Reclamă

Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol. Cum a fost surprinsă la premiera filmului Spider-Man: No Way Home

Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol. Actrița a luat parte la premiera filmului Spider-Man: No Way Home care a avut loc în Los Angeles. Alături de ea s-a aflat tot timpul colegul său de platou, Tom Holland. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie și nu se sfiesc să se afișeze în public de fiecare dată.

Publicat: 14 decembrie 2021, 11:38

Zendaya a apărut pe covorul roșu sub ropote de aplauze din partea celor prezenți. Actrița în vârstă de 25 de ani și-a impresionat fanii cu rochia pe care a ales-o. Aceasta a renunțat la inhibiții și a ales un outfit care să se potrivească perfect cu tematica filmului. În timp ce Tom îl va interpreta pe cel mai îndrăgit personaj Marvel, Spider-Man, Zendaya va juca rolul iubitei acestuia MJ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol

Zendaya s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile la premiera filmului Spider-Man: No Way Home, alături de colegul său de platou, Tom Holland, aceasta va interpreta un rol principal într-unul din cele mai așteptate filme ale anului. Lansarea în Statele Unite ale Americii în cinematografe va avea loc pe data de 17 decembrie 2021. 

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Zendaya într-o rochie nude cu spatele gol la premiera filmului Spider-Man: No Way Home
Actrița în vârstă de 25 de ani și-a impresionat fanii cu rochia pe care a ales-o / Profimedia Images

Până atunci, actrița în vârstă de 25 de ani și-a impresionat admiratorii cu o ținută desprinsă din povești. Zendaya a înțeles perfect tematica filmului, iar pe covorul roșu nu a făcut altceva decât să surprindă prin grație și eleganță. Vedeta a ales să poarte o rochie într-o nuanță nude peste care a fost trasată cu negru o pânză de păianjen.

Reclamă

Rochia a lăsat impresia că actrița ar fi acoperită doar cu acea pânză neagră. Atunci când s-a întors cu spatele, aceasta a lăsat la vedere o siluetă de invidiat. Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol pentru a-și pune în evidență fizicul de invidiat.

Coafura artistei a fost un alt element extrem de important. Zendaya a optat pentru codițe împletite pe care le-a lăsat să curgă pe spate.

Imaginea sa a fost completată de o mască neagră din dantelă care i-a ascuns în primă instanță părul. Întreaga atenție a fost ațintită asupra sa, Tom Holland s-a bucurat să o acompanieze pe vedetă. Acesta a optat pentru un costum negru simplu, dar în același timp foarte elegant.

Reclamă

Zendaya și Tom Holland ar putea avea o relație

Zendaya a purtat o rochie cu satele gol la premiera filmului Spider-Man: No Way Home. Actrița a atras privirile tuturor alături de colegul său de platou Tom Holland. Cei doi au o frumoasă relație de prietenie, însă sursele spun că lucrurile ar putea fi mai complicate de atât.

Zendaya și Tom s-au întâlnit încă din anul 2016, atunci când au filmat pentru Spider-Man: Homecoming. Atunci actorul a numit-o pe vedetă cea mai bună prietenă a sa. Tom declara că o privește pe Zendaya cu admirație și speră să învețe cât mai multe de la ea.

Zendaya a purtat o rochie cu spatele gol, în timp ce Tom Holland a purtat un costum negru la premiera filmului Spider-Man: No Way Home
Zendaya și Tom s-au întâlnit încă din anul 2016, atunci când au filmat pentru Spider-Man: Homecoming / Profimedia Images

Un an mai târziu, cuplul părea tot mai apropiat în cadrul turneului de promovare. Cu toate acestea zvonurile privind o relație au fost întotdeauna negate, scrie Cosmopolitan. Cei doi s-au susținut tot timpul reciproc pe rețelele sociale. Tom păstra deseori fotografii cu Zendaya pentru a-i susține activitatea.

Între 2019 și 2020 amândoi au avut alte relații, însă fanii au sperat la o regăsire. Deși Tom pare deranjat de a avea o relație publică, imagini cu el și Zendaya în timp ce se sărutau într-o mașină au ajuns să circule rapid pe internet. La jumătatea lunii august a anului acesta, cei doi au mers împreună la o nuntă.

Zendaya și Tom au fost tot timpul de nedespărțit. Tom nu a vrut să ofere informații publice privind relația sa cu Zendaya. Deși cei doi nu au confirmat încă nimic, zvonurile privind o posibilă poveste de dragoste continuă să circule.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×