Reclamă

Beyoncé și Zendaya au stat împreună la Louis Vuitton Show. Kim Kardashian a atras multe critici cu ținuta purtată la același eveniment

Beyoncé și Zendaya au stat împreună la Louis Vuitton Show. Cele două vedete au ocupat locurile din primul rând. Mai mult decât atât, ele s-au așezat una lângă alta pentru show-ul de debut al lui Pharrell ca director de creație pentru îmbrăcăminte pentru bărbați realizate de casa de modă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 iunie 2023, 12:02 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 13:29

Beyoncé, în vârstă de 41 de ani, a participat la show-ul de îmbrăcăminte bărbătească Louis Vuitton împreună cu soțul ei, Jay Z, în vârstă de 53 de ani. De asemenea a fost prezentă și vedeta videoclipului muzical „Freedom” al lui Beyoncé, Zendaya. Și se întâmplă că cele două s-au așezat una lângă alta, în primul rând pentru spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beyoncé și Zendaya au stat împreună la Louis Vuitton Show

Într-un videoclip devenit viral pe Twitter, vedeta Euphoria, în vârstă de 26 de ani, a fost văzută părăsind o conversație pentru a se apropia de Beyoncé înainte de a începe spectacolul. Cele două s-au îmbrățișat și s-au salutat rapid.

Cântăreața „Love on Top” a luat o pauză din turneul mondial pentru a vedea spectacolul. Beyonce a venit la prezentarea de modă într-un costum Louis Vuitton auriu, strălucitor. Costumul cu sigla brand-ului a fost asortat cu o geantă Louis Vuitton cu mâner negru și auriu. Diva muzicii a purtat și ochelari de soare supradimensionați.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Beyonce, într-o ținută Louis Vuitton de culoare galbenă și ochelari de soare supradimensionați
Diva muzicii a purtat și ochelari de soare supradimensionați / Profimedia Images
Reclamă

Între timp, actrița Dune, care fusese pe primele pagini cu câteva ore înainte de lansarea trailer-ului noului ei film Challengers, a venit îmbrăcată într-o cămașă descheiată, pe care a asortat-o cu bijuterii și pantaloni largi. Ținuta a fost combinată cu o geantă neagră Louis Vuitton simplă.

Zendaya, într-o ținută cu paiete, la show-ul Louis Vuitton
Beyoncé și Zendaya au stat împreună la Louis Vuitton Show / Profimedia Images

Prezentarea colecției de primăvară/vară 2024 a fost prima prezentare publică a lucrării lui Pharrell Williams în calitate de nou director creativ al Louis Vuitton Men’s, după moartea lui Virgil Abloh în 2021.

Reclamă

Alături de Beyoncé, Jay Z și Zendaya, pe lista de invitați s-au aflat Rihanna și soțul A$AP Rocky, actorul Jared Leto și Kim Kardashian.

Pe măsură ce spectacolul ajungea la sfârșit, Pharrell a mers pe pistă purtând un costum de camuflaj pixelat și ochelari cu bijuterii. Apariția lui a fost întâmpinată cu ovații în picioare din partea mulțimii formată din nume celebre.

Kim Kardashian a primit multe critici pentru ținuta purtată la eveniment

Prima prezentare de modă Louis Vuitton a lui Pharrell Williams poate să fi fost un succes, dar ținuta lui Kim Kardashian cu siguranță nu a fost sau cel puțin asta cred fanii.

Kardashian s-a bucurat de eveniment purtând un sutien sport cu imprimeu și colanți asortați. Ea a combinat aspectul casual cu un rucsac supradimensionat și tocuri transparente.

Kim Kardashian a purtat o ținută cu imprimeu la show-ul Louis Vuitton
Zeci de utilizatori de pe Twitter au criticat ținuta, numind-o „cel mai prost look din toate timpurile” / Profimedia Images

Pentru a completa look-ul, și-a lăsat părul liber pe spate și a optat pentru un machiaj simplu. Cu toate acestea, zeci de utilizatori de pe Twitter au criticat ținuta, numind-o „cel mai prost look din toate timpurile”.

Mai mulți au rugat-o să-și ia un alt stilist. Cu toate acestea, au fost comentarii în care vedeta era comparată cu o fetiță care merge în tabără.

„Este atât de urât. Ca și cum tabăra a fost în 2019 sau așa ceva”, a adăugat un altul. O altă persoană a citat melodia lui Beyoncé „Heated”, scriind „Acel spandex ieftin arată o mizerie”.

Au mai fost și oameni care au comparat look-ul cu un personaj din jocul video Minecraft. Alții au glumit că arată mai mult ca o figură de ceară decât o persoană.

„Este cel mai hidos lucru pe care l-am văzut vreodată după fața lui Kanye”, a spus cineva.

Kanye West a ajutat-o mult pe Kim Kardashian din punct de vedere stilistic

Vedeta a încercat să-și facă un nume în lumea modei încă de când s-a despărțit de fostul soț Kanye West. Acesta a schimbat faimoasa garderoba a lui Kardashian de când au început să se întâlnească în 2012.

De-a lungul relației lor de aproape un deceniu, fondatorul Yeezy a îmbrăcat-o pe Kardashian. I-a oferit unele dintre cele mai emblematice look-uri ale ei. A consolidat-o ca o adevărată creatoare de tendințe.

De fapt, Kardashian a recunoscut că a început să aibă „atacuri de panică” fără West ca stilist, după divorțul lor în 2021. Cu toate acestea, de atunci, Kardashian a continuat să lucreze cu unele dintre cele mai mari case de modă, precum Balenciaga și Dolce & Gabbana.

Abia când a început să colaboreze cu D&G, Kardashian a simțit în sfârșit că își croiește propriul drum în lumea modei, fără ajutorul fostului ei soț.

„Încrederea mea a crescut cu adevărat și am propria mea voce. Pot spune exact ce simt și pot face asta”, a spus fondatorul Skims în cel mai recent episod din „The Kardashians”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×