fiicele mele au fost încântate! Te iubim“ reprezintă mesajul de recunoștință transmis public de Madonna.

Așa cum se poate observa în poza de album de mai jos, mezina lui Jay-Z stă în fața mamei sale celebre. Mulți dintre fani au remarcat cât de mult seamănă Rumi Carter cu sora sa, Blue Ivy.

Reclamă

În vârstă de 6 ani, fata cea mică a lui Beyonce era îmbrăcată cu un top argintiu, pantaloni scurți de blugi, iar în picioare, purta o pereche de pantofi sport care costă 1.200 de dolari, potrivit jurnaliștilor de la romper.com.

Beyonce, poză rară alături de Blue Ivy și Rumi Carter

La începutul lui decembrie 2021, Beyonce a publicat pe contul său de Instagram o poză rară în care apare alături de Blue Ivy și Rumi Carter. Când a fost imortalizată fotografia de album, cele trei aveau ținute identice.

Fata cea mare a celebrei artiste seamănă izbitor de mult cu ea. Vezi cum s-a îmbrăcat Blue Evy la nunta mamei lui Jay-Z.

Queen B, așa cum este supranumită cântăreața, a vorbit în cadrul interviului oferit în 2021 pentru British Vogue despre impactul pe care l-a avut pandemia asupra sa și a copiilor ei. Soția lui Jay-Z a mărturisit că se asigură că Blue Ivy, Sir și Rumi Carter știu că „nu sunt niciodată prea mici pentru a contribui la schimbarea lumii“.

Pentru publicația British Vogue, Beyonce a mai declarat în urmă cu mai bine de doi ani: „Nu le subestimez niciodată gândurile și sentimentele (n.r.: ale copiilor săi) și vorbesc cu ei pentru a înțelege cum îi afectează toate acestea“.

Beyonce și Jay-Z publică foarte rar poze cu cei 3 copii pe care îi au împreună

Beyonce și Jay-Z se numără printre cuplurile celebre care își doresc să își țină viața personală cât mai privată. În plus, ei publică foarte rar poze cu cei 3 copii pe care îi au împreună. De exemplu, postarea de mai jos a fost făcută de cântăreață pe 4 noiembrie 2022, iar de atunci, ea nu a mai încărcat nicio imagine cu moștenitorii săi.

Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în secret, pe 4 aprilie 2008. Ceremonia în cadrul căreia și-au unit destinele a avut loc în New York City. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai bine de două decenii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×