Reclamă

Beyoncé a ieșit în oraș alături de soțul ei, Jay-Z, la Giorgio Baldi. Artista a îmbrăcat o fustă scurtă, sport

Cei doi sunt împreună de peste două decenii și formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri. Recent, Beyoncé a ieșit în oraș alături de soțul ei, Jay-Z la Giorgio Baldi. Artista a atras toate privirile cu ținuta ei sexy.

Publicat: 3 decembrie 2022, 6:49

Beyoncé, în vârstă de 41 de ani, a avut o ținută formată dintr-o fustă scurtă, sexy, în timp ce soțul ei, Jay-Z, în vârstă de 52 de ani, a adoptat tot o ținută casual, dar i-a fost și sprijin pe tot parcursul drumului de la ieșirea din restaurant către mașină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beyoncé a ieșit în oraș alături de soțul ei

Cântăreața superstar și iubitul ei rapper arătau mai fericiți ca niciodată. Ei au fost fotografiați în timp ce ieșeau din restaurantul italian Giorgio Baldi. Se pare că au avut parte de o cină romantică într-un separeu al localului. Beyoncé și-a arătat picioarele tonifiate într-o fustă scurtă albastră, pe care a combinat-o cu un jumper supradimensionat. Ea a optat și pentru o pereche de sandale stiletto, negre, cu bretele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jay-Z o protejează pe Beyonce și iese el primul din restaurant
Jay-Z, în vârstă de 52 de ani, a adoptat tot o ținută casual / Profimedia Images

Vedeta și-a purtat lucrurile într-o geantă Louis Vuitton și și-a lăsat părul ondulat liber pe spate, scrie DailyMail.com.

Reclamă

Soțul ei a ales o ținută casual. Jay-Z a purtat un trening negru la care a asortat o cămașă neagră Prada și o căciulă pe cap, în timp ce în picioare a ales să poarte pantofi sport albi.

Cei doi s-au ținut mereu de mână, iar artistul și-a protejat soția la fiecare pas. Amândoi au fost destul de atenți unul cu celălalt.

Beyonce și Jay-Z s-au cunoscut atunci când artista avea numai 18 ani. Timp de un an de zile au fost doar prieteni, dar mai apoi cei doi au început să formeze un cuplu. Relația lor a evoluat rapid, iar în anul 2002 au început să colaboreze și pe plan muzical. Povestea lor de iubire este una dintre cele mai mediatizate. De aceea, Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit abia pe data de 4 aprilie 2008 într-o ceremonie extrem de discretă.

Reclamă

Relația lor este una dintre cele mai longevive de la Hollywood.

Jay-Z și Beyonce, cuplul cu cele mai multe nominalizări la Grammy

Ieșirea cuplului a venit după ce Beyoncé și soțul ei, Jay-Z, au primit cele mai multe nominalizări la Grammy. Perechea se află oficial în topul clasamentelor muzicii după ce au devenit artiștii cu cele mai multe nominalizări la Grammy din istorie.

Deși Beyoncé a condus „duelul” cu nouă nominalizări impresionante pentru viitoarele premii Grammy, hitmaker-ul nu a reușit să-și depășească complet soțul. Jay-Z a deținut anterior recordul pentru cele mai multe nominalizări din toate timpurile.

În noiembrie 2021, Jay-Z a devenit cel mai nominalizat artist la Grammy. Cele trei nominalizări pe care le-a primit în acel an i-au adus totalul la 83. Cu toate acestea, rapper-ul a reușit în continuare să se mențină în frunte alături de soția sa. El a obținut cinci nominalizări pentru ceremonia de anul viitor.

De la milioane de albume vândute și afaceri profitabile până la încasări de milioane de dolari din turneele lor, cuplul este cu mult înaintea colegilor lor în multe privințe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×