Reclamă

Halle Berry a vorbit despre cariera actriței Zendaya. Declarațiile câștigătoarei Premiului Oscar pentru rolul din filmul „Monster’s Ball”

Halle Berry a vorbit despre cariera actriței Zendaya. Berry este prima femeie de origine afro-americană care a primit un Premiu Oscar în anul 2002 pentru rolul din pelicula Monster’s Ball. De atunci, artista a continuat să strălucească în lumina reflectoarelor. Halle a oferit un interviu sincer în care a declarat că se vede pe ea însăși în persoana vedetei Zendaya.

Publicat: 1 ianuarie 2022, 7:00

În ultima perioada Zendaya a intrat tot mai mult în atenția publicului, dar și a colegilor său de breaslă. Actrița în vârstă de 25 de ani a câștigat tot mai multă popularitate, iar rolurile din Dune și Spider-Man: No Way Home ar putea să-i aducă premii importante anul acesta acasă. Halle Berry spune că Zendaya va avea parte de un viitor strălucitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halle Berry a vorbit despre cariera actriței Zendaya

Actrița Zendaya s-a făcut remarcată de la o vârstă foarte fragedă. Anul acesta a reușit să impresioneze prin aparițiile sale de pe covorul roșu, dar și prin rolurile din filme de succes precum Dune. Halle Berry, prima femeie de origine afro-americană care a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în anul 2002, a oferit un interviu sincer despre colega sa.

Vezi mai multe imagini cu Zendaya în Galeria Foto!

Zendaya, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2021, într-o rochie lungă, aurie
Festivalul de film de la Veneția din 2021 se va desfășura în perioada 1-11 septembrie / Profimedia Images

Au trecut aproape 20 de ani de când vedeta a primit primul său Oscar pentru rolul din Monster’s Ball. Vedeta spune că se simte inspirată de noile generații de actori de la Hollywood. Printre actorii cei mai tineri, cel mai mult i-a atras atenția Zendaya.

Reclamă

Halle Berry a vorbit despre cariera actriței Zendaya și despre modul în care va arăta viitorul acesteia. Vedeta spune că tânăra va ajunge în cele din urmă să scrie, să regizeze și să joace în mult mai multe filme decât a reușit chiar ea.

”Am urmărit-o în mai multe filme. Munca și implicarea ei sunt extraordinare. Este foarte curajoasă și nu se teme să-și asume riscuri. Este autentică, aventuroasă și frumoasă. O văd ca pe o actriță care va lupta să fie mai măreață prin carieră decât prin frumusețe. Muncește mult pentru cariera sa și nu se bazează doar pe frumusețe. Aștept cu nerăbdare să văd cum ne va surprinde și cum își va defini frumusețea cu ajutorul talentului său.”

Halle Berry a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei sale de breaslă, Zendaya. Vedeta a oferit un interviu cu totul emoționant. La aflarea cuvintelor frumoase pe care le-a primit, Zendaya i-a mulțumit actriței pe care o apreciază de fiecare dată, scrie Cinemablend.com.

Reclamă

Cum a evoluat cariera actriței Zendaya în ultimii ani

Zendaya a atras tot mai mult atenția publicului și a colegilor săi de breaslă în ultimii ani. Vedeta a reușit să se facă remarcată prin talentul și munca sa. Deși și-a început cariera de la o vârstă fragedă ca o vedetă Disney, aceasta a reușit să demonstreze că este capabilă să joace roluri ample și ambițioase.

Zendaya s-a făcut remarcată în urma rolurilor din Malcolm and Marie, Spider Man: Far from Home și Dune. Aceasta calcă pe urmele actriței Halle Berry și este gata să cucerească Premiile Oscar. Halle Berry a vorbit recent despre cariera actriței Zendaya. Cele două au o admirație reciprocă una pentru cealaltă.

De altfel, fanii speră la o colaborare a acestora în viitor. După rolul și aparițiile de pe covorul roșu de la premiera filmului Dune, Zendaya a devenit o adevărată stea în continuă ascensiune.

Dune se află deja pe lista cu predicțiile Oscar 2022. Nominalizările oficiale vor fi anunțate pe 8 februarie 2022, iar ceremonia Premiilor va avea loc pe 27 martie 2022. Rămâne de văzut dacă Zendaya va aduce acasă un premiu Oscar pentru rolurile pe care le-a interpretat anul acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×