Reclamă

Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv

Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei doi au mers recent la un eveniment sportiv, iar Beyonce a strălucit alături de Jay-Z.

Publicat: 9 iunie 2021, 7:17

Cuplul a participat la meciul dintre Brooklyn Nets și Milwaukee Bucks NBA la Barclays Center, unde au fost fotografiați fiind foarte afectuoși unul cu celălalt, scrie Yahoo News.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beyonce a strălucit alături de Jay-Z

Diva muzicii internaționale și-a ținut fanii la curent prin intermediul contului de Instagram cu ținutele pe care le-a ales pentru eveniment. Pentru meci, aceasta a ales o rochie tip corset din piele, peste care a purtat o cămașă strălucitoare. Pnatofii stiletto care au completat ținuta fac parte din colecția unui brand de lux. La picior, Beyonce a purtat și o brățară.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Încă de la începutul anului, vedeta a publicat foarte des imagini cu ținutele pe care le îmbracă. Pe rețelele de socializare a fost mai activă ca niciodată, iar fanii s-au bucurat din plin de fotografiile cu ea. Cel mai recent interviu cu Beyonce a fost în noiembrie 2020 pentru British Vogue. Acolo a discutat mult despre efectele pandemiei de coronavirus.

Reclamă

Despre anul care a trecut, Beyonce a spus că 2020 a schimbat-o complet.

Ar fi dificil să experimentezi viața într-o pandemie, să te confrunți cu tulburările sociale și să nu fii schimbat. Am aflat că vocea mea este mai clară. Mă bucur din plin de aceste clipe cu familia mea, iar noul meu obiectiv este să mă odihnesc și să scap de lucruri stresante din viața mea. Am intrat în industria muzicală la 15 ani și am crescut în lumina reflectoarelor. am lansat proiecte non-stop. Am lansat Lemonade în timpul Formation World Tour, am născut, am mers la Coachella, am regizat Homecoming, am plecat într-un alt turneu mondial cu Jay. A fost greu și agitat. Mi-am petrecut mult timp concentrându-mă pe construirea carierei. Am vrut să reprezint cultura mea în cel mai bun mod posibil. Acum, am decis să mă concentrez asupra bucuriei mele.

– Beyonce

Cum a început povestea de dragoste dintre Beyonce și Jay-Z

Reclamă

Beyonce și Jay-Z s-au cunoscut atunci când diva avea numai 18 ani. După o relație de prietenie de 1 an de zile, cei doi au început să formeze un cuplu. Relația lor a evoluat rapid, iar în anul 2002 au început să colaboreze și pe plan muzical. Melodia „03 Bonnie and Clyde” a fost printre cele mai ascultate.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, pe data de 4 aprilie, într-o ceremonie discretă. Așa cum au procedat încă de la început, povestea lor de dragoste a fost ținută departe de ochii presei și în ziua în care și-au unit destinele. 4 ani mai târziu au devenit părinți. Primul copil al celor doi este Blue Ivy, care s-a născut la New York.

Deși mereu au existat multe speculații cu privire la un divorț între cei doi, relația lor este una dintre cele mai longevive de la Hollywood. În anul 2017, familia lor s-a mărit și au venit pe lume gemenii Rumi și Sir Carter.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×