Reclamă

Zendaya a fost surprinsă în New York alături de Tom Holland. Actrița s-a camuflat din cap până-n picioare

Zendaya a fost surprinsă în New York alături de Tom Holland. Actrița în vârstă de 25 de ani a ales o ținută care să o camufleze din cap până-n picioare. Vedeta a fost vizibil deranjată de prezența fotografilor din jur. De când zvonurile privind o posibilă relație între ea și Holland au început să circule pe internet, paparazzi i-au urmărit la fiecare pas.

Publicat: 18 februarie 2022, 7:09

Zendaya și Tom Holland nu se mai ascund de privirile curioșilor. Cei doi îndrăgostiți s-au relaxat împreună la o sesiune de cumpărături într-un magazin de lux din New York. Aceștia au încercat să fie cât mai discreți, însă agitația creată în jurul lor a atras și mai multă atenție. De fiecare dată când apar împreună, fotografii încearcă să-i surprindă în ipostaze tandre. În prezent sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, scrie publicația E! News.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a fost surprinsă în New York alături de Tom Holland

Pentru sesiunea de cumpărături din New York cei doi îndrăgostiți au ales ținute casual. Aceștia au coborât împreună dintr-o mașină neagră, însă s-au bucurat de protecția mai multor bodyguarzi. Atât Zendaya cât și Holland se bucură de foarte multă expunere publică în urma apariției în filmul Spider-Man: No Way Home.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Zendaya și Tom Holland la întâlnire în New York
Zendaya și Tom Holland au mers împreună la cumpărături / Profimedia Images

Cele două vedete au jucat rolurile principale și au cucerit inimile fanilor de acasă. De când a fost lansat filmul pe data de 17 decembrie 2021, Zendaya și Tom au luat parte la nenumărate interviuri împreună. Relația lor de prietenie a evoluat tot mai mult, iar în prezent par să trăiască o frumoasă poveste de iubire.

Reclamă

Holland și iubita sa au vrut să-și petreacă timpul într-un mod relaxant. Acesta a ales o jachetă portocalie, o pereche de blugi negri, masca de protecție și un fes. Iubita sa a fost tot timpul în centrul atenției, în ciuda faptului că a încercat să se camufleze. Actrița în vârstă de 25 de ani a optat pentru un palton din piele, o pălărie neagră și o pereche de cizme cu toc.

În ciuda faptului că aceasta este mult mai înaltă decât iubitul său, Zendaya nu este dispusă să renunțe la pantofii îndrăgiți cu toc.

Stilul vestimentar al actriței a devenit foarte apreciat în ultimii ani. De atunci fiecare apariție a sa în public este o adevărată surpriză pentru admiratorii ei.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Zendaya și Tom Holland

O posibilă relație între Zendaya și Tom Holland a fost speculată de foarte mult ori. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu s-au grăbit să răspundă întrebărilor care se aflau pe buzele tuturor. Actrița în vârstă de 25 de ani l-a întâlnit prima dată pe actualul său iubit în anul 2016.

Atunci au filmat pentru prima dată împreună pentru producția Spider-Man: Homecoming. Holland a făcut la acel moment referire la partenera sa de scenă ca fiind ”cea mai bună prietenă a sa”. Zendaya nu s-s sfiint nici ea să-și arate admirația față de Holland. Aceasta a postat nenumărate mesaje de încurajare privind cariera actorului pe contul său personal de Instagram.

Zvonurile privind relația lor au fost întotdeauna negate de cei doi. Între anii 2019și 202o amândoi aveau deja alte relații. Fanii au așteptat cu sufletul la gură o posibilă relație între cei doi. Cu toate acestea, To nu și-a dorit niciodată o relație publică.

Primele imagini cu cei doi au început să circule pe internet în anul 2021 atunci când au fost surprinși într-o mașină în timp ce se sărutau. Ulterior au luat parte la mai multe evenimente împreună, printre care și o nuntă. În cele mai recente imagini cei doi îndrăgostiți par deciși să nu se mai ascundă.

Zendaya a fost surprinsă în New York alături de Tom Holland în timp ce își făceau cumpărăturile. Aceștia merg la întâlniri romantice împreună, se țin de mână și se iubesc cu adevărat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×