Reclamă

Chrissy Teigen și-a expus burtica de gravidă la piscină. Vedeta se bucură de o vacanță alături de soț și copii în Italia

Chrissy Teigen și-a expus burtica de gravidă la piscină. Ea așteaptă un alt copil cu soțul John Legend, perechea anunțând fericita veste la începutul acestei luni.

Publicat: 31 august 2022, 7:12

Vedeta s-a bucurat de o vacanță de familie la Lacul Como săptămâna aceasta împreună cu artistul și cei doi copii ai lor. Luna are acum șase ani, iar Miles patru ani. Modelul, în vârstă de 36 de ani, și-a arătat burtica de gravidă într-un costum de baie sexy. Viitoarea mămică de trei copii se bucura de o zi de relaxare cu familia, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen și-a expus burtica de gravidă la piscină

John și Chrissy sunt într-o vacanță la luxoasa Villa d’Este. Aceste zone din Italia ocupă un loc special în inima lor, de când cuplul s-a căsătorit acolo în 2013. În trecut, Chrissy a apărut pe coperta Sports Illustrated, dar acum e departe de formele de altă dată. Corpul ei s-a modificat considerabil în timpul sarcinilor. Cu toate acestea, ea e în continuare una dintre cele mai sexy femei.

Acesta a ales să apară fără machiaj pe chip la plajă, lucru recomandat de specialiști. Cu toate acestea, multe vedete se tem să nu fie surprinse pe picior greșit și își estompează imperfecțiunile chipului chiar și atunci când se expun la soare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chrissy Teigen, alături de copii, la piscină
Chrissy Teigen și-a expus burtica de gravidă la piscină / Getty Images
Reclamă

Soțul ei, John Legend, a profitat la maximum de soare. El a fost fotografiat în timp ce stătea întins cu fața în sus pe un șezlong, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți de baie cu imprimeuri.

Copiii perechii s-au distrat în jurul piscinei. Luna a fost surprinsă citind o revistă de modă în timp ce Miles era absorbit de un Nintendo Switch. Imaginile demonstrează că legătura celor din familia Legend este una extrem de strânsă. Artistul a fost fotografiat în timp ce își pupa copiii.

Alături de familia Legend a petrecut și un grup de prieteni. În timp ce Chrissy a consumat doar băuturi răcoritoare, un chelner i-a oferit lui John un pahar de vin rosé pe care să-l savureze în liniște.

Reclamă

După o perioadă de relaxare lângă piscină, grupul s-a îndreptat spre apa din apropiere pentru a arunca o privire la oamenii care se bucurau de sporturi acvatice. John o ținea pe Luna în brațe, în timp ce Chrissy îl ridica pe Milespentru a-i pune o vestă de salvare.

John Legend merge în turneu alături de familia sa

Escapada lor este cea mai recentă dintr-o serie de călătorii prin oraș. John a plecat în turneu prin Europa în această vară pentru a promova lansarea viitorului său album de studio.

Starul „U Move, I Move” și-a adus copiii și soția însărcinată în turneu, făcându-l mai mult o vacanță de familie. Între spectacole, cântărețul petrece timp cu familia. Își găsește mereu timp să meargă să viziteze obiectivele turistice din zona în care se află.

Cei doi soți vor deveni din nou părinți, la aproape doi ani după ce și-au pierdut fiul, pe Jack. Chrissy nu a putut duce sarcina la capăt, iar bebelușul nu a putut fi salvat de către medici.

Ea a anunțat vestea că este din nou gravidă într-o postare lungă. Acolo a recunoscut, de asemenea, că ultimii ani „au fost o neclaritate de emoții” după pierderea fiului lor.

Modelul a spus că, deși a fost greu să-și păstreze sarcina secretă atât de mult timp. Aceasta a spus că a fost „nervoasă” în legătură cu fiecare întâlnire sau eveniment la care a participat, din cauza suferinței prin care a trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×