Reclamă

Fotografie rară de familie. Poze recente cu copiii lui Beyoncé

O fotografie deosebită a cântăreței Beyoncé Knowles a fost făcută publică pe platforma de socializare Instagram. În cadrul acesteia apar copiii lui Beyoncé, surprinși într-o fotografie de familie. Starul american este alături de soțul său și cei trei copii. Cei cinci poartă cu toții haine de culoare neagră. Urmărește mai jos poze recente cu copiii lui Beyoncé.

Publicat: 6 mai 2021, 7:55

Fotografia a fost surprinsă de stilistul lui Beyoncé, Neal Farinah. Cântăreața poartă o salopetă neagră, tocuri transparente și ochelari de soare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poze recente cu copiii lui Beyoncé

Între cei doi artiști se află cei trei copii ai lor: fiica cea mare, Blue Ivy, și gemenii în vârstă de trei ani, Rumi și Sir. Copiii se țin de mână și par extrem de fericiți.

Aparițiile lui Blue Ivy sunt mereu la fel de stilate ca cele ale părinților ei. Se pare că nici gemenii Knowles-Carter nu se lasă mai prejos.

Adeseori cei trei copii își asortează ținutele cu ale părinților, conform Hello Magazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Jay-z și Queen B

Beyoncé l-a cunoscut pe soțul său, rapperul Jay-Z, la vârsta de 18 ani, iar un an mai târziu, după o relație de prietenie aceștia au început să se întâlnească.

Reclamă

Prima lor colaborare muzicală are loc în 2002, în momentul în care Beyoncé și Jay-Z interpretează împreună melodia „03 Bonnie and Clyde”. Nunta acestora are loc 6 ani mai târziu, pe 4 aprilie, 2008, într-o ceremonie secretă, departe de privirile presei și ale publicului. Pe 7 ianuarie 2012 se naște primul copil al cuplului, Blue Ivy Carter, în orașul New York.

Artista a mărturisit că înainte de nașterea primei sale fiice, a pierdut mai multe sarcini. Artista a trecut prin încercări grele înainte de a-și ține bebelușii în brațe.

De-a lungul timpului au existat nenumrate zvonuri în privința unui posibil divorț, însă cuplul a rezistat temeinic și a  depășit orice obstacole. În iunie 2017, familia Knowles-Carter se mărește cu încă când doi membri, Rumi și Sir Carter.

„Ne-am folosit arta aproape ca o sesiune de terapie. Și am început să facem muzică împreună”

– Jay-Z

În iunie 2018, Queen B. și Jay-Z lansează un albumul comun, „Everything Is Love”, cu care și merg în turneul intitulat OTR II, în întreaga lume. În aprilie 2013, cei doi celebrează 13 ani de căsătorie, cu o e excursie în Las Vegas, informează Glamour Magazine.

Blue Ivy, un star în devenire

Fiica lui Beyoncé și Jay-Z a câștigat în 2021 primul ei Grammy, pentru cel mai bun videoclip muzical, al piesei „Brown Skin Girl”. Blue Ivy este cea mai mai tânără persoană care a câștigat un Grammy. Acest record fusese anterior deținut de Leah Peasall, care a câștigat un premiu Grammy, în 2001, la vârsta de 8 ani. Piesa „Brown Skin Girl” este prezentă pe albumul „Lion King: The Gift” al mamei sale, Beyoncé. Videoclipul a avut premiera în vara lui 2020, potrivit CNN News. Albumul „The Lion King: The Gift” conține, de asemenea, și o melodie dedicată de Beyoncé, fiului ei, Sir.

Premiile Grammy din 2021 au fost o noapte importantă pentru Queen B., care a primit nouă nominalizări la premiile Grammy ale acestui an. În seara decernării premiilor Grammy, Beyoncé a devenit cea mai premiată artistă, primind de-a lungul carierei sale și până în prezent, 20 de premii Grammy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×