Reclamă

Cum a evoluat stilul vestimentar al actriței Zendaya. Secretul unei imagini perfecte

De-a lungul timpului stilul vestimentar al actriței Zendaya a evoluat într-un mod surprinzător. Aparițiile sale pe covorul roșu sunt spectaculoase, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce ținută va purta cu fiecare eveniment la care ia parte. Cu toate acestea, lucrurile nu au stat în acest fel întotdeauna.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 6:44

Drumul către succes a fost avat cu multe încercări nereușite. Zendaya are în spate o carieră în lumea filmului de succes, însă aceasta a făcut mai multe sacrificii pentru a ajunge exact acolo unde își dorește. Vedeta internațională se mândrește în prezent cu o imagine de invidiat și cu ținute uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a evoluat stilul vestimentar al actriței Zendaya

Stilul vestimentar al actriței Zendaya nu a fost întotdeauna în atenția publicului. Vedeta a cunoscut succesul adevărat în urma rolului Rocky Blue din seria de Shake it Up produsă de Disney. La fel ca multe alte vedete care și-au făcut debutul în acest fel, a avut mult de muncit pentru a se desprinde de imaginea din copilărie.

Selena Gomez este un alt exemplu care uimește cu ținute extrem de elegante și care a trecut printr-o transformare a stilului vestimentar remarcabilă. Zendaya obișnuia să poarte ținute adorabile, dar departe de ceea ce numim astăzi stilate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița Zendaya în adolescență într-o rochie albă cu o geacă de blugi
Stilul vestimentar al actriței Zendaya nu a fost întotdeauna în atenția publicului / Getty Images
Reclamă

Cele mai multe ținute pe care le-a purtat la începutul carierei nu au fost niciodată semnate de un brand de renume. Zendaya obișnuia să combine haine din propria sa garderobă. Înaintarea în vârstă a făcut-o să realizeze cât de importantă este pentru ea o ținută feminină.

Încet, dar sigur a purtat rochii superbe care să o facă o prezență remarcabilă în lumina reflectoarelor. Vedeta a renunțat la ghetele cu ținte și a trecut la tocuri înalte care să-i pună picioarele tonifiate în evidență.

Punctul de cotitură în garderoba actriței

Reclamă

Un punct de cotitură în stilul vestimentar al actriței Zendaya a fost întâlnirea cu Law Roach. Stilistul american s-a împrietenit rapid cu vedeta pe care și-a dorit să o transforme complet. Într-un interviu pe care l-a acordat în trecut, acesta a povestit de ce Zendaya avea nevoie de o schimbare de imagine pentru a atinge celebritatea pe care și-o dorea.

Așa cum spune stilistul, vedeta era considerată doar una din ”fetele de la Disney”, deși nu era nimic rușinos în acest lucru, oamenii o încarau pe Zendaya într-o anumită tipologie de actori. Cei mai mulți nu vedeau faptul că vedeta s-a maturizat, iar acum este gata să cucerească lumea filmului. Roach a văzut potențialul în imaginea actriței și a ajutat-o să-și ducă la un alt nivel garderoba.

Zendaya într-o rochie amplă cu un imprimeu exotic care demonstrează cum a evoluat stilul vestimentar al actriței Zendaya
Zendaya a uimit publicul cu rochia purtată la ceremonia Met Gala din 2017 / Getty Images

Acesta i-a oferit o imagine unică și un look care să o facă pe Zendaya o prezență de neuitat. Strategia sa a funcționat, iar din 2015, actrița a devenit una dintre cele mai așteptate prezențe de pe covorul roșu. Rochiile sale au devenit adevărate opere de artă.

În ceremonia Met Gala din 2017, vedeta internațională a purtat o rochie amplă cu un imprimeu exotic semnată de un brand de lux. Rochia vedetei a fost votată ca fiind una dintre cele mai impresionante alegeri ale Galei din anul 2017.  

Afirmarea actriței Zendaya pe covorul roșu

După ce a făcut senzație pe covorul roșu la ceremonia Met Gala din 2017, Zendaya a devenit o prezență dorită la o mulțime de evenimente internaționale. Vedeta s-a bucurat de multă recunoaștere, iar designerii de renume și-au dorit ca aceasta să poarte creațiile lor.

Zendaya într-o rochie fluture la premiera The Greatest Showman din 2017
Actrița a intrat rapid în atenția publcului în urma ținutelor alese pentru covorul roșu / Getty Images

Vedeta a devenit mult mai atentă la hainele pe care le îmbracă și la imaginea pentru care vrea să fie cunoscută. Stilul vestimentar al actriței Zendaya a devenit unul colorat, elegant și impunător.

La premiera filmului The Greatest Showman din 2017, Zendaya a avut o apariție rară. Vedeta internațională a optat pentru o rochie colorată înfățișând un fluture. Fotografii au surprins-o din toate unghiurile, iar actrița s-a bucurat de aprecierea tuturor celor din jur.

Cele mai recente apariții ale actriței Zendaya

După aparițiile din 2017, Zendaya a ridicat așteptările tuturor cu ținutele sale. Actrița și-a pus amprenta asupra stilului său în 2019.  Vedeta a avut mai multe apariții publice la diferite evenimente unde era tot timpul apreciată pentru ținutele alese.

Deși pandemia de COVID a împiedicat susținerea a multor evenimente, Zendaya a reușit să se facă remarcată la puținele gale la care a participat. Vedeta internațională s-a remarcat în filmul Dune, dar și pe covorul roșu.

Zendaya într-o rochie violet din două piese pe covorul roșu la premiera Dune din Paris
Zendaya a impresionat pe covorul roșu la premiera filmului în care joacă, Dune / Getty Images

La premiera celui mai recent film în care apare, Dune, Zendaya a avut ținute spectaculoase, mature, elegante și stilate. Premiera din Paris a înfățișat-o pe Zendaya într-o rochie superbă violet care i-a pus în evidență trupul bine lucrat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×