Reclamă

Blue Ivy Carter a participat la Wearable Art Gala. Fiica lui Beyonce a licitat peste 80.000 de dolari pentru o pereche de cercei cu diamante

Blue Ivy Carter a participat la Wearable Art Gala. Evenimentul de anul acesta a avut loc în Los Angeles. Fiica lui Beyonce a licitat peste 80.000 de dolari pentru o pereche de cercei cu diamante. Fetița de doar 10 ani a luat-o complet prin surprindere pe artista internațională.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 octombrie 2022, 13:00 / Actualizat: 1 noiembrie 2022, 17:19

Cea de-a cincea gală a evenimentului Wearable Art Gala a avut loc la WACO Theatre Center. Beyonce a avut o apariție strălucitoare alături de soțul său, Jay-Z. Nici fiica artistei, Blue Ivy Carter nu a lipsit de la eveniment. Tema de anul acesta și-a propus să sărbătorească moda din anii 1920-1950. Cofondatoarea evenimentului este chiar mama artistei și tatăl său vitreg. Tina Knowles Lawson și Richard Lawson au muncit din greu pentru a pune în scenă ediția din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blue Ivy Carter a participat la Wearable Art Gala

Blue Ivy Carter este cel mai mare copil al artistei Beyonce și a soțului acesteia, Jay-Z. Întreaga familie a vedetei în vârstă de 41 de ani și-a arătat sprijinul față de Tina Knowles la Gala Wearable Art. Surpriza serii a venit chiar din partea fiicei artistei.

Vezi mai multe imagini cu fiica lui Beyonce în Galeria Foto!

Blue Ivy a reușit să atragă toată atenția asupra sa atunci când a licitat pentru perechea de cercei cu diamante semnați de Lorraine Schwartz.

Reclamă

Fetița în vârstă de 10 ani a fost întreaga seară atentă la perechea de cercei cu diamante. Bunica sa a și purtat perechea de cercei înainte de a-i pune la licitație. Se pare că aceștia i-au fi aparținut în trecut lui Beyonce, iar acum urmau a fi licitați pentru evenimentul caritabil.

Blue Ivy Carter s-a aflat tot timpul sub supravegherea atentă a părinților săi. Cu toate acestea, micuța a reușit să liciteze o sumă de-a dreptul impresionantă pentru perechea de cercei. Fetița de doar 10 ani a oferit peste 80.000 de dolari pentru bijuteriile superbe, relatează publicația Today.

Momentul a devenit rapid viral pe internet, iar acum imaginile fac înconjurul lumii. Totuși, Blue Ivy nu a făcut cea mai mare ofertă din seara galei.

Reclamă

De-a lungul timpului micuța a ajuns celebră pentru ofertele generoase pe care le-a făcut la celelalte ediții ale galei Wearable Art. Deși nu se afișează foarte des, fetița de 10 ani este mai tot timpul alături de mama ei. Beyonce a distribuit în trecut o fotografie rară de familie pe rețelele sociale.

Blue Ivy Carter nu este străină de licitații

Fiica de 10 ani a lui Beyonce nu este străină de astfel de evenimente. Fetița adoră să participe la licitații alături de părinții săi. Aceasta a participat și la celelalte ediții ale Wearable Art Gala. În anul 2018 a rămas profund impresionată de o pictură acrilică a unui tânăr artist pe nume Sidney Poitier.

Fetița a licitat atunci peste 17.000 de dolari. Ulterior ea a crescut oferta la 19.000 de dolari. Oferta ei a fost depășită atunci de Tyler Perry, care a oferit în cele din urmă peste 20.000 de dolari. Tot în anul 2018 a decis să mai liciteze pentru o piesă de artă făcută din bucăți ale cărților de medicină și drept care au fost distruse.

Potrivit Vanity Fair, Blue a câștigat licitația piesei de artă după ce a licitat peste 10.000 de dolari. Deși Beyonce preferă să-și țină copii, în special pe gemenii săi Rumi și Sir, departe de lumina reflectoarelor, Blue Ivy Carter a avut deja câteva apariții publice alături de părinții săi.

În luna martie a anului 2022, Beyonce a participat la Premiile Oscar, după ce melodia sa Be Alive a primit o nominalizare. În timpul spectacolului, fetița i s-a alăturat mamei sale pe scenă și a făcut parte din grupul de dansatori ai acesteia. Fiica lui Beyonce își susține mama și pare că vrea să-i calce pe urme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×