Reclamă

Zendaya a avut o apariție strălucitoare la NAACP Image Awards. Cum a pozat actrița pe covorul roșu

Zendaya a avut o apariție strălucitoare la NAACP Image Awards. Actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu cu o imagine complet diferită față de ceea ce și-a obișnuit fanii până acum. Diva internațională a renunțat la părul său lung și a debutat cu o tunsoare bob la evenimentul mult așteptat.

Publicat: 27 februarie 2023, 10:35

Stilul vestimentar al actriței a evoluat extraordinar în ultimii ani. Fanii s-au obișnuit deja să o vază pe Zendaya în ținute extravagante, pline de glamour. De data aceasta diva și-a făcut apariția într-o rochie superbă semnată de casa de modă Versace. Diva a postat și câteva imagini pe contul său personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a avut o apariție strălucitoare la NAACP Image Awards

Una dintre cele mai impresionante apariții de pe covorul roșu de la NAACP Awards 2023 a fost cea actriței Zendaya. Paparazzi au pozat-o din toate unghiurile, iar imaginile cu actrița au devenit virale pe internet. Rochia semnată de Versace a fost o adevărată capodoperă de artă, după cum au numit-o cele mai multe publicații internaționale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Zendaya într-o roche verde cu negru la NAACP Image Awards 2023
Stilul vestimentar al actriței a evoluat extraordinar în ultimii ani / Profimedia Images

Conform declarațiilor făcut de Zendaya, rochia a fost inspirată din desenul animat Kim Possible. Actrița în vârstă de 26 de ani s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Vedeta a purtat o rochie superbă cu un decolteu îndrăzneț.

Reclamă

Întreaga ținută a fost accesorizată doar de o pereche de cercei. Look-ul divei nu a avut nevoie de foarte multe bijuterii. Păru tuns bob a ales să-l lase desprins, plin de volum.

Ținuta impresionantă face parte din colecția de primăvară-vară 2022 a casei de modă Versace, scrie publicația People.

Zendaya a pozat mai întâi pe covorul roșu, iar mai apoi s-a îndreptat către eveniment. Aceasta a schimbat ținuta superbă în cea de-a doua parte a serii.

Reclamă

Actrița internațională s-a schimbat într-o rochie din două piese, albă. Diva a împărtășit cu admiratorii săi din mediul online cât mai multe imagini de la evenimente.

Zendaya este adepta ținutelor reciclate

În mod cert se poate observa o evoluție remarcabilă în stilul vestimentar al actriței Zendaya. De-a lungul timpuli aceasta a reușit să se facă remarcată cu ajutorul ținutelor diafane pe care le-a purtat. În ciuda faptului că are apariții impecabile, diva nu se ferește să poarte ținute din colecțiile mai vechi.

La evenimentul TIME 100 Gala, care a avut loc în iunie 2022, vedeta a optat pentru o rochie semnată de Bob Mackie. Rochia a făcut parte din colecția de toamnă a anului 1998. Vedeta nu s-a ferit niciodată de rochiile din colecțiile de modă mai vechi.

De altfel, aceasta s-a arătat mereu a fi extrem de încântată de ținutele alese. O altă apariție diafană care a ales să poarte o rochie reciclată a fost Kate Middleton. Prințesa de Wales și-a făcut apariția la Premiile BAFTA 2023 într-o rochie albă reciclată.

La fel ca Prințesa de Wales, Zendaya este adepta modei sustenabile. Actrița care a participat la NAACP Image Awards 2023 a fost invitată pe covorul roșu și la Premiile SAG 2023. Acolo a purtat o rochie roz cu trandafiri. Ținuta ei a fost admirată de fani în mediul online, acolo unde a postat mai multe imagini de la eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×