Reclamă

Beyonce a împlinit 41 de ani. Imagini de colecție cu artista internațională

Beyonce a împlinit vârsta de 41 de ani. Cântăreața internațională se bucură de un real succes și pare mai fericită ca niciodată alături de cei dragi. Cu ocazia aniversării sale pe internet au început să circule imagini de colecție din copilăria divei.

Publicat: 4 septembrie 2022, 6:00 / Actualizat: 4 septembrie 2022, 9:11

Una din cele mai apreciate artiste ale tuturor timpurilor își celebrează aniversarea pe data de 4 septembrie. Beyonce Giselle Knowles-Carter ține primele poziții ale topurilor muzicale din întreaga lume și uimește cu spectacolele sale incredibile. La 41 de ani se mândrește cu un nou album, Renaissance, dar și cu o familie frumoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beyonce a împlinit 41 de ani

Beyonce a devenit cunoscută după ce a activat în formația Destiny’s Child. După succesul înregistrat ca trupă, în anul 2003, Beyonce și-a luat soarta în mâini și decis să se lanseze solo. Primul ei album de debut, Dangerously In Love a devenit unul din cele mai bine vândute materiale discografice din acel an.

Vezi mai multe imagini cu Beyonce în Galeria Foto!

Beyonce cu părul prins în codițe în copilărie
Beyonce a adoptat un alter ego, Sasha Fierce, pentru a putea trece peste frica de scenă / Profimedia Images

La gala Premiilor Grammy din anul 2004 a plecat cu patru premii acasă în urma melodiilor de pe primul său album solo. La doar 25 de ani, Beyonce se afla pe culmile succesului. Anul 2002 a venit cu un succes pe plan personal pentru artistă, care a legat o frumoasă poveste de dragoste cu Jay-Z.

Reclamă

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună trei copii, Blue Ivy Carter, Rumi Carter, Sir Carter. Însă acestea sunt lucruri cunoscute de toți fanii divei din întreaga lume.

Viața divei este mult mai complexă, iar de-a lungul timpului o mulțime de secrete au ieșit la iveală.

Fotografiile de familie postate de divă sunt destul de rare, iar pentru acest lucru există un motiv. Detaliile mai puțin cunoscute despre Beyonce au fost în cele din urmă dezvăluit de apropiații divei sau chiar de aceasta.

Reclamă

Detalii mai puțin cunoscute despre Beyonce

Conform publicației People, mama artistei, Tina Knowles Lawson s-a născut cu numele de Celestine Beyonce. După ce s-a căsătorit, aceasta și-a îngrijorat că își va pierde numele de fată. Prin urmare, mama divei a numit-o pe artistă Beyonce, după propriul nume de familie.

Pare greu de crezut, dar Beyonce este o femeie superstițioasă. Numărul său norocos este patru și are o semnificație aparte pentru ea. Ziua divei este pe 4 septembrie, a soțului pe 4 decembrie, a mamei sale pe 4 ianuarie, aniversarea căsătoriei este pe 4 aprilie, care este și a patra lună a anului.

În documentarul său, Life Is But a Dream, aceasta a povestit că obișnuia să cânte în fața clientelor mamei sale, care era hairstylist. Un lucru mai puțin știut este faptul că Beyonce obișnuia să alerge în timp ce cânta, ca parte a antrenamentului său vocal.

Totodată, ea a adoptat un alter ego, Sasha Fierce, pentru a putea trece peste frica de scenă. Iar lista lucrurilor incredibile continuă. Puțini știu că Beyonce a avut drept animal de companie un șarpe, dezvăluirea a fost făcută chiar de artistă în anul 2002.

Diva are și un suflet mare. Aceasta a donat încasările din filmul Cadillac Records, unui centru de tratament pentru persoanele dependente de substanțele interzise din SUA. De-a lungul carierei aceasta și-a obișnuit fanii cu actele de caritate și show-urile spectaculoase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×